Jeg hader mandage.

og mandage hader mig… Idag vælger min alarm at strække.

Jeg gør som så mange andre, bruger min tlf. 
Man kunne fristes til at sige “jamen hvorfor køber du dig ik et rigtigt vækkeur”. Men det har jeg gjort. Flere gange faktisk. Men jeg er, uden at lyve, det sureste menneske om morgenen hvis ikke jeg får lov at sove til jeg vågner. Jeg HADER at blive vækket. Så de overlever ik så længe hjemme hos mig.. så kan i selv regne resten ud.. 

Nu skal det lige tilføjes at jeg ikke sover længe mere, så det skal ikke lyde som om jeg sover hele dagen. Selvom jeg gudhjælpemig godt kunne engang imellem. Det er som om ens indre ur det bliver ødelagt når man får børn. Selv når man er børnefri og har glædet sig til at vågne søndag kl 10, så vågner man selvfølgelig klokken 7. Frisk og veludhvilet. Men på hverdage er jeg det trætteste menneske og meget lidt i hopla om morgenen. 

Nåå men any ways, så står vi for sent op. Silja møder kl.8, men jeg kunne godt se at det ku vi ik nå, så vi tog den med ro. Ingen stress. Alligevel så ender det med stress. Børnene slås og kattene slås. Argh!
Vi kommer afsted og jeg får afleveret Silja. Så ankommer vi til børnehaven hvor Noam skal afleveres og vi finder ud af at hans madkasse er derhjemme! Forhelvede… Og vi bor ca 6 km væk. Nå men tilbage igen og så mod børnehaven igen. Jeg får sagt farvel til min søn og har taget mit træningstøj med så jeg kan køre direkte derned. Det ligger ca 16 km væk. Jeg drikker min pre workout på vejen og da jeg så kommer derned er der PROPPET! Det er et lille træningscenter, og da jeg stadig render rundt med et lidt mærkeligt hoved som ik altid rummer mange mennesker, så må jeg køre hjem igen. Med krudt i hele kroppen pga. pre workout’en! Den sitrer over alt i kroppen. Christ! 

Nåede lige hjem for derefter at skulle til både Ringsted og Næstved for at ordne nogle vigtige ting. Resten af dagen var fyldt med åndssvage bilkøer, pensionister der ikke burde ha kørekort hverken til bil eller rollator. Ventetid og unødvendige samtaler med folk jeg håber jeg aldrig møder igen… De mener helt sikkert det samme om mig. Undskyld til jer! Jeg er normalt meget glad og imødekommende. 

Alt blev først rigtig sig selv igen da jeg fik chokolade og hentet mine børn. De gir mig en helt særlig form for ro. Vi hyggede med pandekager og film under dynen. 
Chokolade hjælper virkelig på meget!! Haha… kender i det? 
Mine yndlings er mandler overtrukket med stærkt lakridspulver!! Jeg elsker dem! 

Nu er der lavet lektier med Silja og de sover trygt i min seng og jeg vil bruge resten af min aften på at tage et langt bad, lidt selvforkælelse med dermaroller og ordne negle. 

Håber i alle har haft en bedre mandag end mig! I er også velkomne til at skrive om jeres typiske mandage herunder i kommentarfeltet… 

Skøn aften til jer! 

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Rikke

    Jeg er så meget med og her! Jeg er den trætteste om morgenen – bare de fleste morgener. Er ikke sur – men bliver let presset! Og min mandag igår startede også ud med jeg/vi kom for sent op. Oliver fik nikket mig en skalle – ik med vilje godt nok, og den satte ligesom sit spor som en hovedpine resten af dagen. Jeg havde partnere henne på jobbet som IKKE artede sig, et møde jeg kom sent til da jeg farede vild i den mest irriterende støvregn på gåben i indre by – hvilket resulterede i at jeg måtte aflyse mit næste møde. Jeg kom for sent afsted fra jobbet hvilket betød jeg missede at kunne nå at udnytte lidt tid til at træne, da min søn var hos en kammerat til lejeaftale -for så at lomme derhjem og få af vide jeg godt ku gå igen – for nu hyggede han sig! Bum.. Og så gik jeg nogenlunde ordentlig tid i seng fordi jeg virkelig trængte til søvn efter en hektisk weekend, hvortil jeg ender med at ligge vågen fra kl. 03:56 til 07:02! Jeg var død træt – men kunne bare ikke sove! Jesus!! Så – I FEEL YOU!!

Skriv et svar