Vinterferie med ungerne.

VINTERFERIE MED MINE..
..børn.. Hej skønne mødre, Nu er vinter ferien snart slut! 

Gudskelov.  Jaa det siger jeg fordi at mine børn IKKE gider være sammen, sååå det er lidt svært at hygge sig når skældsord og puder flyver i luften! 

De har begge været i institution de første par dage. Onsdag hyggede jeg med min søn med biograf tur og den ældste hyggede hos farmor. 
Vi så LEGO Batman the movie. Egentlig har jeg altid synes det der LEGO tegnefilm, var skrækkeligt. Hvilket jeg egentlig stadig synes, men jeg tog mig selv i at grine højlydt og ovenikøbet græde!! For slet ik at snakke om at jeg ikke faldt i søvn. Det plejer jeg! Kan simpelthen ikke gøre for det. Men vi hyggede os gevaldigt med film og slik og derhjemme puttede vi. 

Torsdag byttede vi så. Jeg tog den store med i biografen og farmor hyggede med den yngste. Vi så Far til fire på toppen. Det var rigtig hyggeligt. Hun anede ik vi sku afsted, så hun blev overrasket. Jeg er en af dem der elsker gamle danske film, især Far til fire. Jeg kunne lige acceptere de lavede dem i nye udgaver, første gang de kom med de to første, men det har jo stukket helt af nu. Thomas Bo Larsen som Onkel Anders!! Altså hvad fanden….?! Jeg elsker Thomas Bo, men han er jo ik i nærheden af at minde om Onkel Anders. Men rent faktisk var han det sjoveste i filmen. Min datter synes os det var underligt de havde byttet skuespillerne ud, men hun åd den råt alligevel. Vi fik os en rigtig hyggelig dag ud af det. 

Igår hyggede vi os med modellérvoks, at spille kort, se film og lave nye regler til vores væg. Jeg har malet en væg med tavlemaling, så kan man skrive derpå. Ungerne fandt 3 regler hver de synes vi skulle have på. Så er det spændende om de kan overholde dem.. haha! 

Idag skal den store på overnatning hos en veninde, mens den lille og jeg skal til søen og samle sten til at tegne på. Og så vil han altså gerne lege biograf herhjemme. Så det gør vi sgu! 

Hvad laver i andre her i ferien?

Skriv et svar