10 ting i ikke ved om mig.

Jeg tænkte det kunne være lidt sjovt at fortælle lidt om mig selv ……på en anden måde.

1. Jeg hader at snakke i tlf! Jeg tager den kun hvis det er min mor, far eller noget andet vigtigt såsom skole, læge osv. Jeg ved næsten ik noget værre end at snakke i tlf. Jeg synes det er så upersonligt og jeg vil gerne se på den jeg snakker med. Det er hyggeligere. 

2. Jeg er begyndt på cannabis dråber. De lovlige af dem. Mod min ADD. For den der ik ved hvad det er, så er den den indadvendte ADHD. Det får i et opslag om snart. 

3. Jeg dyrker selv-hypnose. Det er super fedt! Jeg får virkelig noget ud af det og har fundet nogle apps fra Humanprogress, hvor du kan købe forskellige sessioner. Fx. Om Selvværd. Så får du en lydfil som du kan høre igen og igen og den går ind og hjælper din underbevisthed. Kan virkelig anbefales. 

4. Mit største ønske er at underholde folk. Jeg lever mit liv på humor og sarkasme og er et stort legebarn. 

5. Når jeg ser tv, kan jeg ikke lade vær at give dyrene stemmer. Haha… Lige som at jeg gir mine to katte stemmer. Det mega sjovt.. 

6. Jeg er MEGA bange for hunde… ALLE størrelser. Den eneste jeg stoler på, er min mors lille krøltop! Tilgengæld så har hun også vundet mit hjerte.

7. Jeg har naturlige krøller. Og jeg hader dem. Samtidig er jeg os uendelig træt af at glatte hår, så jeg er nået der til hvor knolden er min bedste ven.

8. Jeg kan ikke regne. Som i ikke det mindste. Jeg kan stave til brøk og ligning, men aner ik hvordan man regner det ud.

9. Jeg ser sjældent film alene. Det får mig til at føle mig ualmindeligt ensom. 

10. Jeg er blevet opereret over 25 gange. 

Er der andre der har det som jeg? Eller har i andre nogle spøjse ting i ik’ bare lige fortæller til nogen ? 

Ha’ en dejlig dag!

Skriv et svar