I am Wonder Woman

I wonder how, I wonder why, I wonder where, I leave my underwear.

 I går havde jeg sådan en dag, og jeg var flad af grin over mig selv. (at jeg ikke står på en scene og laver stand up fatter jeg ikke 😊) det ved jeg så godt hvorfor, men lad mig nu bare have det skæg vi selv sidder på, (nogen mere end andre 😊)

Jeg har alt for meget tid til, at tænke. Mennesker har altid været bange for rumvæsner ik? Som vil bortfører en og sprænge USA i små stykker. hvorfor det altid er USA irritere mig helt vildt. Nå men, vi bor ligesom i rummet, så vi er selv rumvæsner, der bortfører folk og smider bomber, så vi er dem, vi selv er bange for!
Nogle tror vi kommer fra aberne ik? men hvis vi gjorde det, ville de ikke være udslettet? Hvis det er en udvikling af arterne, så forbliver de jo ikke de samme. Og btw, så vil jeg ikke stamme fra nogen der råber og skriger og klør sig uhæmmet i møllen og knepper alt der tilbyder sig… okay vent. Måske kommer vi fra aberne   det var et lille indblik i min totale geniale hjerne 😊

Vi har vel allesammen, tankemylder. Eller snakker med os selv, i vores hoved. Vi siger faktisk ret mange ting, til os selv i løbet af et døgn. Og det er ikke altid positivt.

Her er et par eksempler:

Hvorfor gjorde du nu det? Ååh man din store idiot.  Du ved bedre søster. De kan ikke lide dig fordi du altid, lige skal åbne din store mund. Fra i morgen af så stopper du altså med at spise sukker. Hvorfor er det lige at jeg ikke har en bil. Osv osv osv osv. Vi er temmelig hårde ved os selv. ALT for hårde, tænk hvis vi ændrede det? Ville det gøre en forskel? Ville vi blive lettere til smil i stedet for tåre?

Jeg har tænkt mig at prøve, og se om der sker en forskel efter en mdr. Nogen der vil med?

Møs fra Mia-maria 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Kære Mia
  I jeg kunne ikke lade være at trække på smile båndet det er et skægt indlæg , vi er fra aberne vi gør nøjagtigt det samme som dem he he 😉
  Og jeg er med på vognen hvis der skal stoppes med at spise sukker , men jeg kan godt blive urolig om jeg kan holde det ha ha ha , der er så meget man siger til sig selv og det holder bare aldrig vi lover os selv så forbandet meget i stedet for at lade sig påvirke af andre og vores tanke mylder , man bliver ikke i bedre humør af at eje en bil el spise mindre sukker , man skal bare SMILE og tage en dag af gangen også sige til sit tanke mylder Kan du ikke komme tilbage senere for lige nu er jeg i gang med noget andet mester !!
  Jeg snakker konstant med mig selv ha ha ha og vi kan også blive uenige ha ha ha !!
  Husk ikke at være al for alvorlig det er for KEDELIGT lav spas og ær dig selv , jeg har indset mange ting de sidste 6 mdr.
  Livet elsker os mennesker at det lige er os to der er skæg er bare det vi er sat her for om vi er aber el rumvæsner PYT skidt vi er bare OS:-)
  Lex weekend til dig
  Kh Mette

 2. Mia-maria Thomsen

  Kære Mette 🤗🤗😘 haha åh ja du har så ret. Jeg vil heller ikke love mig selv andet, end at forsøge at glemme de dårlige ting vi siger til os selv. Du har ret livet er kort og det er vores liv. Lad os have det sjovt og dans som om det det vores sidste 💃💃😂😂😘 for Søren brandmand Jørgen giv den gas. Og bliv ved med at være dig !!! Du er vidunderlig kramz MM

 3. Charlotte Frølund

  Du er og bliver en skør kugle – men jeg er vild med det og dig <3
  Jeg elsker det her indlæg, fordi det er så tosset og samtidig så meningsfyldt.
  Keep it coming, og lad os grine noget mere af livet, af os selv, af livet og af hinanden <3
  Jeg kommer og klapper den dag du står på standup-scenen og fyrer dit tankemylder afsted – og jeg er egentlig ret vild med at vi stammer fra aberne, så har vi altid en god undskyld for at skabe os tosset og lave ballade på den fede måde i ny og næ.

  Livet er for kort til gruble formeget over det sukker vi spiser og den røv der klør <3

  Mere af det her <3 tak for dig <3

  1. Mia-maria Thomsen

   Skønne dejlige vidunderlige Charlotte mus 😘🤗 tak jeg er med på vi skal grine mere og lave fis, ellers bli’r det sgu for kedeligt 😂 lad os skabe os og danse i måneskin min skat 😘💃💃❤ tak for dig. Love you big time

 4. Tatjana

  Hold nu kæft jeg er fan af det her indlæg og dig ❤️

  Du burde altså lave stand up, om ikke andet så bare på den lokale bodega 😂 Jeg kommer gerne og ser dig!

  Kæmpe kys herfra 😘

Skriv et svar