Flirte eksperimentet

Nu siger jeg det bare som det er. Jeg er lorte dårlig til at flirte. Jeg bliver altid mega akavet og siger nogle super dumme ting. Så tænkte jeg ved mig selv her for nogle dage siden – det skal være løgn!

Jeg har sat mig for at lave et flirte eksperiment, hvor jeg finder gode råd på nettet og får gode råd fra jer, og så tester jeg dem af i virkeligheden – hvis jeg tør.

Jeg har tænkt mig at øve mig på alt og alle. På arbejdet, i supermarkedet, i byen… you name it. Jeg er jo smuttet hjem til Danmark igen om et halvt år, så skal jeg alligevel ikke glo på folk mere.

Desuden ved jeg jo godt, at man ikke bliver bedre til noget, hvis ikke man øver sig!

Efter en grundig gennemlæsning af internettet og jeres søde råd og beskeder, har jeg fået sammensat følgende udfordringer:

 1. Tag noget tøj på som fremhæver de ting du godt kan lide ved dig selv.

 2. Øv dig i spejlet på scoreblikke, som fx den klassiske ’kom herhen’ eller ’jeg vil have dig’.

 3. Få øjenkontakt uden at stirre og smil hvis han kigger tilbage. Hold øjenkontakten i 3 sekunder mere end du normalt ville gøre.

 4. Tag initiativ til samtale, og åben med fx ‘sej t-shirt, hvor har du købt den?’

 5. Brug mere kropssprog – sving med håret, vrik med hoften, fugt læberne.

 6. Imitér hans kropssprog – hvis han sidder, så prøv at sidde ligesom ham.

 7. Kommenter på ting i nuet. Fx ’sikke et dejligt sted’ eller ’sikke en god bøf’.

 8. Giv komplimenter eller sød bemærkning, der viser, at du har set ham.

Meeeeen jeg har også fået nogle konkrete udfordringer, som jeg også godt kunne tænke mig at afprøve:

 1. Brug scorereplikken ”Du ser single ud, er du det?”.

 2. Invitér en fyr på en øl.

 3. Decideret i baren: Smil, ikke stil tasken foran dig på baren, ret ryggen, vend din overkrop mod selskabet.

Her er sidste og nok mest dyrebare råd:

 1. Hæld noget vin på ham.

……. men jeg har faktisk snydt lidt på forhånd – som de altid siger i madprogrammer – og startet med at afprøve nogle af tingene allerede i dag – og ikke for at være super-over-optimistisk omkring det hele, men det har faktisk virket synes jeg!

Jeg brugte råd nr. 1 og tog en tætsiddende kjole på og gjorde mig rimelig lækker i morges (uden at overgøre det, jeg skal jo stadig bare på arbejde), og jeg har bare haft super selvtillid hele dagen.

Så fulgte jeg råd nr. 3 og prøvede at få øjenkontakt med ham der den søde fra mit kontor, og smilede til ham da han kiggede henover computerskærmene – og han smilede fandme igen!!! Mega succes hvis jeg selv skal sige det.

Råd nr. 4 var jo at tage initiativ, og det gjorde jeg overfor en fyr jeg var på skitur med i forrige weekend. Samtalen mellem os var gået lidt død, men så skrev jeg bare ”Should we compromise and make dinner together instead? Maybe tomorrow at my place?” og nu har vi en date på fredag!

Efter arbejde, så jeg så ham den søde fra kontoret cykle ned ad vejen i slalom – pisse farligt btw, folk hernede kører bil med hovedet under armen – men så skrev jeg bare en sjov besked til ham om hvor åndsvag han var, og han synes det var sjovt, og skrev tilbage!!!

Så mega succes allerede, uden at jinxe noget, nu er der bare tilbage at keep up the good work – jeg holder jer selvfølgelig opdateret løbende!

I er stadig meget velkomne til at skrive gode råd eller måske flere udfordringer til, hvordan jeg kan charmere ham den lækre – specielt gerne ham fra kontoret – TAK!

xoxo

Læs også: #70 ting jeg skal nå inden jeg dør

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Charlotte Frølund

  Skønne Tanketyv… Jeg bliver altid så glad af læse dine indlæg.
  Du har en skøn og indlevende måde at skrive på <3

  Jeg glæder mig til at læse mere om dine flirteteknikker virker, måske kan du også fortælle en "gammel" dame som mig, et par trick, jeg ikke har fået prøvet endnu 😉

  Held og lykke med dit eksperiment, jeg følger dig på sidelinien og glæder mig til næste indlæg <3

