5 anbefalinger du ikke må gå glip af #4

Endnu en uge er gået, og jeg har 5 nye anbefalinger med til jer!

1. Ungt par bygger bæredygtigt hus. Link her

Det her synes jeg lidt er en vild historie, fordi det kan lade sig gøre. Det kan lade sig gøre at lave et bæredygtigt hus, og leve med god plads – på så få kvadratmeter. Jeg siger ikke at vi sammen skal gå til ekstremerne, jeg synes bare det er pisse sejt at det her par har fundet en fed bæredygtig måde at leve på.

2. Frank Hvam prøver at få folk til at stemme til EU valget. Link her

Den her video fik mig virkelig til at grine! Frank Hvam kan virkelig fange et publikum og stadig få sit budskab ud. Så husk nu at stemme til EU valget i dag!! Det er så vigtigt! Hvis du gerne vil stemme med klimaet i fokus, men ikke helt ved hvilket parti der har det, så lyt lige med her.

3. Interview med Ghita Nørby gone wrong. Link her. 

Hold da maule for et interview. Har I allerede hørt det? Det virker som om medierne ikke har kunne snakke om andet de sidste par uger (udover valg selvfølgelig). Det er meningen at det her skal være et interview/portræt af Ghita Nørby – men ender egentlig med at være ”et interview”, hvor Ghita bruger over et kvarter i begge ender, på at skælde intervieweren ud. Jeg blev helt paf da jeg hørte det. Hold da op.

4. Hvorfor får man angstanfald?

Den her video fangede mig virkelig, fordi jeg selv har oplevet de træk den beskriver. Det var faktisk lidt rart at blive bekræftet i, at jeg ikke er helt mærkelig, når jeg sidder og hiver efter vejret. Det er også ret interessant lige at få lidt baggrund på det. Så hvis angstanfald også er noget du døjer med, så se lige den her video – eller hvis det ikke er, så er det måske meget rat at vide hvis din ven får et angstanfald.

5. Instagramprofilen det_fordi_jeg_er_tyk.

Den sidste anbefaling jeg har taget med fra denne uge, er en mega fed instagramprofil. Malene, som står bag profilen, virker til bare være et sødt og rigtig oprigtigt menneske. Jeg synes det mega hyggeligt at følge med i hendes storys – hvor hun fortæller om sit studie og arbejde med fotos og romancen med ’Copenhagen Crush’ – som lige nu er lidt svær for hende, da han har besluttet sig for at rejse om på den anden side af jorden. Jeg er bare blevet mega fan af hende på meget kort tid!

Det var mine anbefalinger for denne uge! Hvis I har nogle anbefalinger til mig, må I MEGET gerne linke dem i kommentarfeltet!

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Skriv et svar