Grønne Banditter

12 portioner – 45 min – 96 Kcal Pr. styk

Jeg elsker muffins! Fordi de er så nemme at opbevare i små bokse. Nemme, at tag ud og spise, når man er lidt snack sulten. De her grønne banditter er der 10,7g kostfiber i Pr styk, så de mætter super godt. Ikke nok med det er der 4,1g protein i, der er ingen tilsat sukker. Alligevel smager de bare rigtig lækkert.
En vigtig ting er jo de vitaminer, mineraler, som er i det, vi spiser. Der er kalium, jern, a og c vitaminer i disse. De er helt fantastiske som en snack, både til os voksne, men også til børne. Disse kan nemt bruges i madpakkerne, helt uden dårlig samvittighed.

Ingredienser:

50g Spinat

150g Havregryn (jeg brugte grovvalsede) 

100g Æggehvide

150g Mandel mælk

150g Skyr (Brugte vanilje skyr)

25g Kokossukker

50g Kokosmel

½ tsk Ren vanilje

1 tsk Bagepulver

Anvisninger:

Først starter man med at blande alle, tør produkterne i en skål, det vil sige havregryn, kokosmel, kokossukker, ren vanilje og bagepulver. Det skal blandes godt, så det hænger ved havregrynene på den måde, bliver det nemmere at røre rundt, når det våde kommer i. Spinat, æggehvide, mandelmælk og skyr skal blendes sammen, til det er helt grøn og skummenede. Derefter kommes det i den skål med alle tør tingene i. Det hele blandes godt sammen.

Jeg brugte min 12 pande muffins form. Den er super smart, fordi der kan laves 12 af gange, fyldet falder ikke på nogen måder ud. Jeg har smurt den med kokosolie, meen, hvis man vil spare på fedtet, skal man bare bruge muffins forme. Der er 3,2 g fedt i, og det er med det kokosolie, man bruger til at smøre med. Der er kun sundt fedt i ingen trans fedt. De skal have Ca. 25 minutter ved 190g alm. Ovn. De kan opbevares i køleskabet i en uge, eller de kan fryses og varmes igen. Jeg toppede dem med lidt hasselnødder. 

Flere har spurgt til, hvorfor jeg bruger havregryn til mange af mine opskrifter. Det gør jeg simpelthen fordi det er en god kilde til kostfiber. Samt havregryn er billige, men for det meste også noget folk har i køkkenerne. Hvis man ikke lige er til havregrød er disse alternativer perfekte, fordi de smager ikke af havregryn. 

Husk at i hellere end gerne må stille mig spørgsmål. Hos mig findes der ingen dumme spørgsmål!

Velbekomme!

Kærligst Jeanette 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar