Rejsen mod de perfekte bryster

I en alder af blot 18 år fik tog jeg et valg, et valg om at få mine bryster lavet, ikke fordi de var grimme eller jeg skammede mig over dem, nej faktisk var det et par to små søde jordbær jeg havde siddende nogle vil sige de var mere og andre vil sige de var mindre – men for mig var det mine to jordbær, de var som de var og jeg var ikke tilfreds, jeg var ikke tilfreds fordi jeg vidste de ikke ville blive større .. heller ikke med tiden, heller ikke med alderen og heller ikke med udviklingen i min krop. 
 
Større bryster havde længe været en tanke der havde strejfet mig, men for det første skulle man være fyldt 18 år, man skulle også have nogle penge med i posen og så skulle man gå fra tanke til handling. Jeg gav mig selv et år til at tænke det hele igennem, det var en kæmpe beslutning der skulle tages og mange penge der skulle bruges. 
(På vej hjem fra konsultation) 
 

Tankerne

Størrelse, form ja næsten farven skulle der tænkes over, hvad var mine ønsker og hvad var muligt? Jeg begyndte at undersøge en masse forskellige steder, men to steder havde min særlige opmærksomhed .. Nygart samt Citadell klinikken – hvordan vælger man mellem to forskellige steder for noget man ikke har prøvet før? 
 
Man undersøger billeder.. hold nu ferie jeg har kigget på mange bryster, før/efter billeder, priser, sammenligninger mellem min nuværende størrelse Jordbær med andres Jordbær størrelser og så tanken om hvad mit ønske var, porno bryster? Uden på musklen? Under musklen? Hvad er forskellen? Igennem brystvorten, under brystet og i armhulen. Holy moly, jeg ville jo bare have et sæt nye bryster? Jeg fik fat i en pige som havde fået lavet ved Citadell klinikken og da jeg så hendes før og efter billeder, samt hun havde fået lavet igennem armhulen så vidste jeg at det var mit sted. 

Økonomi

Jeg valgte.. set i bakspejlet den helt forkerte måde at betale mine bryster, der var jeg alt for ivrig og alt for dum, jeg gik ned i banken og sagde .. hej ! Jeg skal have lavet bryster.. de koster 32.000 må jeg låne dem? De skulle nok have bremset mig der for jeg fik et alt for dyrt lån men fik også et hurtigt JA! Selvfølgelig kan du i en alder af 18 år da lige få lov til at låne 32.000 – lad mig sige det sådan .. de 32.000 voksede til over det 3 dobbelte. Men det er en helt anden historie. 
(Hjemkomst efter operationen) 
 

Smerterne

Selvfølgelig gør det ondt, at sige andet er helt hen i hegnet. Jeg fik implantater ind igennem armhulerne, så det var hver gang jeg skulle bevæge mine arme at der kom en smerte. Jeg blev ikke dårlig af hverken morfin eller pillerne, men tilgengæld dårlig af smerterne. Jeg havde hårde smerter i ca en uge og derefter forsvandt de stille og roligt – jeg hver max smertedækket og prøvede ikke af med “ gadvide om jeg kan smide pillerne “ for hellere være max smertedækket end at tage chancen. 

Stedet

Jeg kom til konsultation i Helsingborg, vi tog færgen fra Helsingør og afsted mod Helsingborg – en dejlig varm dag, jeg kom til konsultation hvor vi snakkede forventninger og realitet, mine tanker og hvad jeg ønskede, jeg prøvede en masse forskellige implantater og det vigtigste var at jeg ikke hørte Hvor mange ML jeg fik i, da jeg skulle dømme ud fra udseendet og ikke for mængden. Jeg endte med en Medium High profil i 480 ML. Jeg blev opereret i Landskrona, på det lækreste sted!

 

Forløbet

Operationsdagen var d. 28.6.2011 ‘ en dejlig varm sommerdag, jeg blev taget super godt imod, vi havde endnu en konsultation, jeg tog alene afsted. Fik målt blodtryk, vi snakkede forløbet igennem, jeg kom op på mit “værelse” der skulle jeg vaske mig med sæbe i området hvor jeg skulle opereres, samt mine bryster. Jeg fik to beroligende piller, klædte om til morgenkåbe samt strømper og et par lækre trusser. Pillerne virkede dejligt afslappet og husker at imens jeg lå og kiggede ud på vandet trillede mine øjne omkuld, jeg blev vækket og fortalt at nu var det min tur. Vi gik ned på en stue hvor jeg igen skulle bekræfte hvem jeg var, hvilken operation jeg skulle have og der blev tegnet på mig. Sammen gik vi ind på en operationsstue, jeg lagde mig i sengen og fik den bedste hånd at holde i, de gjorde mig klar til en dyb søvn med en masse søde sygeplejesker omkring mig. Jeg husker ikke mere, andet end den følelse af at være super spændt! Jeg vågner kort op i elevatoren på vej op tilbage til “mit værelse” – deroppe får jeg lov til at sove, jeg bliver vækket hen af aften for at få noget mad i mig og komme på toilettet. En rigtig god og hjælpende hånd. Sover hele natten og næste morgen hjælper de mig med at komme på toilettet, jeg får morgenmad og kl 09.00 kommer mine forældre for at hente mig, jeg bliver hjulpet i tøjet .. ej jeg havde så mange smerter og min far var så sød lige at give mig sko på, han gav mig et lille slag under skoen for at, få den på plads og grundet alle mine smerter så gik det lige i smerterne det slag og jeg kastede simpelthen op med det samme af smerter!
(Sådan ser de ud nu)
 

Livet med .. slatne silikonebryster?

