5 anbefalinger du ikke må gå glip af #5

Hold da op min uge er bare fløjet afsted. Det er har nok også noget at gøre med at jeg har mødt en sød mand, der har fyldt meget i mit liv den sidste uges tid. Derfor kommer denne uges anbefalinger lige en dag for sent – jeg lover det aldrig sker igen (ama’r og halshug). haha.

Nå, nu til de der anbefalinger.

1.       Interessant interview med Rasmus Pauludan.

Jeg synes det her var et virkeligt interessant interview, også fordi det virker som om at Ramus er lidt intimideret af Ellie (værtinden). Rasmus Pauludan er selvfølgelig stadig Rasmus Pauludan, og får derfor også sagt nogle lidt åndsvage ting – men om man kan li Rasmus Pauludan eller ej, synes jeg at det er virkelig sjovt hvordan han reagerer, når han bliver stillet nogle spørgsmål omkring kvinder og seksualitet.

2.       Nu skal vi have slået den myte ihjel – er det farligt at knække fingre?

Den her video er ikke helt ny mere, men jeg har taget den med, fordi jeg synes den er liiiidt sjov. Jeg er sådan én der knækker fingre i ny og næ, så jeg blev rigtig glad over resultatet. Nyd den.

De tre sidste anbefalinger jeg har taget med fra denne uge, er mere klima-inspireret. Som nogle af jer nok ved, så har jeg det med at søge mod interessante artikler og videoer, med folk der arbejder for en grønnere fremtid. Og denne uge er ingen undtagelse.

3.       Danske ingeniør studerende opnår store ting! Link her

Det var været “Vm i robotdesign” – og gæt hvem der vandt? 4 danske maskininginiør studerende fra Aarhus! De vandt foran store firmaer som: Samsung, Mazda, Volvo mm. Robotten de vandt med, er en polarbåd, som kan hjælpe klimaforskerne med at udvikle bedre klimamodeller.

Artiklen er ikke så lang, så den er nem lige at skimme sig igennem – men for lige at gentage det mest inspirerende: ” … Vi er bare studerende, og vi har dystet med nogle af de helt store tech-virksomheder og eliteuniversiteter i verden…. allermest er vi glade for, at vi har fået lov til at samarbejde med universitetets klimaforskerne, og at det er lykkedes for os at gøre dem klogere på konsekvenserne af den globale opvarmning,” siger Mathias Skovby, diplomingeniørstuderende ved Aarhus Universitet.

4.       Er du en klimasynder eller en klimaven? Link her

Valget jo er på onsdag, og mange meningsmålinger viser, at det uovertruffen største emne inden for politik lige nu, er klima. Derfor har DR valgt at lave denne test, for at du selv kan få et billede af, hvor klimavenlig du nogenlunde er. Hvis du føler, at du kunne gøre det bedre, så prøv at tage testen, og undersøg hvilke muligheder der er for dig, for at gøre en forskel for klimaet.

5.       De store musikere rotter sig sammen for klimaet.

Okay, den sidste her, er nok en sang I måske har hørt i radioen allerede. Det lidt ligesom da de største musikere i 90érne, lavede en støtte sang for Afrika. Og det er jo i sig selv, også ganske fint. Noget jeg dog er lidt skeptisk omkring er, hvor meget de her musikere selv tænker på klimaet, for de er vel, om nogen, STORE KLIMA SYNDERE. Med store biler, private jets – og så har jeg vist hørt et rygte et sted om, at Justin Bieber bruger et nyt par Calvin Klein underbukser, hver dag. Sangen er som sådan god, med et godt budskab, så her er den altså alligevel.

Klima er et vigtigt emne for mig, specielt nu når vi nærmer os valg. Så mit lille opråb til jer er også, tænk grønt nu når I skal til at stemme på onsdag!

Det var mine anbefalinger for denne uge! Hvis I har nogle anbefalinger til mig, må I MEGET gerne linke dem i kommentarfeltet!

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Skriv et svar