Proteinbrød med hørfrø og græskarkerner

3 portioner – ca. 30 min – 309 Kcal og 20,5 g protein Pr. portion

Proteinbrød som kan bruges til morgenmad. Det smager af banan, og er fyldt med naturlig fedtstof fra hørfrø og græskar kernerne. Jeg valgte at komme lidt chokolade i, men det er helt valg frit. Da det ikke har den store betydning for selve opskriften. Hvis man kommer chokolade i, kan man jo vælge en 72%.  Jeg spiser ofte lidt frugt til min morgenmad. Til den her synes jeg æbler passer godt til, fordi der kommer lidt syre til det søde brød.
Jeg har valgt at vise man at kan lave denne opskrift til en snack, ved at lave den i små portioner. De ligner lidt små cookies super lækre. Rigtig børnevenlig også.    

Ingredienser:

100g Havregryn (Jeg brugte grovvalsede)

100g Æggehvide

2 Bananer

10g Hørfrø

10 Græskarkerner

10g Chokolade

½ tsk. Ren vanilje

½ tsk. Bagepulver

Anvisninger:

Bananerne moses, igen kan man selv vælge om man vil have små banan stykker i, eller om det skal være helt most. Jeg kan godt lide de små banan stykker, så derfor gør jeg det sådan. Derefter kommer man havregryn og æggehvider i, mixer det godt. Så kan man komme resten i bagefter, rækkefølgen er uden betydning. Jeg bruger altid en form med bagepapir til disse opskrifter, fordi de hænger hurtigt fast.

Den skal have ca. 20/25 min i varmluft ovn. Hvis man vil lave de små snack stykker i stedet for, skal de bare på en bageplade med bagepapir på. Jeg lagde dem bare som små klatter på bagepladen. De skal have ca. 10/15 min ved varmluft.

Jeg har fået en del spørgsmål på min Instagram, om hvilke produkter jeg bruger. Samt hvad jeg spiser i løbet af en dag. Så hvis det har interesse må i meget gerne svare her under, eller sende mig en mail. I kan selvfølgelig også skrive på min Instagram profil. Så vil jeg se om der er stemning for sådan et blog indlæg.

 

Velbekomme!

Kærligst Jeanette 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar