Vil du lære mig lidt bedre at kende?

Der er jo mange ting, der gør en person til den de er. Både op- og nedture, singlelivet og parforholdet, arbejds- og privatlivet. Og så er der nogle af alle de åndssvage vaner, vi får tillagt os, som for nogle er de mærkeligste ting og andre er måske lidt i samme boldgade.

Nu får i mulighed for at læse, om nogle af de åndssvage ting, som er en del af mig og som kan være på både godt og ondt. Det kan i hvert fald godt give anledning til nogle (sjove) diskussioner herhjemme 😊

 

10 “fun facts” om mig.

1: Jeg drikker kaffe fra jeg står op og til jeg går i seng – hver dag og bliver kun erstattet med et halvt glas juice om morgenen i weekenderne og et glas vand til aftensmaden, eller hvis jeg er VIRKELIG tørstig og det sker sjældent. En gang imellem insisterer min kæreste på, at jeg skal drikke et glas vand. Det er nu nok meget godt, at jeg har ham.

 

2: Jeg elsker at rende rundt i mit nattøj/afslapningstøj og gerne HELE DAGEN. Det betyder også INGEN BH!  Det er så dejligt afslappende og der er intet, der strammer. Det sker desværre alt for sjældent, fordi jeg sjældent har en hel dag, hvor jeg ikke skal noget og hvis jeg har, så får jeg alligevel lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke lige får (alm.) tøj på den dag.

 

3: Jeg har et princip om, at mine strømper skal bruges til der er gået hul i dem. Dvs. at man ret tit kan se mig i et par strømper, der er virkelig slidte – til det punkt, hvor man kan se foden igennem strømpen. Jeg bliver drillet lidt med det af familien, men man har vel et standpunkt.

 

4: Jeg gider faktisk ikke bruge en masse penge på mad og det irriterer mig, når der er noget der går til spilde. Hvis jeg får spørgsmålet, om ”det her er for gammelt?”, så vil mit svar altid være: ”Er der mug på?” Hvis ikke, så kan det godt spises. Og ja, så ved jeg godt at der ikke kommer mug på mælk, men så må man lugte sig til det 😀

 

5: I samme stil som nr. 4, så elsker jeg tilbud på madvarer og fryseren, er derfor stort set altid pakket til bristepunktet med gode tilbudsvarer og så bliver der spist efter hvad vi har. Så kan vi bedre skeje ud en gang imellem 😊

 

6: Jeg bruger rigtig meget tid, på at trykke bumser og hudorme i mit ansigt, på arme og ryg (det jeg kan nå) og jeg gør det også på min kæreste. I starten synes han, at det var mærkeligt – nu beder han selv om det. Jeg overvejer faktisk om jeg skal blive kosmetolog – man kan vel lige så godt gøre en karriere ud af det 😀

 

7: Jeg har en tendens til at lægge ting, lige der hvor jeg er – med planen om at lægge det på plads senere. Det bliver bare ikke rigtig til noget, før min kæreste synes det er skide irriterende, at det flyder overalt.

 

8: Jeg smider aldrig noget ud – man kan vel altid få en skilling for det, som man kan bruge på nye ting man ønsker sig.

 

9: Jeg er lidt af en huleboer og fungerer bedst om natten. Desværre hænger det ikke lige sammen med en normal hverdag herhjemme og nu er det sjældent, at jeg er oppe længere end til midnat.

 

10: Tiden har det med at løbe af med mig. Jeg ved ikke hvad det er der sker, men jeg kan åbenbart være så meget inde i mig selv, at jeg ikke opdager, at tiden går. Lige pludselig kan jeg så være for sent på den og så går det ellers løs i et hæsblæsende tempo..

 

Det var de “fun facts”, i kunne få for denne gang. Hvem ved om der kommer flere?!

Er der nogle, der har samme tendens som mig?

Knus Carina

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Helene Andersen

    Okay, jeg indrømmer det…… Det der med strømperne gør jeg også 🙈 hahaha…
    Man kan lige så godt bruge dem så længe man kan, og det er jo ikke fordi strømper går af mode, så man skal ud og have “årets farve” 🙂

    1. Carina Fugl

      Jeg er SÅ glad for, at jeg ikke er den eneste med de strømper der 😀 Jeg er så enig med dig hahaha.. Jeg husker selvfølgelig at tage de pæne strømper på, hvis der er en risiko for, at jeg skal vise strømper. Men ellers det da ligegyldigt, hvordan de ser ud 🙂

Skriv et svar