Tinder soldaten

Jeg husker tydeligt mit første match i Tinderland. Jeg havde været online et par dage, og swipet utålmodigt mellem skræmsler og sprællemænd, da jeg pludselig så Tindersoldaten. Hold fast, tænkte jeg, nu begynder det.

På billedet sad der en flot, charmerende gut, og smilede bredt med de hvideste tænder jeg nogensinde har set. Folk, der kender mig, ved at flotte tænder gør mig varm helt ind i knoglerne. Så jeg tøvede ikke. Jeg swipede til højre som det mest naturlige i verden. Egentlig havde jeg slet ikke forventet at Tinder kunne tilbyde mig noget, men da jeg så Tindersoldaten serveret på skærmen, smilende i ørkenuniform, ja, så kunne ikke ti vilde heste holde min tommel tilbage. Jeg følte at det smil var til mig. Og ding. Vi var et match made in Tinderheaven. Nu lå de hvide tænder i min indbakke, og jeg dansede omkring i cirkler, mens en skrivetrang kom over mig. Jeg overvejede slet ikke om jeg skulle spille kostbar, så uden at klø mig i håret først, sendte jeg en masse bogstaver afsted til Tindersoldaten. Og få sekunder efter, svarede han tilbage med en klædelig iver. Og så var eventyret skudt i gang.

Tindersoldaten var en pudsig fyr. Men han fik mig til at smile. Han var nogle år yngre end mig. På skrift virkede han selvsikker – tangerende til selvfed, men det stod hurtigt klart for mig, at han i virkeligheden nok var lidt genert og lidt uprøvet. Og det var jeg lidt vild med. Efter et par ugers intense skriverier foreslog jeg at vi mødtes. Jeg havde intet at miste. Og bolden greb han hurtigt. Vi aftalte at mødes om fredagen til en gåtur i Botanisk Have. Jeg lokkede med at lave sneengler, og han responderede ved at love mig en snevasker.

Og fredagen kom. Jeg må indrømme mine nerver sad lidt ude på tindertøjet. Jeg er normalt temmelig fremme i skoene, men noget ved Tindersoldaten gjorde mig nervøs og lettere forfjamsket. Jeg iklædte mig mit skøreste vintertøj, og trak mod Nørreport hvor han forsikrede mig om at han ville stå og vente. Og det gjorde han – med tænder siddende som perler på en snor. Hurra for Tinder og tomler der søger til højre. Nuvel. Tindersoldaten havde pyntet lidt på den personlige profil. Han havde vistnok løjet sig ti centimeter højere. Håret var uglet, og han var langt mere sjusket end den militære og stilistiske sirlighed som han havde præsenteret på sit Tinder-CV. Det lignede at han lige just var vågnet efter en årelang middagslur. Men tænderne! De sagde mere end tusinde ord. Og faktisk var jeg akut tiltrukket af hans mystik og uforudsigelig. Den betød på få sekunder pludselig mere end hans levnedsskildring. Jeg var simpelthen solgt til stanglakrids.

Tindersoldaten og jeg var en sprængfarlig bombe fra første færd. Vi havde en unægtelig kemi, og rørte ved hinanden instinktivt. Han daskede til mig, med kærlig hånd, når han mente at jeg var flabet. Og jeg forsøgte at indlejre et nyrestød, hvis han nedgjorde mig lidt rigeligt. Det var tydeligt at denne tinderaffære ville blive af ganske unik karakter. Vi vandrede stierne tynde i haven. Der var ingen sne, men til gengæld var der initiativ og seksuelle spændinger. Og midt i en snak om drømmerejser, udsendelser og samfundspolitik kyssede jeg Tindersoldaten som gjaldt det mit liv. Måske var jeg lidt frembrusende, men det blev vigtigt for mig at mærke ham helt tæt på for at vurdere om jeg havde lyst til at swipe ham til højre i den virkelige verden også. Og det havde jeg. Kysset var skønt. Der var ingen vej tilbage.

Sådan fik jeg taget hul på Tinderbylden. Jeg havde for alt i verden ikke forventet at mit første møde ville være med en sjælden genetisk godbid, som fra første øjekast fik mig til at drømme om forplantning lige midt i Botanisk Haves beplantning. Men der er jo nogle som er heldige, og ikke trækker nittelodderne i Tindertombolaen. Måske det var mig?

Kære kvinder, fortæl mig, hvordan mistede I jeres tindermødom?

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Cirkus Shila

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Mille

    Du er en fantastisk skribent 🙂 Her min Tinderoplevelse: Tinder for kvinder, som søger kvinder, er en lidt mærkelig størrelse, for egentlig er det primært kvinder i heteroseksuelle forhold, der søger ‘kvinder til leg’. Sådan var det i hvert fald for to år siden, da jeg var på Tinder. Jeg swipede egentlig ukritisk til højre, men det var den ene legeaftale efter den anden. Pludselig kom kvinde op på min skærm. Virkelig flot kvinde, mørkt hår, hestepige og øjne som fik øjenkontakt med mig gennem telefonen med det samme. Jeg swipede straks til højre, med vished om at hende her var på mit hold, det afslørede det fine regnbueflag på siden i hvert fald. Jeg skrev til hende, og forsøgte at være både genert, kæk og charmerende – præcis så spændende som et kinderæg, nemlig tre gode egenskaber på én gang. Hun blev dog æggets overraskelse, og kort tid efter svarede hun det bedste svar. Og lige så kæk, fejerede hun benene væk under mig. Vi skrev sammen i 48 timer, og nætterne var vågne bag telefonen, imens poserne under øjnene blev længere og længere. Heldigvis varede skriverierne kun to dage, og på min fødselsdag skulle vi mødes. Ligesom jeg så hende, fik jeg følelsen af at komme hjem. Alt var rigtigt, og hun var endnu smukkere end jeg havde forestillet mig. Vi røg mange Blå Kings, og rystende nervøs talte jeg over mig om forrige ekskærester, utroskab og andre ucharmerende sidder af mig selv. Jeg solgte mig dårligt, og alligevel sad hun bare og smilte. Vi drak kaffe på café, og delte drømme og oplevelser. Jeg faldt ned i min krop, og begyndte at flirte det bedste jeg vidste. Jeg kastede med håret, grinte af hendes jokes og vrikkede med numsen når jeg gik forrest, og hun faldt for hver et trick, samt høstede jeg de fineste blikke og smilende øjene. Efter de bedste par timer jeg nogensinde har haft på en date, skulle vi skilles der hvor vi var mødtes. OG der – lige der på parkeringspladsen, delte vi et lille og uskyldigt kys – der var intet fransk over vores læbers første møde, men det var et kys jeg aldrig havde oplevet før. I dag, over to år efter, kan jeg stadigvæk huske og mærke vores første kys. Om to måneder skal vi giftes, og vores første date blev ikke kun den bedste første, men også den bedste sidste- første date. Jeg takker Tinder og højre tommelfinger hver dag. Glæder mig til at følge med på blokken. Regnbuer herfra.

  2. Shila

    Tusind tak for den smukke fortælling, Mille. Mon der er mange af den slags historier derude? 🙂

Skriv et svar