To g-streng or not to g-streng

Jeg har eksperimenteret lidt med g-strenge da jeg var 13-14 år, og siden har jeg ikke rørt dem med en ildtang.

Jeg har altid HADET den der streng mellem ballerne. Det ligner fandme at jeg går og klør mig i røven, hver gang jeg liiige skal pille den væk fra at sidde DIREKTE i røvhullet. 

Er jeg den eneste der har det sådan?

Nu har jeg så alligevel indset, at min røv ikke ser lige så lækker ud i mine lidt-for-slidte-røv-dækkende-trusser, som en røv i en g-streng. Så nu gør jeg fandme forsøget igen, for jeg vil også have en Angelina-Jolie-røv!

Jeg har prøvet mig lidt ad med ”bløde” g-strenge – altså dem uden alt for meget gøgl, som fx blonder og andet der kan kradse godt mellem ballerne – og det går faktisk meget godt.

Jeg har været meget tilfreds, for de tilføjer bare et lille ekstra element af femininhed, som man ikke kan få andre steder. Det er som om man går rundt med en lille hemmelighed, som ingen andre kender – okay nu kender I så min – men ellers! Det føles fandme lidt fedt!

En lille hemmelighed om, at inde bag de der cowboybukser, der sidder en røv, der bare siger spar to. Og baller der er perfekt adskilt af en lille snor, ja tak, jeg er sku maneater.

Desuden er der den lille ekstra feature at andre folk ikke rigtig kan høre når du lige lister en lille fis ud! Det har jeg altid haft problemer med – ikke fordi er over-fise-mesteren – men jeg bliver bare altid afsløret. Jeg hader at gå rundt hele dagen og holde en prut inde, og vide, at jeg har skide ondt i maven når jeg kommer hjem, så hellere lige liste den ud.

Så for at svare på det store spørgsmål: To g-streng or not to g-streng?

Jeg er helt sikkert blevet på ”to g-streng ”-holdet!

xoxo

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Michael

  Hejsa. Ka anbefale at købe dem i silke. Det er en smule mere “koldt” på en måde så det klør ikke sådan. Og ja undskyld, men giv endelig gas. Nogle af os mænd kan godt lide den slags og kvinder der ikke er bange for at være naturlige.

  Min kæreste ka bedst lide de der lidt “tykkere” strenge i g-strengen. Den kravler vist ikke så ofte derop som de helt små strenge kan føles som om de gør.

  1. Tanketyven

   Hej Michael! Jeg har fået ekprimenteret lidt, og de små giver mig røde skarvesår – så dem holder jeg mig også fra!
   Men tak for tip! Silke, det skal jeg da muligvis prøve af! 😀

Skriv et svar