Jeg er på rette vej, jeg kan mærke det helt ind i hjertet!

Kender i det? Når man skal tage store beslutninger, ja altså. De kan skam også være små. Jeg mener de beslutninger som kan mærkes i maven. Den der knude, de tanker den følelse af at man gerne vil noget. Noget man brænder for!

Sådan har jeg haft det den seneste tid, for jeg har taget en beslutning..

Jeg er startet på kostvejleder uddannelsen, jeg får helt ondt i maven, når jeg skriver det. Ikke fordi jeg tror det er dårligt. NEJ fordi jeg kan mærke jeg brænder for det. Jeg har så længe ønsket at gøre mere ved det. Jeg brænder virkelig for hele det univers. Hvilket jeg også tænker afspejler sig i det jeg skriver om, både her og på Instagram.

Jeg læser selvfølgelig stadig på HF, som jeg ønsker at gøre færdig. For min drøm om at komme på universitet er ikke blevet mindre.Det at jeg fik bloggen her, skubbede mig bare det sidste. Så jeg er simpelthen startet på kostvejleder uddannelsen. Det bliver så fedt, at udfordre mig selv fagligt på det område.

Hvis du havde spurgt mig for 1 år siden, havde jeg ikke troet på, at tingene ville se sådan her ud nu. Jeg får daglige beskeder om, jeg vil lave flere opskrifter, inspiration eller hvad jeg selv spiser i løbet af en dag på Instagram. Så jeg er på ingen måder i tvivl om at jeg gør det rigtige.

Jeg er nået der til, hvor min ordblindhed ikke hæmmer mig mere.Da jeg stod til min retorik eksamen den 18 december sidste år. Troede jeg ikke på mig selv, fordi hvem kan som ordblind tag retorik. MEN det kan man altså godt.Jeg gik der fra med et 10 tal. Det var den vildeste følelse. Ikke fordi jeg fik en flot karakter, men fordi jeg gjorde det. Fordi jeg beviste overfor mig selv, at man kan, hvad man vil.  

Derefter besluttede jeg mig for, at jeg ville gøre noget mere ved at skrive. Fordi jeg netop igennem retorik fik skrevet SÅ meget.

Jeg ved bare at jeg er på rette vej, jeg kan mærke det helt ind i hjertet. Den følelse er bare så befriende, så selvom jeg sidder med knuder i maven, og nogen gange tvivler på mig selv. Så tror jeg faktisk, det er sundt at have det sådan. Tænker i ikke også det?

Jeg glæder mig til at dele mere fagligviden med jer. Men lige så meget at dele mere at min personlig udvikling. For den er jo en lige så stor del af det hele. 

Kærligst Jeanette 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar