Velkommen til et nyt år

Vi er allerede godt i gang med det, og hvor er 2017 bare fløjet afsted!

Jeg har før nævnt hvordan tid for mig er et lidt anderledes koncept end hvad de fleste nok kan relatere til, fordi jeg lever i min egen lille drømmeverden – men jeg har aldrig før oplevet at kigge tilbage på et år og følt det, som er det forsvundet med et enkelt knips! Er det fordi jeg er ved at blive gammel? (joke) Er det fordi mine dage er ensformige? (well..) Eller er det fordi jeg sover, glor serier og putter al tiden væk når jeg er hjemme? (højst sandsynligt) Det må helt sikkert tages op til videre overvejelse! 

Lad mig starte med at sige, at dette er et indlæg hvor jeg inviterer dig til at komme tættere på, så læs endelig videre hvis du har lyst til at få et større indblik i mit liv. 

Mit 2017 har budt mig meget på godt og ondt. Det kunne anskues som overvejende ondt eller overvejende godt, afhængig af hvilke briller man har på. Og jeg vælger at tage de optimistiske briller på og se mine udfordringer som noget, jeg har trængt til. Det har jeg også – jeg kan allerede mærke en stor forandring i mig, og en masse helt nye tanker og følelser. Min livssituation har overordnet set været det samme hele året, men på alle områder er der sket en udvikling i en retning, jeg ikke havde set komme. 

Venskaber: Jeg har en lille håndfuld venner, jeg snakker med jævnligt og føler mig meget tæt med. Det er dem jeg har stor tillid til og fortæller alt til – når de selvfølgelig har tid til at høre på mig plapre løs om alle de ting, der sker i mit liv. For der er meget… Derudover er jeg et meget åbent menneske, der er nysgerrig på andre – og jeg elsker når man ind imellem møder en person, man føler man taler samme sprog med. Den situation er opstået en del dette år, og det er sgu kommet bag på mig, for det er noget der tidligere skete meget sjældent. Jeg har nogle gange troet at jeg mødte en af slagsen, men så viste vedkommende sig bare at være yderst god til at læse folk og vide præcis hvad man gerne vil høre – og ofte har han haft noget andet i sigte end et tillidsfuldt venskab… Du kender nok typen. I 2017 har jeg dog fået flere venner af den ægte vare. Af begge køn. Folk der er sjove, dybe, nærværende, oprigtigt interesseret i mit velbefindende, og i øvrigt synes jeg er dejlig som jeg er. Jeg føler mig fuldt ud accepteret af dem. Hvis du har læst mine tidligere indlæg, ved du at jeg har følt mig ensom engang – og se nu bare hvor jeg står i dag. Jeg kan skabe nye venskaber. Det er en sejr. For der var engang hvor jeg slet ikke kunne forestille mig hvordan man skulle kunne det, når man ikke længere går i skole, ikke dyrker sport eller har hobbyer uden for hjemmet. Men det kan altså godt lade sig gøre, man skal bare gå ud i verden med et åbent sind og turde snakke med fremmede mennesker, man møder på en bar eller i Irma over fryseren med fisk – også selvom man er den første til at bryde isen. Tænk hvis det menneske, du på en eller anden uforklarlig måde føler dig draget af (ganske aseksuelt, tænker jeg, men det modsatte kunne vel også være tilfældet) og har lyst til at snakke med, faktisk kunne ende med at blive noget andet end en fremmede. Ham/hende du ringer til når du har haft en katastrofisk sexoplevelse, eller ham/hende du deler en passion for vegansk livsstil med. Eller måske ham/hende du kan dele dine dybeste, mest skræmmende tanker med. Det kan også være det ikke er et match. Men altså.. You never know until you try. Og den er jeg da blevet 4-5 venner rigere på i år. 

Karriere: Jeg har jo nogle projekter i luften, og i år er det eksploderet fuldstændig. I 2016 indgik jeg et samarbejde med en sød og dygtig programmør om et rigtig spændende projekt, vi begge har høje ambitioner for. Desværre for mig skete der nogle ændringer på hendes fuldtids arbejdsplads i april 2017, der gør at hun siden da ikke har haft tid til at have fokus på andet end det. Det ændrer sig forhåbentligt i løbet af dette år. Indtil det eventuelt sker, må jeg fokusere på nogle af mine egne projekter. Det er netop det jeg har gjort, og deraf er der et par af dem, der har taget fart. Jeg er som det første tydeligvis begyndt at blogge her på Kvinderudenfilter.dk. Jeg har skrevet flere digte som jeg har et par spændende idéer til, hvad jeg skal stille op med – og så har jeg fået job i en brudekjoleforretning – for at have en fast indkomst, som jeg jo også bliver nødt til at have. Derudover popper der en masse småskøre idéer op ind imellem, men som alligevel ikke er så skøre, at jeg ikke skriver dem ned.. Og måske også udarbejder planer for, mens jeg står under bruseren (det sted de bedste og mest konstruktive tanker kommer til en). Det vildeste der skete på karriere-området i 2017 var, at jeg for alvor fik ambitioner for mig selv. Det kan godt være det var nødvendighed af en indkomst, der kickstartede det – men nu har jeg faktisk lysten til at udvikle det til noget, og skabe en fremtid for mig selv. Det er en fed følelse, jeg ikke har kunne fremtvinge i mig selv, men er meget taknemmelig for endelig har indfundet sig i mig med tiden, helt naturligt. 

Kærlighed: L’amour, l’amour. Den er stadig den samme som den første gang, jeg tillod mig selv at føle det for ham. S. Total hengivenhed, åbenhed, sårbarhed fra min side, med en tillid til og tro på at jeg i sidste ende får det hele igen af samme styrke, som jeg giver ham. Lige nu er vi ikke sammen, som nævnt i et tidligere indlæg. Selvom en lille del af mig havde en tanke om, at det måske en dag ville blive nødvendigt med den handling, for at vi kan blive sikre på hvad vi hver især vil opnå i livet, var det stadig et stort chok for mig da det skete. Og det var endda mig, der tog initiativ til den længeventede og tiltrængte snak. Det er simpelthen så underligt at leve uden ham, når han har været så stor en del af mit liv. Jeg har i løbet af vores forhold kunne mærke de skridt, jeg har taget i min personlige udvikling – som i høj grad har været takket være ham – men nu hvor vi ikke er sammen længere, ser jeg det endnu mere tydeligt, hver dag. Uanset hvordan det hele ender, er jeg så taknemmelig for alt det han har givet mig med på min vej. Men som sagt tror jeg stadig på at vi får den lykkelige slutning, og den ”venter” mit hjerte på, uanset hvor ulogisk det er, og hvor meget jeg prøver at argumentere for at komme videre. Mit hjerte ved hvad det vil. I hvert fald venter det indtil den dag, troen på os er væk. Så noget jeg har lært i 2017 er, at jeg er verdens mest tålmodige menneske, når det kommer til dem, jeg elsker. Jeg mener det, jeg burde få tildelt en medalje eller stå i Guinness Rekordbog. Jeg er muligvis ikke så vedholdende når det kommer til min yogapraksis eller at spise sund, hjemmelavet mad, men når det kommer til kærlighed, er jeg åbenbart i stand til at gå længder jeg aldrig troede var muligt. 

Jeg har ét Nytårsfortsæt for 2018 til hver af disse tre kategorier, og så har jeg et par løse:

Venskaber: Dyrke gamle som nye venskaber inden for det tempo der er passende for hvert enkelt af dem

Karriere: Investere mere tid og energi på mine skriverier på bloggen og på mine digte, samt arbejde mod at kunne forsørge mig selv gennem eget firma

Kærlighed: Få en afklaring på forholdet mellem S og mig

Det løse 1: Dyrke yoga mere jævnligt

Det løse 2: Blive bedre til at lave mere grøntsags fyldte retter, og tage på i vægt på den lækre, curvy måde*

*Min psyke og fysik lever i symbiose, så jeg har tabt mig 4 kg. efter S og jeg gik fra hinanden, hvilket er meget når man kun er 159 cm. og normalt vejer 46-47. Nogle ser det måske som et luksusproblem, men helt ærligt… Det er ikke lækkert at kunne se ribben og hofteskåle. Så hvis I ligger inde med nogle tips til hvordan man tager på, på en sund måde (der ikke kræver alt for mange timer i køkkenet) må I meget gerne skrive dem i kommentarfeltet nedenfor – de vil blive taget imod med kyshånd!

Så her fik I lidt tanker om mit år set i bakspejlet, og nu vil jeg vende tilbage til at fokusere på, hvad der er på vejen foran mig. 

Varme tanker og ønsker om et fantastisk 2018 til jer alle sammen.

Kærlig hilsen,

Aura

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Aura Haurholm

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Mathilde? Siger vi.

    Peanutbutter og avocado! 2 sunde og kalorie-tunge ting du kan supplementere din kost med. Gains osv!

    1. Aura Haurholm

      Tak, ‘Mathilde’! Det vil jeg prøve få inkluderet lidt mere fast i mit madindtag ♥️

Skriv et svar