Mit nye liv.

Det er efterhånden noget tid siden at jeg har skrevet et indlæg.. .så det her indlæg bliver sådan et ‘lidt a det hele agtigt’.

Der sker rigtig rigtig mange ting i mit liv for tiden – GODE ting! Er det ik fantastisk? 

Er i typen der bliver oprigtigt glad på andres vegne? Eller kan i blive helt bitre indeni, fordi i egentlig bliver en smule misundelige?

Jeg var den sidste i rigtig mange år! 

Det så tarveligt, for hvorfor skal andre ikke ha lov at have det godt? Du er jo din egen lykkesmed, så op på hesten hvis du er ulykkelig! Og netop dét har jeg gjort.

Jeg er startet i et forløb hos en coach. En rigtig rar mand, som jeg fuldt ud har tillid til, kan få vendt mit liv i den retning jeg altid har ønsket det!

Og hvorfor har jeg så fået mig en coach og er alt det her coach noget egentlig ik bare noget fis? Sagen er den at jeg er blevet afsluttet på Klinikken for spiseforstyrrelser. Efter kun 6 mdr med stort set ingen egentlig behandling. De mener ikke de kan hjælpe mig. Jeg har ønsket mig kognitiv terapi fra start, noget som de ikke kunne tilbyde. Min behandling var samtaler med en læge, som var nyansat og aldrig havde haft med spiseforstyrrede at gøre. Jeg havde fået mere ud af samtaler med en dør!

Anyways – så blev jeg anbefalet at få mig en coach. Har hørt så meget godt fra folk omkring det, så i onsdags gjorde jeg det!

Jeg brugte 3 1/2 time på en masse snak og vi fik sat nogle delmål for mig. Jeg skal bl.a tabe 5 kg. Det bliver skide hårdt, men jeg er mere motiveret end nogensinde! Alt dette kan i også følge med i på Instagram.

Og ved i hvad…. Jeg er jo en af de der typer der er bange for ALT! Især højder! Men for 3 uger siden ca. rapellede jeg fandme 28 meter ned af en silo. Da jeg ramte jorden (knap så yndefuldt som jeg håbede) blev jeg ramt af en kæmpe røvfuld gå-på mod. Kan jeg rapelle, kan jeg også tage styringen over mit liv igen. Så de sidste ugers tid har jeg kæmpet med at finde ud af mine gamle vaner og mønstre. 

Hvorfor jeg har gjort som jeg har gjort i så mange år. Jeg har ændret nogle vaner, droppet nogle og tilføjet nogle.

2017 bliver mit vildeste år nogensinde. Jeg har mål og drømme der skal opfyldes og jeg glæder mig til hvert enkelt skridt jeg skal tage. Mit nye motto: Jeg kan – jeg vil og jeg gør det! Sætter i andre også mål for jeres liv?? Og udlever jeres drømme??

Det håber jeg for jer..

Skriv et svar