Bare kør og lad mig være!

Sådan endte formiddagen hos os i dag og nu sidder jeg her. Efter en uges ferie på Bornholm med min mor, søstre, mænd og børn og nogle fantastiske kærestedage herhjemme efterfølgende, havde mit hoved simpelthen brug for ro.

Det var egentlig ikke en ferie jeg havde set frem til, for bare tanken om at være ”tvunget” til at bo i et sommerhus med 10 andre mennesker, kunne jeg ærligt talt næsten ikke overkomme. Men min mor havde et stort ønske, om at komme til Bornholm med sine børn og påhæng, og det kunne jeg ikke sige nej til. Det gik faktisk super godt og der var kun få tilfælde, hvor jeg var ved at trække ind på soveværelset med min computer 😊

De efterfølgende dage har min kæreste og jeg brugt på forskellige hyggeture, praktiske gøremål og egentlig bare hængt ud sammen. Det har været rigtig dejligt. Men så bliver det lidt presset for mig, for min kæreste vil rigtig gerne foretage sig en masse i sin ferie og jeg vil bare gerne tulle rundt derhjemme. Han vil gerne have, at jeg finder ud af hvor vi skal tage hen. Jeg forsøger, men mit hoved er fyldt op og jeg opgiver – det må jeg overlade til ham selv. Han finder et sted i Sorø og det får vi booket – yay!

Min kæreste er pjattet med mig og jeg er pjattet med ham – ingen tvivl om det og det er jo fantastisk <3 Men de sidste par dage har han været over mig hele tiden og når det er for meget i mit hoved, så bliver det også for meget for mig med kærtegn, kys osv. Så kan jeg ikke have, at jeg bliver rørt ved. Så skal man bare lade mig være, for så skal jeg have styr på mig selv igen.

Min hjerne og mine tanker kører i døgndrift – ikke ulig andre selvfølgelig – men jeg tænker over alt mellem himmel og jord, analyserer og skaber selv sommetider problemer for mig selv, fordi min hjerne bare kører derudaf og jeg opdager ikke altid, at jeg selv ”laver historier”.

Nu er vi heldigvis nået dertil, hvor vi ikke bliver uvenner over det. Min kæreste ved hvordan jeg er og hvad jeg har brug for – faktisk nok bedre end mig selv, men han ved aldrig, hvornår jeg har nået min grænse.

Den kom i dag. Det må den også godt. Men det ville være langt bedre, hvis jeg mærkede efter og gad lytte til min krop og mit hoved. For den havde faktisk fortalt mig, allerede dagen forinden, at nu havde jeg snart brug for alene-tid, så jeg kunne komme ovenpå igen. Lige at få luftet ud og blive klar i hovedet.

Jeg skal simpelthen blive bedre til at lære mig selv bedre at kende, så jeg lytter til mig selv og får prioriteret mig selv, så jeg har overskuddet til at være en fantastisk kæreste for min egen fantastiske kæreste <3

Jeg håber at dette giver mening for jer og mit budskab er egentlig, at du skal huske dig selv. Hvis du ikke gør noget for dig selv, kan du ikke gøre noget for andre. Det er svært at være der for dem du elsker, hvis du ikke husker at give dig selv lige præcis det du har brug for.

Jeg har brug for min alene-tid og det skal jeg huske at sætte på min dagsorden – for så kommer der en meget gladere Carina ud på den anden side og det er både til min og andres fordel ;o)

 Knus Carina

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Anonym

    Jeg kender det SÅÅ godt det der! Suk mand. Godt vores kærester er så vilde med os, men enig – vi skal give os selv en pause før vi begynder at væse 😉

    1. Carina Fugl

      Haha, godt vi er 2! Ja, jeg ved i hvert fald, at min kæreste er vild med mig, for ellers var han der nok ikke – jeg kan være en strid én ;o) Jeg giver dig helt ret, men man glemmer det nogle gange..

Skriv et svar