Tanketyven

Tanketyven

-stjæler tanker fra dem, som tænker for lidt

Send en email til tanketyven

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Tanketyven, kan du sende hende en email her.

Jeg er en person med en overflod af tanker, som egentlig har problemer med selv at holde styr på alt det der ryger igennem mit hoved.

Men Hej! Jeg er en kvinde på 23 år som prøver at holde styr på sit liv. Det går dog ikke altid for godt fordi at jeg;
A. ..er en meget klodset person
B. ..er meget uheldig
C. ..er skide dårlig til at forudse om tingene vil gå galt eller ej. 

Jeg blogger for at få gennemtræk for mine følelser, og så kan jeg godt lide at underholde. Jeg håber at den her blog vil give jer et smil på læben, så mine uheldigheder og tankestrømme kan smide en lille solstråle jeres retning.

Tanketyven

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Tanketyven's indlæg

instagram
Jeg er endelig ankommet til San Francisco og kommer til ikke at poste eller skrive noget de næste 3 uger. Der er stadig visse begrænsninger, da jeg helst ikke vil have at min familie skal kigge mig over skulderen. Jeg havde en lorte flyvetur herover - hader at flyve, og det var ret turbulent - men nu er jeg her og nyder det! Vi snakkes på den anden side. 🛫 
______________
#kvinderudenfilter #Tanketyven #sanfrancisco #travel #familyvacation #flying
Han har løjet for mig.  Bartenderen og jeg var for nogle uger siden ude og gå en tur. På et tidspunkt siger han "jeg skal lige fortælle dig noget". Jeg er sådan "okay, hva så?". Han fortæller at han har løjet for mig - om sin alder. Han er ikke 20 år, men 19. Jeg tror først det er en joke og bliver ved med at sige sådan "Hvis det her er en joke, så er den altså ikke sjov" - men det var ikke en joke. Han har løjet - og holdt løgnen i live med andre løgne. Og det er mest det jeg er ked af og skuffet over. Han har ikke været i militæret i et år, kun 4 måneder. Hans fødselsdag er ikke i februar men august. Og så har han fået sine venner til at lyve for mig også for at holde det hemmeligt. Så står jeg der, intetanende og rimelig dum. 
Det er ved at være 2 uger siden nu - og jeg har tilgivet ham og er kommet videre - men det at han har introduceret uærlighed i vores forhold er svært at slippe. Som sådan er løgnen jo ret lille. Jeg er sku da pisse ligeglad om han er 3 eller 4 år yngre end mig. Og det giver jo egentlig ok mening når han forklarer det. Da han mødte mig første gang tænkte han at det nok ikke blev til mere, så i stedet for at sige 19, så sagde han bare 20. Da det så kom til vores første date og han godt kunne mærke vi havde kemi så tænkte han "ups - nu skal jeg jo fortælle at jeg har løjet" og i sidste ende ventede han så med at sige det - indtil vi havde bygget noget op, så det bare var en lille dum løgn, som ikke var værd at bryde op over. 
Men han skulle ikke have løjet til at starte med.
______________
#tanketyven #kvinderudenfilter #lies #agedifference #bartender #storytime
Har jeg sagt at det er blevet hedt i Frankrig? I går skulle jeg lave en meget vigtig presentation, og havde måske ikke liiige fået taget den mest praktiske kjole på. Så blev jeg efter arbejde sprugt om jeg ville med ud og køre go-cart - øøøhhh ja sku da! Og her ser I så hvordan min fine kjole var GENNEMBLØDT efter bare 3 x 10 minutters race 😂 Det ser sjovt ud, men i virkeligheden var jeg ved at overophede så meget at jeg nærmest besvimmede - og ja, jeg laver fanme ikke andet end at drikke vand... Bartenderen kom og puttede med mig i nat fordi jeg var lidt ked af det - han er nu en god kæreste ❤ Så i dag er jeg stadig svedig (det bliver 36  grader) og glad hahah! 
__________________
#tanketyven #kvinderudenfilter #sved #hothothot #france #gocart
Når jeg ser det her billede så tænker jeg - "gud hvor har jeg dog taget på". Det føles mega øv, og det føles som om, at alt den energi jeg har brugt på at acceptere min krop som den er, nærmest bare bliver skyllet ud i toilettet. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kan være glad for alle de gode ting der sker med min krop lige nu: Jeg har ikke haft forstoppelse de sidste 3 måneder, jeg er en af dem der cykler hurtigt på cykelstien (så jeg må sku da havde fået opbygget et på gode benmuskler), jeg er ikke blevet solskoldet endnu den her sommer (lidt solbrændt måske, men ikke skoldet endnu) og jeg har faktisk fået en god potion fine fregner. Altså min krop klare det jo godt - jeg er bare sur på den fordi den er blevet større og mere hængende (som om det ikke sker automatisk med alderen alligevel...) Jeg priser mig lykkelig for at have Bartenden til at minde mig om at jeg er den smukkeste kvinde han nogensinde har mødt. Så skal alt nok gå! Tror lige jeg maler mine tånegle ekstra røde - så jeg lige føler mig lidt lækker på fødderne i hvert tilfælde. xoxo
Sad lige og kiggede mine gamle billeder igennem og fandt lige det her billede af min hund derhjemme i DK. Hun elsker leverpostejsmadder - det gør jeg virkelig også - uuhhh jeg savner leverpostejsmadder. Jeg savner også hende. Det der med at man ikke kan skype eller snakke med sin hund i telefonen, det er faktisk lidt hårdt. Håber ikke mine forældre har fodret hende så meget at hun skal rulles ud af døren. Hun er en af grundene til at jeg glæder mig til at komme hjem. #KærlighedTilHunde og #KærlighedTilLeverpostejsmadder 🤩
________________
#kvinderudenfilter #tanketyven #goldenretriever #food #dogs #missher
Luk Menuen