Et farvel til en arkitekt

Det sidste års tid har jeg arbejdet på en lokal bodega, og da jeg rejser imorgen, var jeg kommet til at love, at jeg liiige skulle ned og have et par ‘afskeds-vagter’, inden jeg smutter helt. Det var så i sidste weekend.

For at gøre det hele lidt hyggeligere, havde jeg inviteret et par gode venner ned, for at holde en lille afskedsfest! Der kom også en del stamkunder for at ønske mig et sidste adjø.

Indtag af alkohol: Aaaaalt for mange bajere på huset! Haha, der er jo fordele ved at være bartender!

Pludselig dukker en gammel flamme op, lad os kalde ham arkitekten. Mit hjerte sank ned i maven, og jeg flygtede lige ud i baglokalet 2 sekunder for at trække vejret.

Fuuuuuuck, hvad fanden lavede han der?

Truth be told, så er han også den sidste jeg har haft sex med – JA det er så lang tid siden at jeg har haft sex.

Må jeg btw lige indskyde – Hold kæft det er hårdt at være tørlagt. Jeg tager tit nogle VIRKELIG dårlige beslutninger, bare for at få noget på den dumme – og så virker det ikke engang!

Nå men, han står så der, og jeg skal lige tage mig sammen til at sige hej, og ja, han kigger bare på mig med sådan nogle jeg-har-stadig-lyst-til-dig øjne.

Fuck dig arkitekt, for jeg har også stadig lyst til dig, men det gik jo skævt – selvom jeg stadig ikke helt ved hvad det var der gik galt. SÅ take action, hvis du vil have mig tilbage.

Og det gjorde han selvfølgelig ik.

Det endte med at blive en meget hyggelig aften, og jeg sad og snakkede med ham og hans ven efter jeg havde lukket baren og indtil klokken næsten 4.00 om natten.

Jeg havde måske håbet på en lille sms fra ham, men vidste godt at sådan én nok ikke kom min retning, desværre.

Flyet flyver ogs’ i morgen kl. 6.55, så det er vist på tide at give slip på den romance, men man må vel stadig godt drømme, ik?

Kl. 22.13

Jeg står på randen til et nyt kapitel, og folk bliver ved med at spørge mig: ”Er du ikke spændt?”, og kommer med kommentarer som: ”Ej, det bliver da så fedt!”.

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre eller synes eller svare – eller hvordan jeg skal gøre det og synes det og svare det. Der er altid så mange meninger fra alle andre om hvad man skal gøre og hvordan man skal gøre det. Folk bliver nødt til at give plads til at man kan danne sig sine egne meninger, og gøre dig sine egne opdagelser.

De mener det godt, det ved jeg, men det er så mega svært at forholde sig til noget, man ikke rigtig ved hvad er.

Så nu vil jeg begive mig ud i det ukendte, og håbe på det bedste! Jeg kan nemlig ikke gøre andet.

xoxo

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Skriv et svar