Hvordan ser sådan et par bryster ud når man har fået børn? Jeg kan kun tale for mig selv, jeg har været super heldig, begge piger blev til sammen ammet et halvt år, jeg har ingen slatne bryster, de hænger ikke, de er selvfølgelig bløde men sidder stadig utrolig flot og vi er begge meget tilfredse, altså Jannik og jeg. Så for mig har det været det hele værd at få brysterne som 18 årig, jeg har haft dem for mig selv i nogle år inden jeg selv valgte at få børn. Min drøm er dog stadig at få dem lavet her inden for de næste par år, jeg tænker ikke de skal have løft men der bare skal noget mere fylde i dem.
 

Jeres spørgsmål
Jeg åbnede op for at I kunne stille spørgsmål og jeg tænker vi tager dem her til sidst i indlægget.
 
– hvor har du fået implantatet indsat? Jeg har fået det indsat igennem armhulen og dengang fik jeg afvide det ikke ville blive sat den vej ind igen, men ved ikke om tingene har ændret sig.
 
– Er arret tydeligt? På ingen måde, det ligger faktisk som en almindelig fold i armhulen så man ikke kan se det.
 
– hvad kostede det ? 42.000 svenske kr / svarene til ca 32.000 danske kr. Ja man skal have dem lavet igen, ca hvert 10-15 år.
 
– Hvorfor vil Du have lavet dem igen? Jamen fordi de trænger og de skal fornyes på et tidspunkt.
 
– hvor meget har du i og hvor meget vil Du have i næste gang? 480 ML og det der passer til min krop.
 
– Vil du anbefale at man venter til man har fået børn? Altså hvis dine planer er at få børn 1-2 år efter Du har fået lavet bryster, så ja selvfølgelig skal du vente, men ellers nej! Endelig spring ud i det, nyd dine bryster mens du har dem for dig selv.
 
– Har du samme følelse i brystvorterne? Nej det har jeg desværre ikke og på ydersiden af mine bryster mærker jeg desværre heller ikke noget.
 
– Er dine bryster blevet mere hærget efter 2. Graviditet end første? Nej slet ikke spor, det er små ting men ellers ikke.
 
– kunne du amme? Ja jeg kunne sagnets amme.
 
– hvad er din drømme skål? Den der passer til min krop.
 
– Har du fortrudt? Ikke en eneste gang!
 
– hvilken skål bruger du nu efter du har fået dem lavet? Jeg bruger str Dobbelt H.
 
– Havde du nogle bivirkninger? Ikke en eneste.
 
– Har du dem foran eller bag ved musklen? Jeg har dem bag ved musklen, da jeg gerne ville have mulighed for at amme mine børn.
 
Jeg har valgt enkle spørgsmål ud, da jeg selv har svaret på mange i indlægget og håber selvfølgelig I får rigtig meget ud af det, ellers stiller I bare løs af spørgsmål. 
 
 

Daniella

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Daniella

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Tanketyven

  Rigtig godt blogindlæg! Jeg har det selv rigtig godt med min størrelse dobbelt D, men mega sejt at du bare har sprunget ud i det!
  Glæder mig til at høre mere fra dig!

 2. KIM

  Jeg husker tydeligt, vores snakke om fordele, ulemper og risici, som forældre vil man jo det bedste for sine børn, i sidste ende blev din mor og jeg enige om at du var så stålsat og overbevist om hvad du ville så uanset hvad vi sagde så ville du have dine nye bryste, der valgte vi ret hurtigt at støtte dig i dit projekt, og det har vi heller aldrig fortrudt. Du fik mere selvværd og selvtillid, som et eksempel kan jeg huske du som hvad 12 årig var ude og prøve tøj og du står med en lille bh agtig ting på så jeg stikker lige hovedet ind og hører om tøjet passer, du nærmest skriger faaaaar! På trods af du havde toppen på så var du ekstrem blufærdig lige ind til du havde fået lavet brystene, du kom en dag og spurgte “far vil du se mine bryster” det var lidt grænse overskridendd men også et tegn på tillid, så jeg så dem og prøvede at tage mine mest kliniske briller på… Så jeg synes du traf det rigtige valg at få dem lavet,

 3. Vibe

  Jeg fik mine lavet for 4 år siden. Efter tre børn og lange amninger plus vægttab på 46 kg, så skulle der ske noget med de to sokker med en 5’er i hver og jeg har aldrig fortrudt det. Det gav mig ikke kun selvtillid men også meget bedre selvværd. Jeg vil gerne have dem lavet igen om nogle år, da et løft nok er nødvendigt for mig nu, men jeg elsker dem og det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt 🙂

Skriv et svar