Hvem er jeg egentlig?

Jeg har tænkt og tænkt over hvad hulen mit første indlæg skulle handle..
om og jeg er så kommet frem til at det nok er nødvendigt at jeg fortæller lidt mere om mig selv. 

Som der står her på siden, så er jeg 32 år og alenemor til to helt igennem fantastiske, smukke, vidunderlige, irriterende, larmende og rodende børn. Silja som er 7 år gammel og går i 1. klasse. Noam er 4 år gammel og går selvfølgelig i børnehave. Jeg bander alt meget og elsker rødvin! Jeg ligner en kvinde, men opfører mig mest som en mand! En meget charmerende en selvfølgelig 😉 Jeg bor i en lille flække på Vestsjælland. Herude skal man passe på alle de rådyr der hopper rundt, fasaner og høns fylder på vejen og jeg har udsigt til den smukkeste natur med åbne marker og en stor sø.

Lidt facts om mig:
Jeg er lige gået over til øko/paleo livsstilen, så i vil helt sikkert kunne læse nogle indlæg om det også. Jeg er kæmpe katte elsker og har selv to af slagsen!! Jeg har ikke tv signal, da jeg aldrig ser tv mere og ungerne sagtens kan undvære – så slipper jeg også for at høre på Onkel Reje og Mickeys Klubhus haha! Desuden er jeg kæmpe nørd, så læser altid på tlf´en når jeg har et ledigt øjeblik. Her snakker vi både om fitness, videnskab, psykologi, opskrifter, blogs og andre sjove og spændende ting. 

Jeg er også ret glad for at træne og har de sidste par år tabt mig over 40 kg. Jeg har selv søgt inspiration på nettet og haft masser af glæde af at følge andre der har tabt sig, så det vil jeg også skrive om. Både om alt det positive, men bestemt også alt det negative.

Jeg har kæmpet med spiseforstyrrelse siden jeg var 15 år gammel. Så det er en kæmpe del af mig og mit liv og vil fylde nogle af mine indlæg. Jeg er nemlig endelig startet i behandling på klinikken for spiseforstyrrelser. Den kamp vil jeg super gerne dele med jer og håber i vil tage godt imod. Jeg vil jo skide gerne bare være en super fit mom, hvor det hele bare spiller, men lad os være ærlige…. Det sker ikke! Ikke i år i hvert fald 😉 

Tak fordi i gider læse med!

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Louise

    Hej smukke.. Jeg synes du skriver dejligt letlæsene. Kanon fedt at du har skiftet dine madvaner ud og prøver et helt nyt koncept og nye smagsoplevelser. Jeg håber oveni det at du har spiseforstyrelser men er i behandling at det måske kan være med til at være lidt af den rette vej fremad. Så er vi to der ikke har tv kanaler. Jeg har levet helt fint uden i snart 1 år nu. kan sagtens lade sig gøre! Glæder mig til at læse endnu mere om dig. Knus

Skriv et svar