  1. Tanketyven

   Hej Zilotte!
   Tusind tak, jeg er meget beæret over at du kan li og læse med!
   Jeg skal lige selv lære nogle gode teknikker, så skal jeg nok liiige vende tilbage med de gode råd der rent faktisk virkede!
   xoxo

 2. Kim Kløve

  Okay det du laver har intet med flirting og gøre nærmere scor en fyr flirting er at sige til kvinden i Matas når hun siger tillykke med fødselsdagen 20 feb blev 46 år jeg sagde nå jeg skal vel sige tak men jeg tæller nu ned fra 50 og nu der kun 4 år til jeg 50 hun siger alder er bare et tal så smiler hun og siger du ser ud som om du træner meget vil du have en Hugo boss sports taske eller da jeg kommentere en kvindelig sælger i Elgiganten og siger nu husker han den smukke kønne pige i Elgiganten hun smiler og kommer lidt tættere på så jeg kan dufte hendes parfume Tak mange tak det rart og få ros med det sagt så indrømmer jeg at jeg flirter med alle kvinder og mænd bare uden søde ord er kun til Q

  1. Tanketyven

   Hej Kim.
   Jeg er da glad for at du gerne vil hjælpe mig med at blive bedre på at forstå at flirte, men jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår dit råd 😉 Men tak for kommentaren, og jeg er glad for at høre at du smider en masse søde ord efter Qvinderne 😉

   xoxo

 3. Kim Kløve

  Faktisk har jeg læst at flirting anses som noget ondt, jeg vil tro det skrevet af en lille mand med en lille omgangs kreds 😀 eller han troede hun ville mere end bare udveksle frække blikke, jeg gør det aldrig i ond mening og jeg fisker aldrig i en sø uden fisk dvs er der ikke kontakt når jeg siger hvordan dufter den hugo boss hun giver mig et duft mærke jeg siger okay den dufter fantastisk men jeg tror det var din hånd jeg duftet til men den dufter også fantastisk, har jeg ikke kontakt der så stopper jeg ellers er man jo bare en klam gammel mand der snart er 50 der lægger an på unge piger, jeg er så heldig at kvinder syntes mine øjne er smukke så dem bruger jeg i stedet for at flekse mine abs som jeg træner hverdag og jeg løber 25 km om dagen mit kondi tal er 120 og da jeg spændte mine muskler foran spejlet udbrød jeg grinene det sku da løgn hva pokker ja det jeg ikke helt kunne slippe øjne fra var at da jeg spændte mine 46 år gamle muskler og kigget på skulder og ryg havde jeg fået muskler hele vejen til midten af ryggen. hvorfor pokker de først er kommet nu i en alder af halv død er lidt skuffende da jeg var 20 havde jeg også muskler eller øl mave 😀 og nu sidder der 500 kvinder og tænker hold da op en selvfed fyr han går mere op i sit udsendende end os kvinder, hehe nej faktisk ikke men jo alt det motion jeg dyrker er for jeres skyld, der er måske en snert af panik alder også og ja tanken om jeg snart bliver 50 er møg hammerne irriterende og jeg ved det det kaldes midlife crisis 😀 og jo tak jeg kæmper for at se ud som de unge fyre som Uffe sagde i nat da han sad og talte om prinsesse drømme til Oscars, så er det derfor jeg flirter med alle? er mit ego så stort at jeg bare må nedlægge unge piger i 20 erne inde Oldefars Bornholmer Ur slår 12 i 2023 og jeg nu kan kalde mig selv en mand i bedste alder eller bare 50 fed og færdig.
  Nej jeg flirter ikke fordi jeg føler Bornholmer urets viser klø mig i nakken, jeg gør det fordi jeg kan lide at kvinder finder mig lækker og har smukke øjne at de kan lide jeg ikke sidder og ser på græsset gror uden at sige til kvinden jeg syntes du er smuk med dejlige dybe øjne du har lækkert hår og jeg vil gerne følge dig hjem efter arbejde, og ja det virker faktisk Mænd tror kvinder vil høre søde ord som hold kæft du har store “bleep” og din “bleep” er kanon stor må jeg røre den, hehe jeg har faktisk hørt en fyr sige det til en kvinde der stod i baren og serveret øl, og jeg tænkte var jeg lige sådan da jeg var ung total idiot? svaret var ja og jeg turde ikke sige til en kvinde jeg syntes hun var smuk uden at være stang stiv, for 7 år siden slog jeg hoved eller retter fik et søm i hovedet, der gik lidt tid inden jeg fandt ud af at jeg ikke længere følte flovhed over noget eller følte at sige til en kvinde hun var smuk i fuld offentlighed og omringet af sine veninder ville være så pinligt tænk hvis hun sagde skrid din idiot, det tog mig 5 år før jeg indså at jeg havde mistet min flovhed sans det center der styrer flovhed sidder der hvor jeg fik et søm i hovedet, desværre mistet jeg også min “fight or run” dvs jeg er ikke længere bange for nogen eller noget, og det stinker lidt og kostet mig nær livet i Juni 2018 men nogen holdt hånden over mig

