Det første indlæg..

Endnu en blogger….

Nogen er vildt trætte af de her blogs mens andre læser dem flittigt og hurra for at vi alle helt selv vælger hvad vi vil læse.

Jeg har i lang tid overvejet om jeg skulle blogge, men frygten for om nogen overhovedet gider læse det jeg skriver og om jeg vil kunne finde ud af det, har hele tiden bremset mig, men jeg er kommet frem til at det skal prøves uanset andres holdning.

De største overvejelser for mig har dog været at jeg desværre ikke kan blogge uden der er mennesker som vil læse hvert et ord jeg skriver i håb om de kan bruge det imod mig og min lille familie men jeg har valgt at de mennesker ikke skal have lov til at styrer mit liv. (mere om det i et andet indlæg, naturligvis)

Jeg brænder inde med så meget og om ikke andet kan det være god “terapi” for mig selv at få nogen af mine tanker ud.

Nu er bloggen online, mega vildt!

Hvem er jeg så???

Jeg hedder Linda og er mor, bonusmor, hustru, veninde, husmor, rengøringskone, planlægger, opvarter, tjener, psykolog, indkøber, hende alle kan komme til og meget meget mere…

Min hverdag ser lidt anderledes ud end de flestes.

Jeg er nemlig herhjemme hver eneste dag sammen med min søn Magne. Han har autisme og er ekstremt sensitiv (det kommer jeg ind på et i et andet indlæg og med garanti vil i komme til at hører en masse om hans udfordringer og hvem ved måske jeg kan give erfaring eller viden videre til en af jer der sidder derude med et barn som også er udfordret?) og fungere bedst herhjemme og jeg elsker at jeg kan nyde hvert eneste sekund sammen med min lille fantastiske dreng.

Jeg har desværre en lidelse i min ryg/mit bækken og derfor er jeg fleksjobber da jeg ikke kan arbejde fuld tid.

Et kæmpe nederlag som har taget mig mange år at acceptere, og acceptere det 100% kommer jeg nok aldrig til men jeg har gjort mit bedste for at lærer at leve med det og forsøger at få det bedste ud af min situation.

Der kan komme kommentarer/rygter/sladder fra uvidende mennesker som f.eks. betvivler om jeg nu også er syg, om jeg mon ikke kan arbejde lidt mere end det jeg gør, om jeg virkelig har så ondt osv. Til alle dem kan jeg kun sige at man på ingen måde er rig når man er fleksjobber og hvis i skulle leve bare én dag med mine smerter ville i kunne forstå hvordan det er at være mig og kunne jeg vælge levede jeg et liv uden konstante smerter. Så kom den “bøvs” vist lige ud her midt i mit første indlæg. Sorry, men der findes desværre mennesker derude som kun bruger tid på at lave sladder og rygter så nu er det vist slået fast at jeg på ingen måde selv har valgt at stå i denne situation.

Jeg er er så heldig at jeg er ansat i min mands firma Ødemark Snedker & Entreprise ApS. (Tjek det ud hvis du mangler en dygtig håndværker) Jeg arbejder hjemmefra og har derfor ikke behov for TAF (tabt arbejdsfortjeneste) selvom jeg har Magne herhjemme. Win win for alle da jeg tjener mine egne penge OG sparer kommunen og alle jer andre for en masse skattekroner.

Mine bonuspiger Majka og Fenja bor fast her hos deres far og jeg, og jeg elsker at have dem i mit liv selvom det også kan give lidt udfordringer. (mere om dem i et andet indlæg)

Jeg er gift med manden i mit liv og hvor pladder romantisk og kliché agtigt det kan lyde så er det sandheden. Jeg aner ikke om vi er sammen for evigt (but i really hope so) for jeg kan ikke se ud i fremtiden men lige nu er det sådan jeg føler og jeg føler mig enormt heldig over at have fundet både mit livs store kærlighed, min bedste ven OG verdens bedste far i en og samme person.

Lucky me <3

Er jeg en livsnyder der går meget op i nærvær, hygge og kvalitet?

Oooohhhh YES!

Det vigtigste for mig er at min lille familie herhjemme trives og har det godt og jeg gør alt hvad der står i min magt for at imødekomme alles behov også selvom det engang imellem går lidt (meget) udover mig selv.

Er der noget du vil vide så spørg endelig.

Det var alt for denne gang, tak fordi du læste med.

XOXO Linda

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Linda Eskehøj

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Natascha

    Er lidt nysgerrig på om du har en uddannelse og hvis ja, indenfor hvad? ☺️☺️

    Jeg elsker at følge dig og du er mega inspirerende 😍❤️

Skriv et svar