Hvorfor skulle jeg være interessant?

Hvor har jeg længe, drømt om at starte en blog, men lige så tit har jeg droppet tanken igen. Hvorfor skulle jeg være interessant?

Jeg er helt almindelig og lever et helt almindeligt liv; hvor der faktisk ikke sker de store udskejelser. Jeg har et helt almindeligt arbejde og vel også helt almindelige problemer – når de opstår ;o) Så hvad skulle andre mennesker få ud af, at læse mine ord og tanker?

Det er måske også lidt absurd, for jeg er faktisk enormt genert og holder mit liv, så privat som overhovedet muligt. Tror faktisk, at jeg engang har forbudt min mor, at tale om mig på sit arbejde – crazy I know! 🙂

Men mit liv de sidste 4,5 år har, for mig, været meget overvældende på både den positive og den negative måde. Jeg er nok stadig ikke helt faldet til rette, men jeg arbejder på det.

Alle de oplevelser jeg har haft og ikke mindst effekten af dem, vil jeg dele med jer. Måske kan jeg få dig til at stoppe op, reflektere og måske synes at der en idé eller en tanke, som du kan tage til dig og hvor det giver mening for dig. Det kan også være, at jeg provokerer dig med min holdning og det må jeg tage med – vi er alle forskellige 🙂

Om ikke andet, så betragter jeg lidt denne blog, som min “offentlige dagbog”. Det at få skrevet tanker og oplevelser ned, kan tit sætte tingene lidt i perspektiv og man får luftet lidt ud ;o) Måske får jeg i virkeligheden mest ud af det, for det er også en måde for mig, at gøre opmærksom på at jeg er her og ikke gemme mig væk – længere.

Anyway – nu er første post skrevet og jeg håber, at i vil følge med på bloggen.

 Knus Carina

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar