5 anbefalinger du ikke må gå glip af #6

Så er det søndag og jeg er tilbage med en omgang super sprøde anbefalinger! 

1.        Sara Bro på DR2 Links til de 2 afsnit jeg er helt vild med her og her.

Det her er et tv program, hvor Sara Bro altid har den vildeste disko/glimmer dragt på og emnerne er sygt aktuelle og tabubelagte. Det er LIGE noget for mig. De to afsnit jeg har linket til, er mine favoritter. De handler om feminisme (of course) og aldersforskelle i parforhold. Jeg tror den med alder ramte mig en del pga. mit nyligt opstartede forhold til Bartenderen. Bartenderen, som jo er 20 år, og dermed 3-4 år yngre end mig. Jeg synes bare det var rart at høre folk diskutere, at man sku da ikke skal ligge låg på kærligheden bare pga. af alder.

2.       Tove Lo viser bryster til koncert i frihedens tegn. Link her

Det kan åbenbart stadig chokere folk at se kvindebryster. Jeg synes hun er sej helt igennem. Se videoen. Mest fordi hun også bare synger pisse godt! #freethenipple 

3.       Hvordan føles det at have depression.

Jeg tror den her video ramte mig rigtig meget, fordi den beskriver nogle følelser jeg har haft/har i min egen krop. Jeg er altid endt med at blive nervøs når jeg følte trykken for brystet eller hvis jeg havde svært ved trække vejret. Det er dejligt at vide, at det nok bare har noget at gøre med, at jeg havde/har en mild depression, som en læge fortalte mig i november engang. 

4.       I denne video får fortalere for kapitalisme og modstandere af feminisme høvl.

Okay, her vil jeg godt indrømme at Bartenderen har haft en lille finger med i spillet. Jeg kommer nok til skrive lidt mere om det senere, men han er kommunist. Det betyder også at han mildest talt ikke er fan af kapitalisme og alt det står for. Den her video har han vist mig, og jeg var blown away. Jeg var nærmest enig i alt det den snakker om. Udgangspunktet for videoen er en gut der gerne vil give et modsvar til en youtube kanal, som påstår en masse åndsvage ting. Specielt en masse omkring feminister. Jeg tror også at det fangede mig meget, at en mand (som det er i den her video) er fortaler og forsvarer en masse af de feministiske værdier. 

5.       Ane Høgsbergs show “Døden har en årsag”. Link her

At hun kan gøre én af de mest seriøse emner, døden, sjov – det siger jo bare alt! Du skal have tv2 play for at se det her show, men det er genialt, og helt sikkert værd at bruge en times tid på.

Det var mine anbefalinger for denne uge! Hvis I har nogle anbefalinger til mig, må I MEGET gerne linke dem i kommentarfeltet!

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Skriv et svar