Aura Haurholm

Mit hjertes fodspor

Send Aura en email

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Aura, kan du sende hende en email her.

Jeg hedder Aura. Jeg er 25 år – eller min krop er. Mit sind er langt ældre, hvilket I nok vil kunne spore i mine indlæg.

Nogle gange befinder jeg mig i min egen lille boble, hvor fire timer føles som én, mens jeg kigger ud af vinduet og forsvinder fuldstændig hen i mine uendelig mange tanker om alt og intet. Det er vist det man kalder en drømmer.

Jeg er iværksætter af den kreative slags, hvilket betyder at jeg har et hav af idéer. Nogle af dem er et produkt af et øjebliks sindssyge, hvorimod andre faktisk er ret geniale, hvis jeg selv skal sige det. I hvert fald glæder jeg mig til at se, hvor min fantasifulde hjerne bringer mig hen.

Det vigtigste jeg har lært i livet so far er, at være tro mod mig selv. Gennem anerkendelse og accept af mine gode såvel som dårlige sider, intensiv øvelse i at tale pænt til mig selv, samt at lytte til min intuition, er jeg i løbet af de sidste par år endelig nået dertil, hvor kan sige ”jeg elsker dig!” når jeg kigger mig selv i spejlet – og dét er fandme en fantastisk følelse, som jeg ønsker for alle.

Jeg bor alene på Amager i verdens dejligste, lille lejlighed. Her er et væld af planter, som jeg elsker og plejer lige så godt som mine to katte – og min kæreste. Vi er et tabuemne i os selv, da der er stor aldersforskel imellem os. Det og andre tabuer er noget jeg vil skrive om her, sammen med emner som forfængelighed, sex, og selvudvikling – så ærligt og uden filter som muligt.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Kærligst Aura

Aura's indlæg

Aura Haurholm

Panik

Det er meget sjovt hvordan man kan have en alternativ opfattelse af begrebet ’alder’,

