“Kærligheden sejrer”

I sensommeren 2014 havde jeg lige brudt med en kæreste- forholdet var psykisk meget belastende og min eks. havde et misbrug som fyldte ALT!
Han udøvede det der hedder psykisk vold- og i 2 tilfælde vil jeg i retro perspektiv kategorisere hans adfærd som fysisk vold.

Så hvordan finder man lige sig selv ovenpå sådan en omgang?!
Well- for mig gik det op i fest og farver… lidt for meget fest og lidt for meget farver… jeg oprettede den famøse tinderprofil, og så sku den bare have én over nakken…
Jeg havde ikke lyst til at føle mig selv- jeg var nedbrudt og ærligt- Jeg havde mistet troen på kærlighed… for Real. Nu lyder det så dramatisk- men Hey! Havde mine bedste veninder og dejlige familie omkring mig- så livet bød da klart på masser af oplevelser- af den gode slags!

Anyway- nytår nærmede sig og heldigvis havde en håndfuld af mine veninder lyst til at vi sku fejre det sammen!
Den ene kendte en fyr fra studietiden og vi tog hjem til hans ven for at fejre nytår med de to fyre..

Kliché alarm: OG DER STOD HAN!

Michael- flot fyr i jakkesæt, bankmand, lejlighed det “rigtige” sted på Vesterbro og klar med fancy drinks- ihvertfald hvis man sidestiller det med min medbragte slave vodka og hustler energi drik! Jesus- haha…

Egentlig var jeg ikke total på røven over ham, men jeg fandt ham utrolig sød! Han var interessant, klog at høre på, fyldt med ambitioner- alt i alt en total good guy. Vi havde alle en hyggeligt og sjov aften og d. 1 januar vågnede jeg ved siden af Michael- jeg kunne ikke komme hurtigt nok ud af den dør…
Det var simpelthen for hyggeligt og jeg kunne ikke rumme det tror jeg..

Dagen efter tikkede en sms ind- den var fra Michael og han vil ses! What the fu….k?!
Det fattede jeg ikke en krone af… men jeg syns jo han var sød så jeg tog afsted…
Efter et par måneder hvor vi datede og var forelsket blev vi ligesom enige om at sætte den famøse label på os- jeg havde fået en kæreste og han kom meget hurtigere end planlagt og var meget mere end jeg turde håbe og drømme om- Wow!

Michael skulle åbne en kaffebar med en ven og jeg tog med ned for at underskrive kontrakt- jeg havde det lidt feber agtigt, som en influenza der var på vej..
Men en uge senere sad jeg med en positiv graviditets test! Holy mother!

Michael og jeg valgte at tilbringe en uge mere eller mindre hver for sig for lige at mærke efter- men hallo! Self. Sku vi være forældre og det blev vi- Olivia kom til verden d. 28 december 2015- næste præcis 1 år efter vi mødte hinanden… how romantic!

1 måned inden havde Michael åbnet sin kaffebar, så det var en hektisk tid hvor vi hen over sommeren også var flyttet sammen i hans lejlighed.
Siden er kaffebaren lukket, lejligheden er skiftet ud med villa nord for København, og størst af alt kunne vi i juni 2017 sige velkommen til lillebror Jeppe!

Jeg syns det er vildt hvordan livet bare sker! Am I right?!!

Kiss kiss Y

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Mia-Maria Lie Adelina

    hvor er det vildt, altså hvordan ens liv former sig, og den familie man gerne vil have, finder en på de mærkeligste steder, en nytårsaften, blev til et nyt liv. dejlig historie <3

Skriv et svar