Gratis tips fra stylisten. Ja eller nej?

Jeg tænker jeg vil begynde på nogle nye indlæg her på bloggen, som forhåbentligvis er inspirerende. Temaet er tøj og tendenser i moden – men til forskel fra magasiner og reklamer der slavisk fortæller dig hvad der er in og hvad du bør tømme din konto på, vil jeg komme med råd som den (uddannet) stylecoach, jeg er. Altså med en coachende tilgang, hvor jeg tager højde for at vi er mange typer mennesker, både mht. personlighed og kropsform, og derfor naturligvis ikke føler os attraktive i det samme slags tøj.

 

En stylecoach er en stylist – og mere til. I stedet for at lege påklædningsdukke på dig, ville jeg spørge ind til hvad du kan lide og hvilken følelse du har i det du har på, under en stylesession. Jeg tror ikke på rigtigt og forkert, men at man skal gå i det, man selv føler sig godt tilpas i. Personligt er det for mig, hvis jeg har et outfit på, som de fleste nok ville kategorisere som overdressed. Min stil er lidt extra måske, men på en elegant måde. Det andre ville tage på til fødselsdage, i byen og til events, er det slags tøj jeg tager på til hverdag. (Altså når jeg har aftaler, for når jeg er hjemme, render jeg udelukkende rundt i hyggetøj, hvis ikke i mit Eva kostume).

 

En programmør ansatte mig til at være stylist/konsulent på et projekt vi havde kørende i en periode på 1,5 år. Desværre blev programmet aldrig færdigt, men samarbejdet gav mig muligheden for, at arbejde i dybden med styling på en ny måde.

 

Og nu er det gået op for mig, at det da er oplagt at dele ud af min viden her på bloggen! Indlæggene kunne f.eks. være billeder af og link til lækkert tøj særligt udvalgt til forskellige temaer, som:

 

 • forårs vibes
 • farve for begyndere
 • curves
 • et tvist af rå
 • gamechanger: sko
 • man kan aldrig være for gammel til…

 

Det kunne også være emnet kropstyper, hvor jeg går i dybden med dem og hvordan man med visuelt med tøj kan få kroppen til at se mest mulig harmonisk ud. Det kan også være man synes sine brede skuldre er et cool kendetegn ved en, og gerne vil understrege dem endnu mere. Altså både aspektet af at fremhæve sine kropsdele såvel som at få dem til at synes mindre.

 

Det er bare nogle af mine mange idéer – jeg kan blive ved, når det kommer til styling! Hvad tænker I – kan I bruge det?

 

Hvis I har nogle specifikke emner I gerne vil have med i puljen, skriver I dem bare enten her i kommentarfeltet eller på en mail til mig. Der er en kontaktformular på forsiden af min blog. Det kan også være du sidder med et specifikt ”problem”, du gerne vil have hjælp til; at der er en dresscode på kontoret, men du gerne stadig vil føle dig tilpas og som DIG når du er på arbejde, eksempelvis.

 

Det ville også være en form for personlig styling, selvom det er virtuelt. Jeg ville elske at hjælpe – og i al beskedenhed er jeg altså rigtig god til det her. Som en lille bonusinfo kan jeg fortælle jer, at jeg i princippet er kompetent nok på området til at tage 2500,- for en styling session på 1-1,5 time. Ærligt talt vil jeg bare hellere dele tips ud GRATIS til jer. Selvfølgelig kun hvis I er interesseret i det og læser med. Så hvad siger I? Er der stemning for styling tips? Let me know.

 

Alt det bedste,

Aura

 

 

 

 

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Aura Haurholm

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 9 kommentarer

 1. Tatjana Kristensen

  Aura, jeg er klar på en masse fra dig med det her 😘 Du er så dygtig til det og super cool, omkring kropstyper, stil og personlighed, så tænker det bliver godt ❤️

 2. Monica

  Det ville være så skønt med stylingstips til mor-kroppen. Efter fødslen af børn, trænger garderoben til fornyelse, men kroppen passer ikke længere til den “gamle” type tøj og en ny stil skal findes og accepteres. Rund er også en form, siger man, men den vil man gerne skjule 😉

  1. Det er en super god idé, kære Monica! Faktisk var det lige netop nybagte mødre, jeg fra start af særligt gerne ville have fokus på ❤️ Man går igennem en stor livsændring, og det kan være svært at finde balancen i at udtrykke sig selv som mor og sit “gamle jeg”. Så mor-kroppen vil jeg meget gerne komme ind på i et af mine fremtidige indlæg ☺️

 3. Kære Verden

  Jeg glæder mig også til at læse mere “curves” og styling – har en tendens til altid at gå i sort – det er måske det sikre, men lidt kedeligt i længden.. skidegod ide at dele det med os.. :-)..

