Typisk Nanna!

Jeg er nok et af de mest klodsede mennesker der findes!

Jeg kan vitterligt komme til skade ved at stå stille. Jeg kan ødelægge stort set alt, de fleste gange slet ikke med vilje. Desværre har jeg et kæmpe temperament. Det er dog blevet meget bedre hen over årene, men jeg kan til tider stadig godt springe fuldstændig i luften af arrigskab. For det meste er det fordi jeg slår mig og ved gud hvor jeg hader at slå mig!! Det er bare en smerte jeg aldrig lære at håndtere. Og det er et eller andet sted ret mærkeligt for jeg har født helt naturligt 2 gange, uden nogen form for bedøvelse og er der noget i denne verden der gør ondt, så er det gudhjælpemig veer og dét at presse det der minder om størrelsen på en mini håndbold, ud af dit skræv!

Nå men jeg har haft en lidt typisk mandag her hjemme! For det første har jeg jo to vidunderlige børn, som har den her egenskab at de er ekstremt gode til IKKE at rydde op efter dem selv. Jeg tænker at det er der nok også nogle af jer andre mødre der kender til 😉 Hvis nogen har set og kan huske scenen i Krummerne, hvor de er flyttet ind i det store hus og de har den her lange entré hvor der konstant roder – sådan ser min gang også ud, samt mit badeværelse. Mit badeværelse er et lille et af slagsen. Der er lige plads til mor sidder på tønden med begge børn stående ved siden af, samtidig med de stiller alverdens spørgsmål som IKKE kan vente til jeg er færdig! Og så har jeg selvfølgelig min brusekabine lige ved siden af, som der så er skærmet af, af en glasvæg -gir det mening?! Any ways – så hænger der en knagerække lige overfor den her glasvæg. En af de der knagerækker som håndklædet kan hænge henover og ikke i den der strop på håndklædet. Det er skide smart, men pisse upraktisk faktisk (den hang der da jeg flyttede ind, men nu ryger lortet ned!!) Den kan drejes frem og tilbage og går ca 40 cm ud fra væggen. Altså går du ind i lortet hvis ikke den er skubbet ind til væggen. 

Så altså… Jeg kommer hjem i morges efter at have kørt børnene i skole og børnehave. Jeg skal have mig et bad og skal ind og tænde for vandet, men der er så faldet det her håndklæde ned fra den smarte knagerække og jeg bukker mig ned for at samle det op. Da jeg rejser mig igen, knalder jeg hovedet op i de her stænger som ikke er skubbet ind på plads, vender hovedet og smadrer min næse lige ind i kanten af den her glasvæg. Det gør SÅ ondt at jeg bare kaster mig skrigende og stortudende ned på knæ. Jeg faktisk vræler fuldstændig uhæmmet. Det sprøjter ud med blod og snot. Alligevel er der plads til en lille snap 😉 haha!! Jeg elsker snapchat. Tilsyneladende var der flere der morede sig over mit lille stunt og det forstår jeg egentlig godt. Det er sgu altid lidt sjovt når folk er klodsede. Nåå men jeg sidder med en hævet, rød og øm næse og skriver det her indlæg. Den knagerække bliver pillet ned i morgen!! 😉

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Louise

    For søren da.. det lyder utrolig smertefuldt og jeg kender det alt for godt med at slå sig. Jeg synes også man bliver så utrolig sur på sig selv og tager mig selv i næsten at slå mig i hovedet og råber for fanden da Louise. Hvordan kan du være så blind og skal fortælle mig selv på en mandlig bøvet måde.. arrh, men jeg skulle da lige ind her og have den her og selvfølgelig kan din røv eller mine fede ben være der!! Som om situationen bliver mindre smertefuld af jeg bliver sur og råber af mig selv. haha!! Kender det virkelig godt. Og ja man kan sagtens græde af smerte.

Skriv et svar