  Så jo jeg flirter med alle hvis jeg for kontakt, har det givet bagslag åh ja og den gør stadig ondt, man skal passe på med hvordan man flirter og ikke give fyren eller kvinden indtryk af at man vil mere, fordi når en Kvinde man har talt med i 4 timer på sin arbejdsplads ser dig direkte i øjne for første gang, hendes kinder har en farve jeg aldrig har set før rød? det var de nok først.
  Så siger hun Kim hvad er dine planer for i aften, så faldt brikkerne på plads hun havde troede mit snak og flirten var mere end det og jeg løj hende lige op i ansigtet “jeg skal hjem” hun så løgnen og hendes ansigts udtryk sagde alt, jeg har aldrig før eller siden følt mig så grim, jeg for det stadig dårligt når jeg tænker på det og ser hendes ansigts udtryk da jeg løj og hun må have følt sin verden falde ned over hende, klokken var omkring 20.00 fredag jeg husker ikke hvordan jeg kom hjem eller hvornår jeg drikker ikke og har ikke gjort siden 1998 da min hjerne begyndt at rotere igen var det Lørdag morgen og jeg sagde til mig selv det lort fixer du din skid, koste hvad det vil du fixer det lort du har lavet lige meget hvad det var fandme ikke i orden at give hende indtryk af at du ville mere også afviser du hende blankt, du fixer det lort.

  Jeg tog til København igen og kvinden ville da heller ikke se mig i øjne eller tale med mig jeg følte mig som verdens ledeste satan wow Kim du sku en rigtig mand var, den slags der tror Kvinder bare skal have 30 sekunder på toilettet og så er de glade og tilfredse, jeg prøvet at få øjne kontakt med hende flere gange men det lykkes ikke, jeg så ingen anden udvej end at følge efter hende da hun gik neden under jeg stoppet hende og så hende direkte i øjne, og tårerne der langsomt gjorde hendes øjne helt glas blanke var da også forfærdeligt at se, og jeg spurgte hvorfor hun ikke så på mig eller talte med mig, hun holdt hovedet højt selvom tårerne lå lige under overfladen og sagde Kim jeg er på arbejde men vi kan tale efter arbejde, hun gik tilbage til sit arbejde men resten af dagen og aften så hun mig direkte i øjne og konstant tæt på mig, og når hun talte så hun mig direkte i øjne uden hendes kinder skiftet til “Gud hvor er det her pinligt” farve.

  Jeg lærte en vigtig lektie, den aften pas på med hvordan man flirter fordi det sku ikke i orden at flirte i 8 timer med en kvinde på hendes arbejdsplads og give indtryk af man er en skide sød fyr, der er intet sødt ved at knuse en kvindes følelser på den måde jeg gjorde, og okay jeg vidste det jo ikke vel jeg flirtet bare ikke, jo og du er en skid.

  Jeg håber ikke jeg lød alt for selvfed, eller bare lidt for klog, og jo jeg elsker at være i centrum og kan underholde og sige hvad kvinder vil høre, men jeg siger aldrig noget jeg ikke mener, men føler mig stadig som en skid når jeg ser hendes ansigtsudtryk da jeg fyret min løgn af og det sku ikke i orden at tro alt er i orden og vi flirter bare, jeg tænker meget over hvordan jeg flirter nu, og ser jeg en kvinde jeg kan lide så siger jeg det til hende så der ikke ligger nogen misforståelser i vejen, og heldigvis syntes de kvinder jeg falder for at min direkte hed er et af mine bedste træk, når vi så kysser siger hun det mit bedste træk desværre er det også mit værste fordi jeg ved jeg kysser godt, så pas lidt på med hvordan i flirter fordi fyre har også et hjerte og følelser, og det ikke sjovt at tro jubii hun vil ha mig også for man en flyer til et kræmmer marked,

  Okay min post blev lidt lang og sikkert lidt forvirrende, jeg beklager (det skal man jo sige)
  Mange tak
  Kim

  1. Tanketyven

   Hej Kim.
   Tak for endnu en besked. Jeg forstår din bekymring og jeg skal nok passe på med at “love” for meget.
   Lige nu er mit flirteri kun i det små, og egentlig er det bare for at blive bedre, så jeg kan udtrykke mig meget konkret overfor ham “den rigtige”, hvis han muligvis dukker op.
   xoxo

Skriv et svar