Læs indlægget »
instagram
H o m e ✨
.
And it’s magical, truly. It took a lot of hard work to make room for my stuff, even though most of it has been stored in the basement.. But now I’m sitting here by my desk and laptop; writing, enjoying my @noell_crystals flourit, the beautiful view and sunshine (through a dirty window that I have no idea how to clean from here 🤔😂) - and I’m trying to wrap my head around the fact that I live together with my boyfriend now. I haven’t done that since my first real love when I was 19 and moved out from home 😅 I’m excited to see how our joined every day-life will be like. If the peacefulness in our relationship will continue or the amount of arguments will increase, which they in many cases do 😏 Most of all I’m so thrilled that I get to go to sleep with him by my side every night - when he’s not out of town on business, that is.. It’s the small things in life that I appreciate at the moment. Even the laundry I’m about to go do now 🧺🧡
.
#home #relationships #bigsteps #inlovewithlife #copenhagen #marmorkirken #themarblechurch #kvinderudenfilter
Thank you for the beautiful birthday present @sophs1001! I love you 💕 It decorates perfectly in my boyfriend apartment (which is soon to be mine as well). Oh babeeey, here comes the blush and pinks 😅💗
.
@aytmdesign #homedecor #interiordesign @kvinderudenfilter.dk #flowerpower
REKLAME • @subbook_com
[ rabatkode nederst ]
.
Jeg købte selv en fotobog hos Subbook som julegave til min kæreste, men fik muligheden for at få en, da vi hos @kvinderudenfilter.dk har indgået samarbejde med dem, fordi de er så fantastiske. Jeg var i forvejen super glad for resultatet, så derfor vil jeg med glæde give dem noget reklame!
.
Faktisk endte jeg med at genbestille fotobogen til min kæreste, fordi jeg havde lavet nogle dumme tastefejl i den første, og det er irriterende at kigge på, når man er en gramma nørd som mig 😂🤓 (man kan vælge at tilføje en lille tekst under billederne som vist hvis du swiper 👉🏼)
.
Kvaliteten er god, farverne klare, og man har både mulighed for at bruge egne billeder til bogens front, eller vælge en af Subbook’s fine designs, ligesom jeg har gjort. App’en er nem og overskuelig at bruge, og det kan gå super hurtigt, hvis ikke man er en skildpadde til alt som mig 🐢 Jeg kommer til at benytte mig af Subbook til alle fotos fremadrettet! Jeg har altid elsket at kigge i fotobøger med familien, og er ked af det er noget man sjældent gør nu, fordi alt er blevet digitaliseret. Det er meget hyggeligere at tage dem frem fysisk og sidde og bladre i dem, mens familien er samlet over en kop eftermiddags te. Derudover er jeg personligt glad for at der er flere bøger i stedet for én kæmpe kleppert. Så kan man også tematisere dem - f.eks. efter årstal, fødselsdage, sæsoner, ferier, relationer mv. Det gør det mere tydeligt hvad man egentlig kigger på - også i fremtiden når man er gammel og grå og ikke længere husker så godt om det var mosters eller brormands fødselsdag 👵🏻
.
Min kæreste blev så glad for bogen, at han placerede den på sin top 3 liste over bedste gaver nogensinde 🏆 Hvis du også vil have eller give en Subbook fotobog, har jeg fået muligheden for at give dig 15% med koden aura15. Det vil sige at den koster 211 kr. i alt - og der er fri fragt 🙌🏼 Koden gælder på hver ordre frem til d. 30 april.
.
🌳 Bonusinfo 🌳 for hver trejde bog man bestiller, planter Subbook et træ! 😍
.
God fornøjelse!
.
.
.
.
#subbook #fotobog #familie #kvinderudenfilter #kvinderudenfilterdk #hygge #traditioner #minder #gaveideer
I got lucky and caught another virus 🦠 That’s why I haven’t been active on SoMe lately, btw. It even broke out on my birthday. Great gift. Luckily we celebrated Friday and this Sunday I’m having my family over for cake, so the timing was actually as good considering. This little one, Miv, is keeping me company while I do online grocery shopping. I’ve been doing that the past five years or so and probably will forever. The sad part is I actually really like the stores and their vibe! But I get so confused in there and it can literally take me hours 😂 That’s why I always order from @nemligcom. Not sponsored or anything I just wanted to mention it to my fellow danes, even though You/they are probably aware of the company. Anybody else buying groceries online? If yes, where? 🥑🥚🥩
.
#catsofinstagram #slowliving @nemligcom @kvinderudenfilter.dk #onlineshopping #birmancat #shoppingproblems
• REKLAME • swipe 👉🏼
.
I fredags var min kusine @sophs1001 og jeg ude og sushi føjte, hvilket er vores yndlingsbeskæftigelse. Vi går ofte nye steder hen og ser om vi kan finde noget endnu bedre end sidst, men næste gang gentager vi sikkert succesen her hos @sachisushi. De laver DEN BEDSTE budgetvenlige sushi jeg har fået - og det er ikke noget jeg bare siger fordi det er en samarbejdspartner til @kvinderudenfilter.dk. Normalt synes jeg laks og tun kan blive lidt vammelt i munden hvis det er skåret for tykt og smager en smule for meget af fisk - men her er det tydeligt helt friskt og lækkert skåret! Og så elsker jeg deres ‘all you can eat’ koncept, hvor man bestiller af runder, så man ikke ender med mere end man kan spise. Efterlader man noget, skal man nemlig betale 10,- pr. stk oveni. #stopmadspild.
.
Jeg craver sushi igen nu efter at sidde med det her opslag, så jeg må snart kigge forbi igen! Det er klart den sushikæde jeg kommer til at anbefale venner og familie fremadrettet, for det er godt nok mums 🤤 De har 5 restauranter liggende her:
.
• Borgergade
• Vesterbrogade
• Helsingør
• Rødovre C
• City2
.
Velbekomme 🍣
.
#sushi #sushirestaurant #sachisushi #kvinderudenfilter #sushicravings #sushiincopenhagen
Luk Menuen