Ulv i fåreklæder

Kvinde… ja dig. du smukke skønne stærke kvinde, som altid står med hovedet højt, smilet malet i ansigtet mens du suser afsted, på din vilje og beslutsomhed. Du er beundret af mange, draget af flere, frygtet af få. Det er netop dig jeg taler til. Dig der altid overlever livets slag, ved hurtigt, at komme op igen. Hvad nu hvis der var et monster derude, der ville kunne knække dig? Uden, at du viste af det, uden du så det komme? Det er der. Det findes virkelig. Jeg har i skrivende stund, en tæt veninde, der er blevet fortæret af dette monster. Lad mig begynde, ved ja, begyndelsen.

Lykkerus, der opfylder hele ens krop og energier. Som om man er født på ny. Når man møder en, der vender op og ned, på hele ens verden. Tænk at man kan være så heldig, at han netop ser én, for den man er. Han fylder hele ens krop, op med denne varme ro og tilkendegivelser, der eksploderer, som boba the i ens mund.  Han fylder, ens øre med søde ord, der trikker i vores kvinde hjerne. Ord som, hvor er det utrolig så ens vi er, vi vil de samme ting, jeg føler jeg har kendt dig hele mit liv. Mit liv var så tomt før jeg mødte dig. Du er den mest fantastiske kvinde jeg nogensinde har set.

Kvinder har det med, at blive forelsket med ørene, og det er jo virkelige en fordel for mænd, der er gode til at manipulere. Og før man ved hvad der lige skete, er han flyttet ind, har overtaget alt, lige fra hvad man skal spise til hvor børnene skal sove. For alle de vaner, du selv havde, bliver skiftet ud med hans ønsker. Og hans forventninger. Og så står du der, og føler du har den bedste mand, for han ved virkelig, hvordan man skal leve rigtigt. Uden du selv opdager hvor forkert det faktisk lyder. Uden du ser, lyset fra dine børns øjne forsvinder. Før du ser at alt det du stod for, er vasket væk.

Så begynder du at tvivle, at forklare dig selv og forsvare dig selv. For du, bliver jo rykket rundt i alle dine meninger og holdninger. Nu kan du ikke længere, finde ud af at lave mad, da alle dine metoder bliver latterliggjort, alt hvad du gør, bliver der sat spørgsmålstegn ved, så du ikke længere tor på din egen dømmekraft, måske er han også begyndt at slå dig?  Du henvender dig til dine veninder, for at hører hvad de mener, så du ikke føler du er helt tabt bag en vogn.  De råder dig til at løbe langt væk, da dette er så giftigt for dig og dine børn.

Du bliver forbudt, at tale med nogen da han ikke vil have nogen blander sig i jeres liv, og dine venner er for resten også nogle tabere. Men du vælger måske at kæmpe videre, i troen på at du kan hjælpe ham, og at kærligheden vil sejre. For han var jo ikke sådan i starten så der må jo være håb.

 

Men det var han, han skjulte det bare for dig, for at få dig i nettet. Han har også overtaget økonomien, og dine penge er ikke længere dine penge men hans. Du har ikke lov til at få nogen indsigt i dette, og bilder dig selv ind at det er ok. For det siger han jo.

Din frygt vokser for at gøre noget forkert, du går hele tiden et skridt foran, så han ikke bliver sur. Men det kan du i princippet ikke, for han styre denne leg. Han elsker at blive sur så i kan komme helt derud, hvor du tror du mister ham, kun for at han kan opnå den følelse af magt. Magten over dig.  Så han kan se dig kravle efter ham, tigge og bede om tilgivelse for noget du ikke har gjort. I næste øjeblik, vender han og i møder hinanden igen i elskov, som han mester, der føler du dig elsket, og forveksler denne elskov, med ægte kærlighed. Alle hans ord virker som ægte, men de er der kun for, at fastholde dig i hans edderkoppespind. Et spind som er så indviklet og forvirrende.

Du aner ikke hvem du er mere, kun en skal, af hvem du var før han kom på banen. Han har bildt dig ind, at du har vrangforestillinger, at det hele foregår oppe i dit hoved, og at du faktisk skal være taknemmelig for at, han er ved din side. For der er ingen andre, der ville kunne holde dig og dine udsving ud. Som i virkeligheden, er skabt af hans måde, at behandle dig på. Og hvis du tænker på, at smide ham ud, vil han fortælle alle hvem du i virkeligheden er. Han skræmmer dig til at blive. Og du bliver, alt alt for længe. Til nok er nok.

Men det er ikke, så nemt sagt som gjort, for han slipper ikke dig og han vil fastholde dig i hans spind, og din hjerne er så manipuleret, at du stadig tror du elsker ham. Selvom han er ude, af huset, ligger du stadig i forster stilling, og oplever den værste smerte, som bølger ind over dig, som fastholder dig, i afsavn og misforstået kærlighed. Du kæmper nu, ikke direkte mod ham, men mod alle de ting han har fortalt dig. Du tror stadig på dem, fordi han har strippet dig, for alt selvværd og selvtillid. Din hjerne tror ikke på, at du kan eksistere uden ham. Dine slag på krop og sjæl sidder så dybt, at det virker uoverskueligt, at rejse sig op, og gå mod lyset af frihed.  Alle har en ide, om hvordan du kommer ud, men de ser ikke kampen mod de dæmoner han har plantet.

Og ikke nok med det, han kontakter dig hele tiden. Enten er det trusler på din person, ellers er det kærlighedserklæringer for at få dig helt ind i nettet igen. Altid en undskyldning, på den ene eller anden måde. Men hensigten er kun ødelæggende. Han vil ikke se dig oppe på benene igen. Og for alt i verden, vil han ikke have, at verden ser ham uden hans maske på. Hvad han i virkeligheden besidder. Derfor arbejder han, så hårdt for at få dig tilbage. Alle tricks glæder i denne kamp. Alt i mens, du stadig ligger i fosterstilling, alt ramler omkring dig og du har ingen kræfter, heller ikke ro til at sove, og dermed ingen energi til at kæmpe. Hvis du tror, du kan klare det alene tager du fejl.  Du skal bruge hele dit netværk, eller det der er tilbage efter han har haft dig isoleret.

Man skal huske på, at disse personer, ikke jager svage mennesker, men stærke mennesker, med en stor empati, et hjerte af guld, et menneske der vil gå ekstra langt for at hjælpe. Alt det de ikke selv besidder. De er kun ude på at suge alt livskraft ud af dig. Og kun for at opnå en selvfed følelse. De bliver kun høje at din nedtur. Disse mennesker kan både være din partner eller en forældre eller en ven. Pas på jer derude knuz MM

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Nette

  Og de monstre findes og det er virkelig svært at ryste dem af sig – håber din veninde har det rette netværk med gode venner og familie der kan hjælpe hende tilbage til at være den hun er. <3

 2. Mia-maria Thomsen

  Tak Nette. Det har hun heldigvis. Det er en meget svær kamp. Kan hører at du Selv har været der ❤ knus

 3. Orange Zone

  Ja, narcissisme er en usædvanligt grim og farlig én …

  1. Mia-Maria Lie Adelina

   ja helt ening

Skriv et svar