Dine ar er ikke et tegn på at du er ødelagt, men at du er helet.

Det tror jeg er så vigtigt, at huske på. Det er så nemt at falde ind i offerrollen. For man har allerede kæmpet en brav kamp, og måske tænkt, hvorfor mig? hvad har jeg gjort for at fortjene dette?

Svaret er simpelt. Du har ikke, gjort noget som helst. Du har ret, til at være menneske som alle andre. Vi er ikke herre, over tid og tilfælde. Vi er dog, herre over hvilke mennesker, vi lukker ind i vores liv. Det er ikke altid, at vi er obs. på hvad vi fortjener, i dette tilfælde, da vi undervurderer, hvad vi faktisk fortjener, med dette mener jeg at, vi nogle gange lader andre, traske ind over os med træsko på, fordi vi ikke er i stand til, at sige fra, det vil efterlade nogle ar, som vi kan lærer af.

Det tager tid at finde sin egen stemme, især hvis man, har været under nogle vilkår, som har gjort, at nogen har stjålet ens stemme. Dårlig barndom med dominerende forældre, dårlige forhold med dominerende kærester. Osv.

Man kan godt, føle man har lyst til, at skrige ind i hovedet, på folk så, de forstår de skal blande sig uden om, men der kommer ikke noget ud. Man kan føle man altid har en maske på, som man så inderligt gerne vil smide, så man kan være den man virkelig er. Og det jeg nu siger er så vigtigt. Du kan komme til at smide den, du kan opnå respekt omkring din person. DU SKAL BLOT LÆRER AT ELSKE DIG SELV. Bliv forelsket i dig selv. Jeg siger blot, jeg ved godt det ikke altid er så nemt.

Det tager tid, men det er rejsen værd. Jeg er godt på vej. Den følelse af, at værdsætte sig selv, er vidunderlig. Jeg er pisse god, til det jeg laver. Især er jeg pisse god til, at være mig!!!! Jeg er god til, at sige fra, jeg kan stadig blive bedre, men jeg er på vej.  Jeg er pisse god, til at rose andre, fordi jeg ser dem, med andre øjne, jeg ser DIG, derfor kigger jeg på dig. Og når vi snakker sammen, ser jeg på dig. Hvis jeg blot så ned, eller tænkte på, hvilke sko jeg vil have på i morgen. Så jeg dig ikke, så hørte jeg dig ikke. Men du er det værd. DU ER DET VÆRD!! Jeg ser din smerte, din glæde, dine ar, din historie. For du er det værd. Vi er i live så lad os leve.

Kærligst Mia-Maria

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar