Hvem er hende den tykke i spejlet? For det kan da umuligt være mig! Eller kan det?

Der er vist egentlig ingen tvivl om, at det er mig! Men shit altså…

Jeg ved da godt, at der bliver talt om de der famøse kærestekilo, fordi man nu har fået en kæreste og så går det hele op i bland-selv slik og filmhygge i en hel weekend. Og helt ærligt; her går den altså ikke, hvis der kun er bland-selv slik. Nej, vi skal også have chokolade og chips. Der skal være noget at vælge imellem 😊 Vi er ret gode til at hygge herhjemme og det skal der også være plads til.

Men med min nye husmor-stil, så levner det ikke meget plads til træning og lad mig bare være ærlig – jeg gider  faktisk heller ikke. Jeg synes ikke, det er at fedt at stå der og svede, alt imens jeg hiver i en eller anden maskine og alle kan følge med i, hvor dårlig form jeg egentlig er i. Ikke vildt tiltrækkende, hvis du spørger mig! Håber der er andre, der har det som mig 😀

Jeg holdt op med at ryge for lidt over et år siden og det er fantastisk- klap på skulderen til mig :o) Men det har altså også gjort lidt ved vægten og når man oven i hatten har fået stress med minimal energi til en hel dag, så skal det da gå ned af bakke. Altså vi taler om + 10 kg, siden jeg er flyttet sammen med kæresten!!

Jeg føler selv lidt, at hvis man nu kunne tabe sig lidt, så ville det hjælpe lidt på resten?! Altså, jeg bliver da deprimeret hver gang jeg ser mig i spejlet og det forestiller jeg mig ikke, at det hjælper på stress 😊

Nå, men jeg har jo indset at jeg er nødt til at gøre noget. Så jeg har for 3 ugers tid siden, tilmeldt mig et online-forløb, hvor vi får træningsvideoer via en Facebook-gruppe. Jeg er stolt over, at jeg får trænet alle de træningspas der er, nogle med lidt justeringer, da jeg er i elendig form.

MEN og det er det aller vigtigste – jeg er i gang og det bliver sindssygt hårdt, men jeg skal simpelthen tage mig sammen nu, inden det er for sent 😊

Måske der er nogle af jer, der også er i gang med at lære at træne igen – så lad mig endelig høre fra jer. Keep up the good work!

 Knus Carina

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Mary

  Ja kender det så godt, ikke fordi man ville kategorisere mig som tyk, måske højst lidt buttet, men jeg har satme taget på siden jeg fik min søn og prøver også at komme af med det, men det er sværere en sagt, så nu har jeg besluttet mig for at skrue op for træningen ;)) håber det bliver godt med det facebook video forløb, lyder spændende

  1. Carina Fugl

   Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste ;o) Men ja, det er mega svært. Jeg havde lige tabt 8 kg, da jeg mødte min kæreste, så min tanke har hele tiden været: Det er nemt nok at komme af med igen. Men mit liv har bare ændret sig, så det er ikke nemt. Det kræver hårdt arbejde :o) Det håber jeg også – indtil videre går det godt 🙂 God træning til dig :o)

 2. Joy

  Kender det desværre alt for godt , jeg har altid været en lækker slank sag i god form , indtil for 2 1/2 år siden først kom der en diskusprolaps med iturevet disk ( nervebaner blev inficeret i hele højre side ) og knap var jeg over den (skred på 16 millimeter men stabil ) førend jeg blev voldsomt angrebet af Modic forandringer ,

  Needless to say , jeg kunne knap flytte mig en cm uden enorme smerter .

  Nutid…….. står gang på gang foran spejlet , og tager tøj på , lårene er blevet større , de.før så spændstige baller hænger med mulen og ligner nogen der bare gerne vil gemmes væk i sofaens dybe stille ro 🙈 , min mave ….. ak ja et kapitel for sig selv , desværre er det blevet til en trist og ideforladt triologi 🙈

  Positivt er dog ( hvis man absolut SKAL finde noget ) er at alt det tøj jeg har i mit klædeskab simpelthen ikke bliver slidt …. for kan enten ikke SKRUE mig ned i det , eller også ender jeg med at stå foran spejlet og ligne noget der nok mest er en blandning af en rå rullesteg og 10 kilo kartofler der er proppet ned i en 5 kilos sæk

  Lysten behovet for at tabe mig er der , men energien og kræfterne er ikke helt fulgt med ideerne i mit hoved .
  Men det kommer lige så stille , så nu begynder jeg snart at dyrke chi gong og næste skridt hedder pilates ….
  jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med din kamp knus fra en uber fed person-lighed til en anden ditto

  1. Carina Fugl

   Kære Joy

   Det er dejligt at læse, at man står i samme båd som andre. Men du lader til at være lidt hårdere ramt end mig – jeg kan sagtens fise ud og gå en tur, hvor du måske har haft lidt sværere ved det. Det virker til, at du også er ved at komme ud på den anden side, hvor der er lidt overskud til – i hvert fald bare en lille smule træning ;o)
   Jeg er stadig umådelig glad for de søde sager, så jeg skal være endnu bedre til at hive mig op i nakkehårene og komme afsted – bare en lille spadseretur er bedre end sofaen 🙂
   Jeg øver mig stadig…
   Tusind tak og i lige måde til dig – vi skal nok klare det!

   Knus Carina

Skriv et svar