Lidt om samsovning … og sex

“I må da sove vildt dårligt på så lidt plads”

“Jamen .. hvad så med sex?”

“Er i ikke bange for, at han aldrig kommer til at kunne sove alene?”

“Nu må i heller ikke gøre ham for afhængig af jer”

“Han skal altså lære at sove uden patten i munden”

Når vi gør ting anderledes end flertallet, vil der altid være mange kommentarer fra sidelinjen. Det er så utrolig vigtigt at huske på, at de fleste kommer fra et kærligt og omsorgsfuldt sted, dog er det langt fra alle, der udtrykker sig derefter.

Romeo sover i vores seng. Da han var helt lille sov jeg i midten og nu hvor han er blevet stor og pludselig sætter sig op i søvne, sover han i midten. Vi elsker det alle 3.

Kunne vi godt bruge en større seng?

JA

Kunne vi godt bruge at have sex i vores egen seng?

JA

Kunne vi godt tænke os ikke at blive sparket i maven når vi sover?

JA

Er det det hele værd?

JA JA JA

 

Ingen af de ting vi giver afkald på kan måle sig med den tryghed vi skaber for Romeo. Følelsen af at slutte dagen sammen med dybe vejrtrækninger og starte en ny, ved at vågne op ved siden af hinanden alle sammen, er så healende i en ellers travl hverdag.

En af de ting, der vejede tungest for os, var tanken om, at det er så kort en periode af hans (og vores) liv. Han starter sit liv ud så trygt og kærligt som overhovedet muligt og hverken René eller jeg kender nogle voksne mennesker, der stadig sover med deres forældre, så vi er rimelig trygge i, at vi nok skal få tosomheden tilbage i soveværelset <3

MEN .. hvad så med det der SEX?

Jo ser du. Nu skal jeg indvie dig i en lille hemmelighed 😉 Sex kan godt foregå andre steder end i sengen! Det kan være top udfordrende at få gang i sex livet efter en fødsel og vi har absolut haft store udfordringer med det. Nøglen til succes for mit vedkommende er helt klart lange dybe kys, lange varme kram og generelt tæt kontakt i løbet af dagen.

Ud over det er tricket at have sex i andre rum, når dine børn sover. Eventuelt gøre det til en leg at prøve nye ting af. Hvordan og hvor kan vi have sex i gangen, køkkenet eller stuen?

Gå på opdagelse, prøv nye ting og for alt i verden lad være med at tage dig selv og situationen alt for højtidligt! Sex skal være sjovt <3

Vi gør som forældre alle det, vi mener er bedst for vores børn.

I vores hjem mener vi, at samsovning er den absolut bedste måde at sove på.

Det gør IKKE dig eller din måde forkert, hvis den er anderledes.

Jeg ønsker så brændende, at vi skal lære af hinanden, blive inspireret og føle os anderkendt for dem vi er og det vi gør.

Tænk en vidunderlig verden, hvis vi skifter fordømmelse ud med nysgerrighed <3

HUSK!

Meningerne om samsovning er MANGE!

Den eneste, der skal have lov til at betyde noget i din familie, er jeres <3

 

Theresa

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Mette Egelund

    Hørt! Tak for ovenstående!

Skriv et svar