Tandpine!

Den sidste uges tid har jeg døjet med tandpine. Eller dvs..

.. faktisk over flere måneder on and off. Jeg hader tandlæger!! 
Jeg er ræd for at ligge i den stol, ene og alene af den grund at jeg ved jeg skal ha lavet noget! 

Min bulimi gennem de sidste 18 år, har skadet mine tænder meget mere end jeg vil indrømme. Egentlig er det mest de bagerste kindtænder og det er også sådan en der laver rod i min mund denne gang. 
Jeg flækkede tanden for laaaang tid siden, men fik at vide af tandlægen “den skal du bare lade være, det sker der ik noget ved”!! Jamen super, så lader vi den være. 
Når jeg tænker tilbage på det, så mistænker jeg hende for ikke at være en rigtig tandlæge. For vi ved alle sammen at de til hver en tid finde noget ved dine tænder de kan lave så de kan hive et par tusinde ud af dig 

Anyways.. for en uges tid siden fik jeg den her fuldstændig igennem hjernedøde smertefulde tandpine. Dagen inden børnene skal hjem til deres far i 5 dage. Mine børn oplevede mig i mit største smertehelvede, siden jeg kneb dem ud for 7 og 4 år siden! 

De var så søde at nusse om mig og trøste mig, som jeg trøster dem. Uden dem havde jeg nok kastet mig i søen nede for enden af min vej! Det findes intet værre end tandpine. Har man ik selv oplevet det, er den bedste måde at beskrive det på som hvis du fik boret skruer i kæben med en slagboremaskine og bagefter får hældt salt i såret! Forhelvede hvor gør det ondt! Og du kan intet stille op. 

Men børnene tager så hjem til deres far og jeg er overladt til mig selv. Jeg har besøg af vagtlægen. Jeg er hos tandlægen som intet kan stille op før jeg får bugt med al hævelsen. Jeg kan slet ikke rumme at skulle stikkes i min mund som er fuldstændig hævet op. 

Hele min mund er betændt. Der er gået betændelse i den her tandrod. Den flækkede tand som vi ikke skulle være nervøse for!? Den er så død nu. 

Det sker der intet ved, men fordi der så er hul ned til tandroden så kan der komme bakterier i. Og det skal jeg lige love for der kom. Jeg endte med at sidde med halvdelen af ansigtet lammet og savle ned af mig selv. 

Søndag formiddag inden børnene kom hjem igen, måtte jeg til lægevagten! 
Heldigvis gav han mig en pillekur der sparker røv. En lille håndfuld piller 3 gange om dagen i 14 dage. Og INGEN alkohol før EFTER 3 dage efter sidste pille…  
Nu skal det ikke lyde som om jeg er alkoholiker, men et glas rødvin eller to om dagen har jo vist sig at være sundt, så den regel lever jeg lidt efter. Men nu er jeg så i gang med den her pillekur og den gør mig bare så skidt tilpas. 
Min mave kan slet ikke kapere det. Så jeg ørler konstant og andre hyggelige ting. HELDIGVIS har jeg det bedre! 
Jeg tænker at når det her er overstået så er jeg rask som aldrig før og forhåbentligt slank nok til at kunne tillade mig at have kjole på til nytår! 

Ja og så skal jeg selvfølgelig til tandlægen og have fjernet den tand – det er klart!!!

Skriv et svar