10 nye ting om mig.

Jeg synes det er så sjovt at læse om andres sjove finurlige sider og jeg fik rigtig mange sjove kommentarer tilbage på mit sidste indlæg der handlede om 10 ting om mig

Så her får I 10 nye…

1. Jeg HADER billister der pludseligt holder ind til siden for at snakke i tlf! Synes det er så provokerende. Men jeg er også en ret hidsig billist.

2. Der er mange fødevarer såsom smør og leverpostej eller øl, jeg ikke indtager fordi at jeg er bange for at det feder, men chokolade og vin ryger heftigt ind.

3. Jeg er über sensitiv. Jeg græder når jeg synger, ser film eller skal læse sørgelige ting højt.

4. Jeg har fået 4 fartbøder og 1 klip i kortet!

5. Jeg spiser æg hver dag. Æg er en af de fødevarer jeg holder allermest af. De kan tilberedes på alle mulige måder og så smager de så skønt.

6. Jeg går MEGET sjældent med sokker. Jeg hader sokker lige så meget som undertøj, cyklister og champignoner.

7. Jeg tror ikke jeg nogensinde bliver 100% rask fra bulimien. Nogle dage føles det som om at den er min eneste “ven”.

8. Jeg er alt for godtroende og naiv når det kommer til andre mennesker. Jeg lader mig udnytte alt for tit og tror altid på det bedste i folk som jeg holder af, men det betyder desværre ikke altid folk vil en selv det bedste.

9. Jeg har ryg sygdommen skoliose og har haft kroniske smerter siden barndommen. Har brugt alt for mange penge på behandlinger og for meget tid på at have ondt. Nu starter jeg endelig et forløb på sygehuset hos en rygspecialist.

10. Jeg drømmer om en dag at kunne hjælpe andre. Andre som mig også. Unge piger der har det svært. Jeg vil så gerne ud og holde foredrag en dag. 

Her var så lidt sjovt om mig. Har I selv nogle sjove sider? 

Skriv et svar