Tiden flyver….

Nu er vi der igen, ja du læste rigtigt, master planlægger ture rundt omkring i landet, med fokus på fælles oplevelser, men som altid mest til masters fordel. Vi er på vej i bilen, til det mørke Jylland, tankerne kredser om masters upolerede manerer. Men kan jo ikke andet end, elske den side af master. Jeg tænkte tidligere, hvor skønt det ville være hvis man kunne, som i sine fantasier, give fuldstændig los. Jeg har jo fortalt tidligere her på bloggen, ved godt det lyder skørt, men normalt er jeg genert og blufærdig. Master fornøjer sig med at sætte tanker i gang i mit hoved, sår små frø, som hurtigt vokser sig til buske og træer. Master har kontakter og lægger ikke skjul på, sine lyster. Master elsker at forarge, ydmyge, pine og plage sin ludertøs. Ja, det kælenavn er jeg heller ikke sluppet af med.

Det er interessant at tænke på hvordan smerte og nydelse kan følge hinanden.
Jeg siger det igen og igen, jeg er ingen rendyrket masochist , men jeg ved også, at jeg på ingen måde kan styre mit understel i sådan en situation. Uanset hvor lidt jeg bryder mig om det forpulede spanskrør, og den ukorrekte måde der slåes på, men i stedet på master førlig vis, så er der i hvert fald ingen mangel på naturligt glidecreme, lad mig bare slå det fast!
Weekenden står på D’s /D’d i lange baner, D-dominans, s-submission / D- dominans, d-disciplin.
Det er ingen hemmelighed, at det i et godt stykke tid har været svært at udleve 24/7, grundet meget observante teenagere i hjemmet og at jeg er over halvvejs i en ret krævende uddannelse. Ludertøsen er ved at blive en klog gammel kone, hehe.
Nå tilbage til weekendens kommende event, som tilbringes det meste af tiden i en klub ved navn “KinkClub ” ejet af Dan Lei, ved Skive. Her er det mange forskellige typer der kommer, men vi drages alle af det sorte univers. Det er primært udfordrende klædte mænd og kvinder. De dominante, dominaerne og rigger’s er nok de mest påklædte, men derimod sub’s, slut’s, brat’s, og bonny’ies har den mest udfordrende stil. Så er der jo de mange stilarter, såsom lak, læder og latex. Der er højt til loftet og plads til alle, uanset hvad dit kink er, mega nice, lige som vi kan lide det. For ikke at snakke om, at få en på opleveren via alle sanserne , lugten af læder, stønnen og jamren, magtkamp og liderlighed. Den stændige sitren i luften, de usagte ord, hvem er det lige der rør dig nu og her.
Masters game og beslutninger er det som gælder, siger jeg nej, ja så vanker der! Og rolig nu, jeg har selv valgt det, men samtidigt valgt min kære master med omhu, jeg ved han værner og elsker mig højere end noget andet. Jeg har ikke godt af, at kunne styre med klatten, jeg har brug for struktur, en hård og fast hånd.
Nu er vi snart fremme ved den lejlighed vi skal bo i, i denne sorte, frække, våde weekend. Det kilder så småt i maven, hvad mon jeg har i vente….. Fortsættelse følger

Skriv et svar