Det at drømme.

Det at kunne drømme sig selv væk til andre vidunderlige steder..

.. er noget af det bedste der findes. Min fantasi fejler intet og jeg tror faktisk jeg er nogle af dem med en af de vildeste. Jeg elsker at gå på opdagelse i fantasien og bare drømme. 

Jeg dagdrømmer ALTID og jeg gjorde det også da jeg var lille. I skolen anså de mig som uhøflig når jeg sad der i klassen og bare stirrede ud i luften. Jeg var slet ikke til stede, så af den grund, forstår jeg selvfølgelig godt de har været utilfredse med mit engagement.
Jeg hadede at gå i skole. Af mange forskellige grunde. Jeg har aldrig rigtig følt jeg passede ind og følte mest at de ord der kom ud af min mund når jeg forsøgte at være social og imødekommende, egentlig bare var en efterligning af hvad alle andre sagde til hinanden.
Jeg følte også at lige meget hvad jeg gjorde, så var det aldrig det rigtige. Det var sådan lidt temaet i min opvækst. Jeg lavede virkelig mange dumme ting, mest uheldige egentlig. Ting der ikke var meningen skulle ske, eller ting som slet ikke var gennemtænkt og som bare skete uden at man ville det.

Jeg har aldrig rigtig fundet ud af hvorfor jeg aldrig har kunne finde mig til rette nogle steder. Selvom jeg legede med andre børn, hang ud med andre teenagere da den alder kom, ja så var jeg aldrig rigtig til stede. Jeg følte mig anderledes og tit og ofte tog jeg mig selv i at dagdrømme når jeg sad sammen med andre, der lidt forlangte min tilstedeværelse og opmærksomhed. Jeg blev antaget for en uopdragent barn og som teenager stak det helt af, men det er en helt anden historie.

Men altså det jeg vil frem til er egentlig at uden alle mine dagdrømmerier, så kom jeg ganske enkelt ikke igennem dagen.

Egentlig vil jeg gerne dele lidt af de her dagdrømmerier med jer. Faktisk har jeg kun delt dem med min kæreste, for han deler heldigvis de samme drømme!! Er det ikke vidunderligt?!

Here it comes…

Jeg ville SÅ gerne sælge alt jeg ejer og købe en Sprinter eksempelvis, bygge den helt om, sådan at man kan bo i den. Det er selvfølgelig først til når børnene er så gamle de er fløjet fra reden, ellers skulle det selvfølgelig være en camper.
Så skulle vi vinke farvel til Danmark og tage på opdagelse i verden. Ud og opleve nye steder, nye dufte, nye indtryk, nye mennesker, nye lyde. Andet og anderledes natur og kultur! Bare leve af kærlighed og energien fra solceller. Jeg har snart set så mange gør-det-selv film og billeder, af folk der netop har bygget kassevogne om, at jeg er sikker på at den skulle jeg nok fixe!
Jeg elsker naturen, men får slet ikke brugt den nok og det skal der laves om på. Vi campere nogle gange i haven, også med børnene. Det SÅ hyggeligt! Sidste år tog vi en spontan tur i bilen med teltet, med gennem Tyskland, Schweiz og Italien. Vi sov i telt alle dage i pis øs regnvejr. Jeg elskede det!

Jeg er langt fra den person, som folk tror jeg er og det kan jeg godt lidt li’!
Jeg er fx. også mega fascineret af at kunne leve selvforsynende og uden at være koblet til elnettet, men det skal man desværre være i Danmark. Der findes en serie på Netflix om netop dét og det er virkelig spændende!

Hvem ved, måske går drømme rent faktisk i opfyldelse, hvis man drømmer intenst nok!

Jeg håber i andre har jeres egne drømme, ellers så kom i gang…

Kram fra Nanna

Skriv et svar