MIG TID – er også vigtigt i et forhold og når man er mor….

– Som Mor, Bonus mor og kæreste.

Byder min hverdag ikke just på meget mig tid, den handler om børn, tøj vaske, mad pakker , madlavning, lektier, badning osv osv.. PRAKTISK PRAKTISK PRAKTISK.

Så dagen glider nemmere. men sad for nogen tid siden og savnede lidt man bare kunne lave en impulsiv aftale med en veninder eller få ordnet negle olign. NU hvis man skal ha aftaler er de langt ude i fremtiden og mig ting er også planlagt i god tid.. – men det jeg tænkte mest over var faktisk at vigtigheden over mig tiden, jeg laver ting Michella kan lide og oplever ting med mine veninder , søskende el mand, som ikke omhandler børn, da de får al vores opmærksomhed 98 procent af min vågen tid, de sidste 2 er mig og Jan tid ( hvis jeg ikke sover på sofaen 😉 ) men mig tid gør bare jeg får opladt mine batterier , så jeg er den bedste version af mig som mor og bonus mor som jeg kan, tror på ungerne også får noget godt ud af jeg har mig tid og der ved er grader og opfyldt med gode ting når vi så er sammen.. Jeg elsker mine unger meget og vil gøre alt for dem, men tror ikke jeg er den eneste der har brug for og gør brug af mig tid for at oplade eller genoplade til man skal tilbage i hverdagens trummerum.. for ærligt vores hverdag , største delen af den er mere el mindre forudsigelig og meget ens hverdag så, ungerne ved hvad skal ske hvornår og de ikke skal bruge ressourcer på det, men vores struktureret hverdag kommer jeg ind på en anden dag kan for nogle virker meget stram og andre forstår hvorfor den er struktureret 🙂 

Så i weekenden, fik jeg mig en skøn MIG tur, på spa ophold med mine søskende og mor, har jeg sad under hele måltidet og nød det, slappede af, og skulle kun koncentrere mig om mig og hvad jeg havde lyst til.. og det var bobler og spa og en MASSE GRIN OG KVALITETS TID MED DEM JEG ELSKER ALLERMEST..  Så jo selv om jeg er mor osv skal man huske Michella – for jeg er jo ikke kun mor.. ( selv om det det største at være er jeg meget mere end det..) og DET du også 🙂 

XOX

Skriv et svar