Veninder

 

Jeg har funderet en del omkring emnet, veninder. Nogle har vi kendt ,fra barnsben af og andre kommer til løbende igennem livet.  Tit sker der et omskift i ens veninde kreds, af forskellige grunde, det kan være pag. flytning, geografisk eller i livet. Det kan også være grundet svigt. Anywho, så er det bare, sådan det er. Nogen er rigtig tætte, som i # jeg sender dig lige et billede af min yaahoo, så du kan se om denne dims er noget jeg skal til lægen med# og andre nogen vi ser 1 eller 2 gange om året. Jeg har et par rigtige gode veninder som jeg deler alt med, og det er meget befriende at vide de har ens ryg, og ikke sladre videre.

 

Jeg har fået fortalt at jeg kan være, svær at komme ind til, at min udstråling godt kan, virke hård. Det er jeg bare langt fra 😊men når jeg så åbner op og lukker dig ind, viser jeg straks alle facetter af mig. Og jeg er der for dig 100 %. 

Et venindeforhold, kan godt sidestilles med et kæreste forhold, fordi vi kan såre hinanden og elske hinanden, vi kan lave alt sammen. Piger går tit på wc sammen og tisser foran hinanden mens vi smider make up i fjæset. Vi siger de sødeste ting, og de fleste gange, bruger vi ikke vores rigtige navne. Men siger skatter, basse, mulle og sveske. Fordi det viser at vi stoler på hinanden og gør det af kærlighed.

 

Vi bygger hinanden op, og støtter hinanden. Vi skaber en masse gode minder som vi kan se tilbage på og ligge flade af grin over # kan du huske dengang vi løb i bar mås gennem skoven#

Vi griner sammen og græder sammen. Vi kan være nogle rigtige kællinger og sladre og dømme andre, uden at det rigtig betyder noget, for sådan er tøser bare. Der vil nok altid være lidt konkurrence mellem kvinder, vi vil altid have det andre har. Om det så er deres hår, bryster eller læber. Instagram følgere haha.

Men i længden betyder veninder bare alt for os. Den største kærligheds historie.

Jeg føler mig meget heldig, da jeg bliver ved med at møde stærke smukke kvinder. Og det sidste år, har jeg mødt en del, og et par stykker af dem, er blevet rigtige veninder. Og det er guld for mig. Jeg er så taknemmelig.

Kys fra MM

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Sveske ROSIN 😘
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Ja mine veninder er der i tykt og tyndt ALTID 💕
  Det er dejligt med nogle man kan være fjollet med og nogle man også kan græde sammen med ,du er ingen bad ASS , du er bare en sveske rosin 🙈
  Din sveske DUT

  1. Mia-Maria Lie Adelina

   Kære sveske dut <3 <3 <3 det er det nemlig, det betyder alt. du er bare dejlig er du. møs din sveske rosin 🙂

 2. Charlotte Frølund

  Åh Mulle-pige <3 Du er noget af det dejligste kvindemenneske jeg har mødt og lukket tæt ind i mit liv <3

  Tak for et skønt indlæg <3

  1. Mia-Maria Lie Adelina

   <3 kan kun sige det samme til dig, du er så vidunderlig og jeg er så taknemmelig for dig, og at have dig i mit liv. love 4 ever 🙂

   1. Mia-Maria Lie Adelina

    skatte mus <3

 3. Gitte Larsen

  Altid dejligt at have nogle vi kan dele stort og småt med 💕💕🌹👌

  1. Mia-Maria Lie Adelina

   ja det er det bedste <3 🙂 og rigtig vigtigt for sjælen
   tak Gitte

Skriv et svar