Hjælp! En følelse der ikke vil gå væk!

Hjælp Hjælp HJÆÆÆLP! 

Sandheden er at der er gået snart 16 måneder og mine følelser har IKKE ændret sig.

Jeg synes stadig der er noget “galt” og problemet vokser kun! Ja, jeg tænker faktisk dagligt over det for tiden, og det fylder sådan LIDT for meget.
Men kender i ikke selv det? En tanke som har sat sig fast og man kan bare ikke slippe det!!

Da jeg i november sagde ja, og gik med til det var det måske heller ikke heeeeelt helhjertet, og det er virkeligt dumt, for sikke noget rod nu.

Jeg tænkte- “ja ja det går over!” Men min uvilje omkring det voksede egentlig bare.. og nu sidder jeg med en følelse af at jeg MÅ gøre noget ved det. Selvom det sikkert er besværligt, tager tid, og kræver lidt tilvænning…

Here it goes!
Jeg syns min søn har fået et forkert navn!!
Altså ikke fornavn, og det er HER det bliver et vaske ægte “i” lands problem, for det er hans mellemnavn den er gal med! Min søn hedder Jeppe Alexander Lysholm Thorsen. MEN jeg synes slet ikke han er en Alexander! Og nu vil nogen nok sige jeg burde få mig et liv, en hobby, eller bare noget andet at gå op i! Men jeg KAN ikke få ud af mit hoved han burde have et nyt mellem navn.
Haha… okay ærligt! Nu hvor jeg sidder her og skriver det kan jeg da godt selv se det er lidt fjollet, men jeg elsker jo den lille gut så meget og synes jo bare han skal have DET perfekte navn- lige til ham. 

Min datter hedder Olivia Marie, og det synes jeg bare passer så godt til hende. Det var et navn vi snakkede meget om og det var som det skulle være.
Men med Jeppe havde vi bare så mange bolde i luften, og min mand holdt på han ville have en Jeppe,  jeg ville have en ( ja gæt engang …. ) Alexander! Vi lavede et super kompromis! Resultatet var, at vi begge fik vores “vilje”! Men det skal man jo ikke altid have.

 Nu har jeg en lille godmodig gut som hedder Jeppe ( PERFEKT ) men som har et mellemnavn moderen slet føler passer til ham.

Hvad siger min mand!? vil nogen nok tænke… han siger: Yenny! du er sød og lidt fjollet og hvis han skal have navne ændring ja så skal det være nu.

Vi tumler mellem Jens eller Niels… Men helt ærligt! Er jeg bare fjollet? og er der nogen af jer som har prøvet det samme? Help Friends!

Kiss kiss Y 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Lone Laudrup

  Det er Alexander der passer perfekt – Jeppe er helt forkert – forøvrigt en skøn lille fyr 😊👍

  1. Yenny

   Hej Lone 😊 se det var en ny vinkel – hehe!
   Elsker din ærlighed! Tak for de søde ord☺️- han er i sandhed en skøn lille fyr! 💙 om han så er en Jeppe, Alexander eller noget helt tredje ☺️

 2. Nette

  Hej Yenny… Han ser godt nok kær ud 🙂
  Hvis det er nyt mellemnavn og I tumler med Jens eller Niels, så prøv lige at sige hans fornavn og mellemnavn højt for dig selv og at lyt til det. Hvis I ændrer til Jeppe Niels… Nej vel… Eller Jeppe Jens… nej vel… Men Jeppe Alexander lyder da helt perfekt 🙂
  Og I kalder ham vel egentlig også bare Jeppe til hverdag…???

 3. Charlotte Frølund

  Hej Yenny,
  Hold fast i Alexander… Det er da et skønt og dejligt navn og kan udtales i rigtig mange lande. 🙂
  Og jeg synes det passer perfekt til lille dejlige Jeppe <3

Skriv et svar