10 tings tankemylder #4

  1. I dag har jeg gået rundt hele dagen med permanent rouge, fordi jeg er blevet solskoldet i striber midt på kinden. Glemte liiige at man godt kan få sol deroppe på pisterne hvis man ikke passer på.

  2. Altså sol og det der med at være ginger er heller ikke den fedeste kombi. Jeg er altid hende der permanent skal have faktor 50+ på, hvis bare solen titter den mindste smule frem. Og jaaa det kan jo ske den smutter, også ender man altså med røde fartstiber hen over ansigtet.

  3. I sidste uge var jeg lidt for nysgerrig og rev mine, ellers stadig forholdsvis flotte, gelenegle af. Under et forsøg på at redde resterne, er det lykkes mig at file mig selv i fingeren, I ved liiige der under neglen hvor det svier aller mest. Så hver gang jeg har vasket fingre de sidste par dage, har jeg lydt som én med kroniske håndsmerter – scchh av av av.

  4. Jeg har en mega irriterende computerskærm på arbejdet, som slår til og fra, lidt som den selv har lyst til. I fredags, under et irritationsudbryd over den her lorteskærm, får jeg slynget min hånd over i en stor nylavet kop kaffe, og får væltet hele indholdet udover mit nye fine tastatur. Det resulterer i, at nogle af knapperne kortsluttede, og nu må jeg så nøjes med et gammelt, lidt støvet tastatur, hvor det tager dobbelt så lang tid at trykke knapperne ned.

  5. Jeg har for første gang kørt bil i Frankrig, ved I hvor høj puld man får af det? Jeg fik heldigvis et tip fra én af mine kollegaer om, at man bare skal vælge den mest hærgede bil, for så ved de der franskmænd godt, at hende der i den bulede toyota, hende skal man ikke fucke med!

  6. Var i går ved at komme for sent til et sikkerhedskursus. Jeg når at se det i min kalender, 20 minutter før kurset starter, og så fik jeg godt nok benene på nakken. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle medbringe eller hvor det var, så jeg får taget alt mit sikkerhedsudstyr på, og gætter mig lidt frem til hvor det mon er. Jeg ankommer så til kurset på minuttet, og ser at ingen andre har noget som helst sikkerhedsudstyr på. Så jeg sidder pænt nede bag i klassen, med sikkerhedssko, bukser, jakke og hjelm, og prøver at gemme mig. Det lykkes ikke særlig godt.

  7. Jeg får desværre heller ikke tisset af – eller skidt for den sags skyld. Og så for én gangs skyld, er der ravruskende gang i min mave, og får vi pause til det her kursus, nej neeeeej. Så to timer senere er jeg godt og grundigt ved at skide i bukserne, da vi bliver bedt om at udføre en simulering af en rigtig nødsituation. Da jeg så endelig får fundet tilbage til kontoret, får jeg ikke engang sagt hej til mine kollegaer, jeg løber bare direkte forbi dem, og ud på toilettet.

  8. Jeg har for resten været lidt ulovlig her i weekenden – ved en fejl selvfølgelig – haha. Jeg havde glemt at tage mit pas med på skitur, og vi skulle selvfølgelig krydse grænsen 4 gange. Min ven informerer mig så om, at han tit bliver tjekket fordi han har polske nummerplader, og de der grænsekontroløre åbenbart er ”lidt” racistiske.

  9. Da vi så skal til at krydse grænsen første gang bliver bilen liiige foran os så stoppet, og vi sidder bare og sveder helt vildt. Det kunne de åbenbart ikke se, for de smilte bare til os, og lod os pænt kører videre. Pew, tørrer lige sveden af panden.

  10. Kender I det når man gør noget dumt, også rammer karma én lige et sekund efter. Stod lige og lavede suppe, og overvejede om jeg skulle skylle dåsen og genbruge den. Doven som jeg er, ryger den altså bare direkte i skraldespanden, og to sekunder efter taber jeg grydeskeen så der bare er tomatsuppe ud over det hele. Karma is a bitch – og tag så lige at vær’ miljøvenlig.

Vil du læse mere af samme skuffe? Så klik her!

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Skriv et svar