Happy Mothersday!

Kære mor!

Denne er til dig.

Om lidt er det mors dag, og på denne dag skal man huske at sige TAK. Man burde faktisk huske at sige tak noget oftere, men tit flyver tiden afsted, travlhed, arbejde, daglige rutiner tager over også får man ikke lige talt sammen hver dag og mindet hinanden om hvorfor det er så vigtigt at sige tak.

I min barndom har jeg fra mine forældre lært gode manere, og at det faktisk er okay at vise følelser, uanset om man er glad eller ked af det, men det er også vigtigt at kunne lære at sætte ord på sine følelser så man kommer ud med dem, og det er lidt meningen med dette indlæg til min mor.

Så til dig mor, TAK! Tak for at have været der hver evig eneste dag i mine 28’ende år.
Jeg sidder og laver dette indlæg lidt før tid – da det først er mors dag på søndag, men mor jeg vil bare fortælle dig at jeg forstår dig nu. Jeg ved allerede nu, på trods af at min lille dreng kun er 8 måneder gammel hvordan det er at være mor.

Allerede fra jeg fandt ud af at jeg var gravid, forstod jeg den følelse du må ha stået med dengang du fandt ud af at du var gravid med mig. Allerede fra jeg mødte felix første gang, forstod jeg den følelse du stod med da du stod med mig for aller første gang. Allerede fra de første bekymringer jeg fik om felix, forstår jeg nu alle de bekymringer du har gået og haft omkring mig, og stadig har, for jeg er på ingen måde i tvivl om at de bekymringer aldrig stopper når det handler om ens eget barn.
I 28 år, har vi grint, grædt, kæmpet vores kampe, haft fantastiske øjeblikke, gode stunder, minder som jeg aldrig vil glemme.

Det er også først nu jeg forstår hvordan det egentligt vil sige at være ”mor”, for når jeg ser tilbage, er der ingen tvivl om at du er den person som har vist mig vejen til hvordan jeg bliver den bedste mor for mit barn. Du er den person som jeg er aller mest taknemlig for, sammen med far, men den kan han få på fars dag. Du er den person jeg ser op til dig, mit idol.

Det er også først nu jeg kan se den enorme kærlighed og lidenskab du har lagt i rollen som mor overfor ”os”, dvs. dine børn. Jeg forstår det nu. Jeg forstår, hvad det er jeg igennem tiden har udsat dig for, alle de følelser du har gennemgået og jeg er dig så evig taknemlig for at du altid har støttet mig når det var værst og smidt alt hvad du havde i hænderne for at være der for mig.

TAK fordi du er en mor som har lært mig venlighed, for du er venligheden selv. Altid møder du op med åbne arme og er klar på en snak, du smider selv den dag alt hvad du har i hænderne for at være der for mig og Felix.

Der er ingen tvivl om at jeg med dette indlæg vil fortælle dig at du er min hero og jeg elsker dig. Jeg har brug for dig nu, mere end nogensinde, for alt hvad jeg er, og vil være i min rolle som mor, kommer udelukkende fra dig. Så TAK mor.

Tak fordi i læste med. Hvis i sidder derude med samme følelse for jeres egen mor, er i meget velkommen til at dele kopiere, kommentere alt det i vil. TAK for vores mødre. 

Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar