Kvindekroppen.

Jeg ved simpelthen ikke om jeg skal grine eller græde.

Jajaja kvinde kroppen er da noget helt fantastisk og smukt. Alt det vi kan, som mænd ikke kan! 

Vi kan bære på et andet liv og altid have ret. 😉

Ej så er der selvfølgelig også det at vi har bryster som kan give næring til de her små liv. Og så er bryster flotte. Både små bryster og store bryster. Altså, jeg har selv haft et par lange bryster, hvilket i sig selv kan være flotte, men når det ene ligner et meget trist stykke hud der har siddet fast i en dør og er meget længere end det andet, så synes jeg det er okay at få dem lavet. Dét valgte jeg og jeg er meget glad for at de begge er glade nu.

Jeg husker en dag min datter kom hjem med en tegning af min “brystkasser”, som hun kaldte dem. 
“Se Mor. Jeg har tegnet dine brystkasser og de er endda lige som i virkeligheden. Den ene er længere end den anden!!” 
Mor sagde; ’tak’ – og bestilte tid til en brystoperation… haha.. 

Anyways så kan det godt være, at kvindekroppen er så unik og kan så mange ting, men nogle ting kunne jeg sgu godt undvære. Jeg er lige fyldt 32 og har INGEN anelse om hvad der er normalt at der sker for kvinder i min alder. Der sker ting som der ikke burde allerede, synes jeg. 
Førhen var det “kun” min vægt jeg var optaget af. Det eneste der fyldte noget. Altså det eneste der sådan bekymrede mig. Men Gud hjælpemig om ikke jeg har været nødt til at bestille tid hos min læge over to dage! Dobbelttid!! 
Og når sygeplejersken i røret fortæller at det synes hun lyder mærkeligt og dét er vi da nødt til at finde ud af hvorfor “det” gør som det gør, så bliver jeg da mega frustreret og bekymret. Og det skal lige siges, at der intet farligt er i noget af det, men at det bare er mig der flipper ud. Normalt tager jeg det ret køligt omkring sygdom osv. – og det at gå til læge, da jeg er ret vant til det, men lige med de her ting, der kan jeg sket ikke styre det! Jeg føler mig netop ikke gammel, men efter de her “ting” er dukket op, så gør jeg! Og det skal stoppes!

Hvordan har i andre det med læger og jeres kroppe/sygdom?? Jeg er slet ikke hypokonder, men jeg fejler til gengæld altid 1000 ting uden jeg egentlig vil det og finder så først ud af det i sidste øjeblik agtigt. 
Går i regelmæssigt til doktoren? 

Ha’ en dejlig dag søde læsere..

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Ja..

    Som dig Nanna, så er jeg også over de 30, og jeg fejler sgu os altid Alt muligt mærkeligt..! Det har jeg tilgengæld altid gjort, så alderen tænker jeg ikke over.. Går til læge regelmæssigt? Jah, men ikk bevidst, kun fordi jeg fejler mærkelige ting..;)

Skriv et svar