Ditte Harbæk

Faciliter dit liv

Ditte Harbæk

Faciliter dit liv

Send en email til Ditte

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Ditte, kan du sende hende en email her.

Facilitering defineres som at fremme en proces, at gøre noget lettere og mere tilgængeligt. 

Du har garanteret prøvet det i uddannelses- eller arbejdssammenhæng, at en underviser faciliterer en øvelse eller at du selv har været tovholder og dermed faciliteret et møde eller en proces for andre, men hvordan kan vi egentlig gøre det for os selv, i vores hverdag, vores arbejdsliv og vores relationer. Hvordan kan vi integrere og leve den “lettere” autentiske væren. 

Mit navn er Ditte. Jeg er 80’er barn, enlig mor, bærer af en kronisk sygdom og jeg har fart på. 

Jeg har en bred faglig baggrund, og lever et liv med interesser, nysgerrighed og behov for både socialfaglighed, kreativitet og negle. Mest af alt, er jeg dog interesseret i personlig udvikling gennem psykologi, neuropsykologiske værktøjer samt spiritualitet. Jeg drømmer om at vi kan sætte os selv og hinanden fri gennem ansvar, først og fremmest gennem kendskab til os selv. Det er nemlig her det starter og herigennem vi skaber forståelse og støtte for og til hinanden. 

Det lyder meget helligt, men i virkeligheden tror jeg at det autentiske væren  jeg omtaler, bedst beskriver hvem jeg er og hvordan jeg interagerer og kommunikerer, uanset om det er i min forretning, mit virke som socialrådgiver, mine private relationer eller i håndtering af livets unægtelige udfordringer

Jeg vil gennem mine skriv give mine bud og erfaringer på,  hvad der kan være gode værktøjer, til et mere faciliteret liv. Både konkret og gennem deling af mine historier. 

Velkommen til! 

Ditte Harbæk

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Dittes indlæg

Følg mig gerne på