ModernHouse er et univers af Dansk Design fra Upcoming Designere.
Vores webshop er startet med netop det formål at støtte alle de mange kreative danskere. Vi drømmer om at samle dem et sted og hjælpe dem ud på boligmarkedet som inspirationskilde til jer. Vi drives af den passion vi oplever hos vores Upcomers. Vi elsker at se dem lykkes med deres design og brand. Det er en svær proces og det er svært at komme derud. Det er derfor vores største fokus at værne, om de værdier og designs som vores Upcoming Designere bidrager med indenfor interiør, smykker og børnenes univers.

Til dig kan vi tilbyde solidt og godt håndværk, hvor især designet og det personlige altid er nøje gennemtænkt. Alt er designet i Danmark og drives af passionerede danskere, ikke alt er produceret, men der er stor fokus på rette forhold og kvaliteten af produkterne.

Hvad er upcoming design?

De seneste par år er der kommet stor fokus på de Upcoming Designere vi har i Danmark. Det som definere det at være en Upcoming Designere, er ikke nødvendigvis uddannelsen. Men det er den passion og kreativitet som ligges i designet. Der kan være tale om personer som er uddannet inden for kunst, keramik, snedker, design eller en hobby som blot har udviklet sig til en produktserie. Det er fantastisk at se hvad vi hver især har evner, til at skabe og vi elsker at følge de kreative Upcoming Designere på deres vej til succes.

Vores inspirationskilde

Vi bliver inspireret af den moderne boligindretning, den nordiske stil og det personlige design. Vi udvælger nøje således at det hele matcher og harmonere sammen. Især brugen af materialer, designet, det funktionelle og anderledes er noget der inspirere os meget. Vi finder stor inspiration til hele boligen og kommer vidt omkring lige fra børneværelset, boligen og smykker. Det er vores passion for Danske Upcoming Designere og det dekorative, samt funktionelle univers der driver os og inspirere os aller mest.

Vi håber meget at du har lyst, til at følge med i vores kamp om at støtte de Danske Upcoming Designere og deres kreativitet, samt passion for det gode håndværk.

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Indlæg fra Modernhouse

instagram
Påske haren 🐇
...hyggelig, traditionelt og moderne PÅSKEPYNT fra en af vores nyheder på shoppen Ryborg Urban Designs 🐰🐣
-
Pris fra 49,-
-
www.modernhouse.dk
Easter🐣🍃
...Påsken nærmer sig hastigt og byder på endnu en mulighed, for at holde fri med familien, spise god mad og gøre lidt ekstra ud af indretningen i hjemmet 🐥 -
Se hele udvalget af påskepynt fra danske designer på www.modernhouse.dk
Lys i mørket 🕯️
...vidste du godt at lysestagerne sidder fast med magneter og derfor ikke kan vælte. 👍
-
Nyhed på shoppen 🖤
-
www.modernhouse.dk
[Nyhed] 👍
...vi byder nu @theoakmen velkommen hos os📍The Oak Men er efterhånden kendt for deres mere maskuline design, som indbyder manden til indretningen i hjemmet. ✔️ Se de mange skønne produkter på shoppen allerede NU.
-
www.modernhouse.dk | @modernhouse.dk
Hvor skal nøglen ligge?? 🔑
...skab plads i entréen til nøglen og andre småting med det fine møbel fra dot aarhus 😍 👌 -
Indretningen i en entré består af mange ting, denne kunne være et flot element 🙌✨😍
-
Bliv inspireret på www.modernhouse.dk
Luk Menuen