Indret dig personligt! Få tips lige her!

Lidt om mig først… Jeg er en ung kvinde på 28 år. Jeg bor i en villa fra 70’erne med min mand og to børn. Vores hus er et længerevarende projekt, hvor vi løbende renovere. Hvem ved om vi nogensinde bliver færdig..

Den evige drøm… Med en evig drøm om at arbejde med indretning og den type som altid flytte rundt på tingene til det bedre. Så kender jeg til, det at forsøge at finde sin egen personlige stil og skabe et resultat, som man kan være tilfreds med og faktisk kan gøre en glad.

For mig har det taget lang tid at finde min egen personlige stil og tit har jeg følt, at alle var bedre til at indrette end mig… Kender du den følelse?

Mit Hjem

Jeg ELSKER Dansk Design og loppefund – En kombination som sammen giver en rustik og enkel indretning. Det skal være en hjælp i hverdagen og gøre mig glad når jeg går igennem huset og ser de mange kreative elementer i indretningen. Det er faktisk med til at give mig overskud…

Jeg har MEGET fokus på den personlige stil. Det gør ikke noget at når man kommer hjem til os, at man kan se og fornemme at vi er et hjem med små børn, begge med gang i karrieren og med en stor passion for moderne indretning.

Bliv inspireret blandt de mange billeder – for det visuelle fungere altså bare bedst!

Mine Tips til dig – Det moderne hjem

Ryd op og sorter ud i dine ting

Find de personlige ting, de ting som betyder noget for dig

Invester i funktionelle ting, som du mener passer ind i din stil (Hylder, kupler, knager, kasser, osv.)

Fokuser på det enkle og fjern alt det overflødige (Det gør også rengøringen nemmere)

Det er altid nemmere at indrette og skabe sin egen stil, når der er ryddeligt og rent. Find ud af hvad der er dig – Hvad er din personlige stil?

Tak fordi du gider læse med

De bedste hilsner

Mirjam

ModernHouse.dk

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Kontakt oplysninger

Andre indlæg fra Modernhouse

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Charlotte

  Tak for skøn inspiration og mega flotte billeder.
  Dejligt med lidt input til hvordan man kan indrette sit hjem.

  1. Mirjam Jørgensen

   Mange tak Charlotte. Dejligt at høre du kan bruge vores input.
   Rigtig god dag til dig.
   Mvh. Mirjam
   http://www.modernhouse.dk

Skriv et svar