Tiden flyver …….del 2

Syndig sort fredag.

Efter en let middag, beder master mig om at klæde mig syndigt, med fri til adgang til bryster og fisse. Som altid gør jeg meget ud af at glæde master, overraske master, jeg ved at der er en dresscode. Mørkt-sort tøj som hvis du går byen og i det her tilfælde med frække tendenser alt efter hvad man selv har det godt med. Denne aften har jeg valgt den slutty tendens, i ved jo efterhånden at master elsker luder-konceptet!

Vi ankommer til klubben, Kinkclub, det er første besøg, så master opsøger personale, som kommer og tager imod os og viser os rundt. Der er mange forskellige rum at vælge imellem. Det er en meget sofistikeret indretning, med meget mandlige træk. Efter rundvisningen beder master mig om at følge med, master har valgt et afsides rum, vælger man at lukke døren, må andre ikke se med/deltage, jeg høre døren glide i! Pyha når jeg at tænke, inden……

Master beordrer mig hen mod en dobbeltseng som står oprejst mod væggen. Jeg ser der er sat kroge i hvert hjørne, jeg lader min silkekåbe falde til gulvet og står i en fræk chemise som holder sig inden for aftalen om beklædning. Jeg går mod sengen, master kommer bag om mig og beder om den ene hånd, jeg mærker en lædermanchet glide ind over hånden, det samme med modsatte hånd, jeg når kun lige at tænke hvad der skal ske, før jeg får bind for øjnene.

Min hørelse forstærkes, jeg fornemmer duften af reb, jeg kan høre rebene glide i krogene. Pludselig mærker jeg masters hænder tage fat om min ene hånd, inden jeg når at tænke mere, mærker jeg min arm bevæge sig opad og det samme med den anden arm. Master lader sin hånd bevæge sig langsomt ned låret mod anklen, jeg genkender manchetten som master kyndigt spænder fast. Rebet glider igennem løkken på manchetten og mit ben bevæger sig langsomt ud til siden. Det hele gentager sig ved det andet ben, da master er færdig med sit kunstværk, står jeg som et fikseret kryds, ude af stand til at vælge hvad der skal ske med mig. Master hvisker mig i øret; ”Er du klar min lille ludertøs?” Hvorefter master giver mig en gag i munden, så jeg er ude af stand til at svare. Jeg mærker det første slag ramme, som i ved, tager master ikke de store hensyn til at varme op, hvordan han slår, hvor hurtigt og så videre. Så hvilket valg har jeg, andet end at tage imod, ja der er ikke andre valg her og nu, kan mærke masters sult efter mit klynkeri.

Master lader slagene regne ind over min krop, som ikke formår andet end at stå i flisbue. Kan fornemme alle piskene er i spil i dag, jeg vrider mig så vidt det er muligt, hårdheden og smerten stiger og kan ikke længere holde piveriet tilbage, men men det er jo til glæde for master. Master har nu fundet vores bryllusgave frem fra Dan Lei, ejeren af clubben, det tykkeste spanskrør i mands minde, omtrent 4-5 cm i diameter. Den går dybt i ind og jeg glider ind og ud af bambiland, dog er det en blanding af overfladisk smerte og dyb smerte. Pludselig mærker jeg masters guddommelige fingre i fissen, hvorefter master hvisker mig i øret;”Fuck hvor er du våd, din lille tæve, står du her og bliver liderlig af det master gør ved dig?” Endnu en gang er jeg ikke i stand til at svare, men formår at komme med lyde med en kombination af nydelse og hengivenhed. Jeg mærker at gagen løsnes og fjernes, ludertøsen får straks lyst til at ytre sig, men har straks tre fingre i munden med sine egne safter, mens master hvisker;”sshhhh”

Master slutter af med minibussen, ja den kender i godt, den kan være en led satan, men fuck hvor jeg elsker den, den går så dybt ind, så jeg mærker mig selv på ny. På trods af min jamren svinger master minibussen kyndigt, jeg mærker varmen hjælper mig med at tage slagene og bambiland venter lige om hjørnet…….

Master stiller sig lige bag ved og begynder at frigøre ludertøsen, master hjælper ludertøsen over på sit fåreskind på gulvet nedenfor master, som sætter sig i manchesterlænestolen. Her sidder vi og giver os hen til hinanden for en stund. Fortsættelse om lørdagen følger …….

Skriv et svar