Min digitale dagbog

Mit navn er Mie Larsen, 28 år og pt. på barsel.. Dette indlæg vil være en introduktion af mig og hvad min blog kommer til at gå ud på. Ingen er tvunget til at læse med, men hvis i er nysgerrige og ønsker at følge med hos mig så vil jeg være mere end taknemlig for i gider læse med derude.. 

Nu sidder der sikkert nogle derude og tænker “hvorfor skal hun nu også blogge .. “ men det her handler ikke kun om blogge, det handler om at jeg kan få frirum for tanker og følelser, hverdagslivet m.m ned på skrift. Se det som min digitale dagbog 😉 .. og hvis der er nogle derude der sidder med samme følelse – eller kan relatere sig til mine følelser og indlæg så er jeg kun glad for at vi kan sparre sammen omkring det hele – for vi er aldrig alene ❤️ 
Udover det er jeg glad for at få mulighed for at have en blog hos kvinderudenfilter hvor der er en masse andre skønne kvinder der også blogger og dermed kan blive en del af det fællesskab ❤️ .. 

Som sagt er mit navn Mie Larsen, 28 år, bosat i Rødovre. Oprindelig opvokset i Brøndby øster. Jeg er uddannet i bank og til dagligt arbejder jeg som bankrådgiver og rådgiver om økonomi, huskøb, pension og investering. Har en fantastisk arbejdsplads jeg glæder mig til at komme tilbage til. Som det er lige nu er jeg på barsel med min søn Felix som bliver 6 mdr lige om lidt og udover det har vi en hund, Harvey på 1,5 år

Som i kan læse i min profil tekst omhandler min blog mit barsels-liv, morjobbet, glitter og glamour samt hverdagens travlhed med job, baby, hund og venindeskab! 

Jeg er en af dem som på ingen måde synes jeg strålende under min graviditet, jeg havde så mange følelser i spil grundet graviditets sukkersyge, graviditetskløe, væske og en mave der allerede sørget for jeg var vokset ud af mine egne bukser i uge 11, udover det var det nok den hårdeste sommer at være gravid i – men pludselig sidder man efter 9 måneder med sin lille guldklump i armene og har glemt alt om graviditeten,  for os kvinder gør det jo igen og igen – og det er jo nok fordi de små børn som vi sætter til verden – dem føler vi en kærlighed til som man aldrig har prøvet før ❤️ .. så er der også dem som får en hård start på livet og dem skal vi ikke glemme – alting tager tid ❤️

.. her er lige et billede af Felix – 6 mdr og krudt i rumpetten.

Udover det, betyder det meget for mig at have mine veninder tæt, os selvom jeg er mor. Derfor vil i også kunne læse lidt om hvordan jeg prøver at få det hele til at hænge sammen i hverdagen så der også er tid til sine veninder, familie – og aller vigtigst mig selv. Jeg er en spontan, udadvendt, glad, ambitiøs dame også lidt af en festabe – hvilket der af god grund er sat lidt på pause med – men jeg synes det så vigtigt når man bliver mor at huske at man stadig er sig selv – blot med en skønnere titel netop “mor”.. ⭐️

Jeg håber i vil læse med derude og gerne kommentere – dele meninger og følelser sammen med mig .

Knus fra os

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Tanketyven

  Rigtig godt bloginglæg og velkommen til 😍 Glæder mig til at læse meget mere, specielt om hvordan du balancerer det der med veninder og familie! Selv jeg, som ikke har børn, synes det kan være svært bare at få tid til veninder efter arbejde/studie/hversagsbeskæftigelse 😎

  1. Mie

   Hej Tanketyven 💞
   Tak for velkomsten og dejligt du vil følge med!
   Helt enig, tror også jeg kommer til at have nogle indlæg om dårlig samvittighed over ikke at være nok til stede nogle gange men jeg forsøger og nu med barn er det bare om at have ham med på armen 😆🙌🏽 ..
   glæder mig til at læse med hos dig også 🤩🤘🏼

Skriv et svar