5 anbefalinger du ikke må gå glip af #7

I denne uge har jeg taget en masse små video klips med til jer! Tror jeg er faldet meget for mange af de videoer man kan finde rundt omkring på facebook. Håber I er enige i at de er værd at give et kig.

1.       I anledning af national coming out day – springer en masse queer personer ud foran deres familie. Link her

Den her video fik klemt en tåre frem hos mig. Jeg synes det er mega smukt og rørende hvor meget mod det tager for de her personer at komme ud som dem selv, og de gør det sku alligevel. Nogle gange indser jeg ikke hvor nemt jeg har haft det som straight-person.  

2.      Højreorinterede har også humor. 

Man kan jo bruge en masse tid på at være uenige med folk om politik, men det betyder ikke at de mennesker der sidder på den anden side ikke også bare er mennesker. Det beviser denne video bare rigtig meget. Jeg fik først dårlig samvittighed over at jeg delte humor med formanden fra nye borgerlige, men hun er jo skide sjov!

Yngling citat fra denne video: “Det er ikke hendes, det er Heinz”.

3.      Der er flere cykler i Holland end der er mennesker. Link her

Jeg tror godt jeg kunne lide den her video fordi jeg elsker at cykle. Jeg går tit med drømmene om at vi lukker motorvejene for biler, og bare lader folk cykle på dem i stedet. Der kunne sku da være fantastisk!

4.      Frisør klipper hjemløse Link her

Det her klip er mega kort – men ikke desto mindre mega rørende! I har nok set klippet før, det er en frisør der har besluttet at han gerne vil give noget igen til samfundet – så han er begyndt at klippe hjemløse gratis. Så fint at se hvor meget det giver den hjemløse og hvor rørt han også bliver.

5.      Hvordan føles det at være single?

Det er jo ikke så lang tid siden at jeg var single – og i over 2 år. Så jeg kender så godt til den her følelse af at folk ikke respekterer at man er glad og tilfreds med at være single – man skal ligesom være på vej over i et forhold eller tænke på at man gerne snart vil være i et forhold. Det er jo helt absurd.

Det var mine anbefalinger for denne uge! Hvis I har nogle anbefalinger til mig, må I MEGET gerne linke dem i kommentarfeltet!