  1. Tak, ‘Kære Verden’ ❤️ Nogle føler sig jo bare aller bedst tilpas i sort tøj – f.eks. vores smukke blogger Linda. Men selv hun føler behov for at skabe lidt afveksling i sin garderobe, og det er der måder at gøre, så man føler man træder ud af sin comfortzone – men også kun lige, så det stadig føles godt 😄 Ift. curves er der mange der holder sig til ‘sort, der slanker’, som jeg tænker er det du refererer til – og det gør sort også. Men det er der også andet der kan, og det vil jeg meget gerne sætte lidt fokus på i et indlæg ☺️❤️

 4. Nette

  Super god idé – i øjeblikket går jeg selv og funderer over, hvad jeg skal have på til min søns konfirmation…. jeg har egentlig tre forskellige sæt som jeg overvejer, hvoraf de to vægter højest og jeg ikke helt har besluttet hvilket det mon bliver.. det tredje er en kjole og noget jeg absolut ikk er tilpas i.
  Jeg elsker sort og er klart den farve jeg er bedst tilpas i – men min søn skal have sort habit på, så jeg tror vi bliver lidt for ens… selvom vi nok lidt utraditionelt ikke skal sidde ved siden af hinanden til festen. Alle tre sæt kræver jeg lige smider et par kilo (ihvertfald i mine øjne) som er målet at nå inden de 7 uger som der er tilbage er gået…… 😉 Og pt. hælder jeg mest til en blå habit selvom det ikke er i min komfortzone, men pga. sønnen skal have sort på.
  Mangler en top uanset hvilket sæt det bliver af de to favoritter, så det kan jeg også bruge indspark til.

  Kom bare med fif 😀

  1. Kære Nette/Jeanette (hvad vil du egentlig helst kaldes?) ❤️ Uh, altså jeg er jo aldrig fan af presset over at man SKAL tabe sig så og så meget til en bestemt dato, for at kunne være i noget tøj 😉 Har du en back up plan, hvis det ikke lykkes? Hvad er det der gør, at du ikke er tilpas i kjolen? Er det kjoler generelt eller er det pasformen på netop denne her? Det er en anledning hvor en kjole ville passe godt til – særligt hvis man er typen der sjældent går i dem. MEN. Hvis du slet ikke føler dig tilpas i kjoler, så skal du altså ikke tage kjole på. Så vil du have alt for meget fokus på hvor utilpas du føler dig, og ikke kunne nyde dagen og din store dreng fuldt ud. Ift. farver synes jeg igen du skal vælge hvad du føler dig bedst tilpas i. Er både blå og sort sæt en habit – er det derfor du tænker du og din søn vil være for ens? Alternativt kan du jo tage det sorte sæt på, men så en pæn skjortebluse/top i en pastelfarve, for at skabe et mere feminint udtryk, og på den måde udskille dig lidt fra din søn. Enten blush/pudder farvet, eller måske en lyseblå i dagens anledning ☺️

 5. Nette

  Jamen du kalder mig da bare det du har lyst til, men er det Jeannette er det med to N’er.. 😉
  TAK FOR SVARET <3
  Jeg er jo normalt ikke én der går på kur, så det er slet og ret kun fordi vinterchokoladerne havde sat sig lidt for godt fast ovenpå et lidt for hårdt år følelsesmæssigt, så jeg kunne faktisk passe tøjet da jeg købte det… og det drejer sig kun om et par kilo nu, og der er 6 uger tilbage, så dem kan jeg sagtens nå.. kan egentlig passe tøjet nu, men vil have det bedre i det om et par kilo… Og jeg HAR valgt – det navyblå jakkesæt og fundet et top i går som jeg skal have under blazeren…
  Kjoler går jeg meget sjældent i – og det er kun fordi det er en jeg har vundet og som egentlig passer til anledningen, at den var med i overvejelserne. Ellers er kjole ret no go for mig… føler mig ikk tilpas i det. 🙂
  Men jeg tror jeg er der… og nu mangler jeg bare et par camelfarvede stilletter som vil være perfekte… har et par, men vil hellere have nogen nye.. 😉

Skriv et svar