ModernHouse er et univers af Dansk Design fra Upcoming Designere.
Vores webshop er startet med netop det formål at støtte alle de mange kreative danskere. Vi drømmer om at samle dem et sted og hjælpe dem ud på boligmarkedet som inspirationskilde til jer. Vi drives af den passion vi oplever hos vores Upcomers. Vi elsker at se dem lykkes med deres design og brand. Det er en svær proces og det er svært at komme derud. Det er derfor vores største fokus at værne, om de værdier og designs som vores Upcoming Designere bidrager med indenfor interiør, smykker og børnenes univers.

Til dig kan vi tilbyde solidt og godt håndværk, hvor især designet og det personlige altid er nøje gennemtænkt. Alt er designet i Danmark og drives af passionerede danskere, ikke alt er produceret, men der er stor fokus på rette forhold og kvaliteten af produkterne.

Hvad er upcoming design?

De seneste par år er der kommet stor fokus på de Upcoming Designere vi har i Danmark. Det som definere det at være en Upcoming Designere, er ikke nødvendigvis uddannelsen. Men det er den passion og kreativitet som ligges i designet. Der kan være tale om personer som er uddannet inden for kunst, keramik, snedker, design eller en hobby som blot har udviklet sig til en produktserie. Det er fantastisk at se hvad vi hver især har evner, til at skabe og vi elsker at følge de kreative Upcoming Designere på deres vej til succes.

Vores inspirationskilde

Vi bliver inspireret af den moderne boligindretning, den nordiske stil og det personlige design. Vi udvælger nøje således at det hele matcher og harmonere sammen. Især brugen af materialer, designet, det funktionelle og anderledes er noget der inspirere os meget. Vi finder stor inspiration til hele boligen og kommer vidt omkring lige fra børneværelset, boligen og smykker. Det er vores passion for Danske Upcoming Designere og det dekorative, samt funktionelle univers der driver os og inspirere os aller mest.

Vi håber meget at du har lyst, til at følge med i vores kamp om at støtte de Danske Upcoming Designere og deres kreativitet, samt passion for det gode håndværk.

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Indlæg fra Modernhouse

instagram
OPBEVARING 🥳
...ikke nok så pynter de, så er mulighederne uendelige og kan bruges flere steder i indretningen 🛋️
-
Fås i flere størrelser og designs 💖  Køb på www.modernhouse.dk
Lagervare IGEN 🛍️
...Brug denne fine opslagstavle til alle dine noter, billeder og huskesedler - Perfekt til at skabe overblik på kontoret, i køkkenet eller entréen; SÅ pynter den og er en hjælp i den tavle hverdag.
- 
Herhjemme er 1 IKKE nok 😁
-
Køb den på www.modernhouse.dk
WEEKEND❣️Jeg håber du har nydt den ligeså meget som os....
- 
Vi har bryllupsdag på tirsdag, det blev fejret med et afslappende weekend ophold i denne weekend, hvilket vi har nydt meget 🥰
- 
Nu er der pakket ordre og svaret på lidt mails og vi kan se frem til den kommende uge med alt hvad den indeholder.
-
God uge ❤️ Mirjam @modernhouse.dk
Jeg ELSKER når det er Funktionelt og Dekorativ 🥰...denne knage indbyder til praktisk opbevaring på meget lidt plads. 🧥
-
Om det er i entréen til gæsterne eller i soveværelset til det tøj som er for beskidt til skabet, men for rent til vasketøjskurven den skal bruges - Det ved du bedst 💁‍♀️
-
Fås i flere udgaver 😜
www.modernhouse.dk | @modernhouse.dk
Lidt ekstra krydderi til hverdagen 🌶...en af vores seneste nyheder på shoppen er denne flotte krydderihylde - PERFEKT til de krydderier du bruger i hverdagen 😜
www.modernhouse.dk | @modernhouse.dk
Luk Menuen