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Jeg er endelig ankommet til San Francisco og kommer til ikke at poste eller skrive noget de næste 3 uger. Der er stadig visse begrænsninger, da jeg helst ikke vil have at min familie skal kigge mig over skulderen. Jeg havde en lorte flyvetur herover - hader at flyve, og det var ret turbulent - men nu er jeg her og nyder det! Vi snakkes på den anden side. 🛫 
______________
#kvinderudenfilter #Tanketyven #sanfrancisco #travel #familyvacation #flying
Han har løjet for mig.  Bartenderen og jeg var for nogle uger siden ude og gå en tur. På et tidspunkt siger han "jeg skal lige fortælle dig noget". Jeg er sådan "okay, hva så?". Han fortæller at han har løjet for mig - om sin alder. Han er ikke 20 år, men 19. Jeg tror først det er en joke og bliver ved med at sige sådan "Hvis det her er en joke, så er den altså ikke sjov" - men det var ikke en joke. Han har løjet - og holdt løgnen i live med andre løgne. Og det er mest det jeg er ked af og skuffet over. Han har ikke været i militæret i et år, kun 4 måneder. Hans fødselsdag er ikke i februar men august. Og så har han fået sine venner til at lyve for mig også for at holde det hemmeligt. Så står jeg der, intetanende og rimelig dum. 
Det er ved at være 2 uger siden nu - og jeg har tilgivet ham og er kommet videre - men det at han har introduceret uærlighed i vores forhold er svært at slippe. Som sådan er løgnen jo ret lille. Jeg er sku da pisse ligeglad om han er 3 eller 4 år yngre end mig. Og det giver jo egentlig ok mening når han forklarer det. Da han mødte mig første gang tænkte han at det nok ikke blev til mere, så i stedet for at sige 19, så sagde han bare 20. Da det så kom til vores første date og han godt kunne mærke vi havde kemi så tænkte han "ups - nu skal jeg jo fortælle at jeg har løjet" og i sidste ende ventede han så med at sige det - indtil vi havde bygget noget op, så det bare var en lille dum løgn, som ikke var værd at bryde op over. 
Men han skulle ikke have løjet til at starte med.
______________
#tanketyven #kvinderudenfilter #lies #agedifference #bartender #storytime
Har jeg sagt at det er blevet hedt i Frankrig? I går skulle jeg lave en meget vigtig presentation, og havde måske ikke liiige fået taget den mest praktiske kjole på. Så blev jeg efter arbejde sprugt om jeg ville med ud og køre go-cart - øøøhhh ja sku da! Og her ser I så hvordan min fine kjole var GENNEMBLØDT efter bare 3 x 10 minutters race 😂 Det ser sjovt ud, men i virkeligheden var jeg ved at overophede så meget at jeg nærmest besvimmede - og ja, jeg laver fanme ikke andet end at drikke vand... Bartenderen kom og puttede med mig i nat fordi jeg var lidt ked af det - han er nu en god kæreste ❤ Så i dag er jeg stadig svedig (det bliver 36  grader) og glad hahah! 
__________________
#tanketyven #kvinderudenfilter #sved #hothothot #france #gocart
Når jeg ser det her billede så tænker jeg - "gud hvor har jeg dog taget på". Det føles mega øv, og det føles som om, at alt den energi jeg har brugt på at acceptere min krop som den er, nærmest bare bliver skyllet ud i toilettet. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kan være glad for alle de gode ting der sker med min krop lige nu: Jeg har ikke haft forstoppelse de sidste 3 måneder, jeg er en af dem der cykler hurtigt på cykelstien (så jeg må sku da havde fået opbygget et på gode benmuskler), jeg er ikke blevet solskoldet endnu den her sommer (lidt solbrændt måske, men ikke skoldet endnu) og jeg har faktisk fået en god potion fine fregner. Altså min krop klare det jo godt - jeg er bare sur på den fordi den er blevet større og mere hængende (som om det ikke sker automatisk med alderen alligevel...) Jeg priser mig lykkelig for at have Bartenden til at minde mig om at jeg er den smukkeste kvinde han nogensinde har mødt. Så skal alt nok gå! Tror lige jeg maler mine tånegle ekstra røde - så jeg lige føler mig lidt lækker på fødderne i hvert tilfælde. xoxo
Sad lige og kiggede mine gamle billeder igennem og fandt lige det her billede af min hund derhjemme i DK. Hun elsker leverpostejsmadder - det gør jeg virkelig også - uuhhh jeg savner leverpostejsmadder. Jeg savner også hende. Det der med at man ikke kan skype eller snakke med sin hund i telefonen, det er faktisk lidt hårdt. Håber ikke mine forældre har fodret hende så meget at hun skal rulles ud af døren. Hun er en af grundene til at jeg glæder mig til at komme hjem. #KærlighedTilHunde og #KærlighedTilLeverpostejsmadder 🤩
________________
#kvinderudenfilter #tanketyven #goldenretriever #food #dogs #missher
Der er sket noget stort i bartenderens og mit forhold. Læs om det i mit nyeste blogindlæg "Status kæreste" på @kvinderudenfilter.dk s forside. Jeg har det dog lidt svært med det og følelserne svømmer bare rundt i min krop. Hvad mon der kommer til at ske om en måned når jeg rejser? Føler det hele er sådan lidt uvist for tiden, og jeg gad egentlig godt bare at grave mig ned i min dyne og ikke snakke med nogen. Måske skal jeg bare lige have et kram. xoxo
_____________________
#tanketyven #kvinderudenfilter #blogger #blog #inlove #boyfriendquotes

Skriv et svar

Luk Menuen