This Is Nette

Jeannette Wiedekam

Send en email til Jeannette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Jeannette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Mit navn er Jeannette og jeg er 43 år. Jeg bor alene med min søn Mathias på 14 år. Vi bor i udkanten af Odense.

Jeg kommer oprindelig fra Lolland, men flyttede til Amager som 19-årig med min daværende kæreste for at komme i lære indenfor kontorfaget. Jeg elskede at bo på Amager, men alligevel flyttede jeg dog til Odense, hvor jeg i dag har boet i over 14 år.

Jeg arbejder til daglig som sekretær i uddannelsesverdenen. Min fritid bruger jeg på at nyde livet så meget som muligt, både med min søn, venner og familie. Min søn spiller håndbold, så det bakker jeg rigtig meget op omkring og det bruger jeg derfor meget tid på. Derudover er jeg motionsløber og holder meget af at læse, rejse og være kreativ på forskellige måder.

Mit hjerte banker for at hjælpe udsatte familier, især enlige mødre med små midler, så dette bruger jeg også lidt tid på, især i julemånederne.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive og har i mange år ville lave en blog, hvor jeg kunne dele ud af min erfaring med livet, så jeg er glad for, at være blevet en del af Kvinder uden filter.

Jeg lægger vægt på, at vi skal kunne tale om alt og at det hele ikke skal fremstå så perfekt. Jeg glæder mig til at byde jer indenfor i mit univers, hvor jeg kommer til at fortælle lidt om alt, lige fra hvordan det er at være enlig mor og single gennem mange år til livet som håndboldmor og det sjove liv med forhåbentlig masser af oplevelser endnu og så alt det midt i mellem, som i høj grad kan være ret så uperfekt.

//Nette

Nette's indlæg

instagram
Wauw hvor det blæser i dag - men nu er jeg halvvejs gennem arbejdsugen. To lange arbejdsdage, så forhåbentlig bliver de næste dage lidt kortere... bare en smule. Jeg er træt og glæder mig allerede til weekend 😊 
Er du også blevet blæst lidt omkuld i dag? 
#blæsevejr #blæst #vejret #solskin #odense #fyn #happy #arbejde #mitliv #hverdagen #onsdag #desmåglæder
Lommepenge!!! Hjemme hos os - har vi endnu ikke et fast beløb afsat til lommepenge. Dvs. min søn hidtil har fået når han har haft et behov. Det seneste år har jeg generelt bare overført til hans kort, så han ikke skulle rende rundt med kontanter. 
Med alderen opstår behovet for at have lidt flere penge at bruge af og han ønsker sig egentlig et job, men de hænger ikke på træerne når man er 14 år, ligesom det også skal passe ind ift skole og sport. 
Vi har haft en del snakke om lommepenge og evt. pligter derhjemme. Jeg mener jo at hjemlige pligter bare høre med, når man bor under samme tag og ikke er noget der som sådan skal betales for. Men samtidig kan jeg godt forstå behovet for lommepenge. De to ting har dog ikke hængt sammen herhjemme indtil videre.... derfor kunne jeg godt tænke mig at høre lidt om, hvad I gør hos jer? 
Får jeres børn lommepenge, har de job og yder de noget for evt. lommepenge? Hvor gamle er de og hvad beløb får de? 
Jeg er nysgerrig så lad mig høre??? #penge #lommepenge #job #fritidsjob #pligter #opsparing #teenager #nysgerrig #odense #fyn #blogger #kvinderudenfllter #kvinderderdeler
Vejret er godt nok skønt ☀️☀️☀️ MEN når man er pollenallergiker er denne tid også lidt hård at komme igennem. 
Det har ikke været så slemt de senere år, men jeg plejer at få receptpligtig antihistaminer når det er værst. Men jeg har desværre ikke nået at fået fornyet recepten i år, så nu må jeg nøjes med håndkøb og håbe det hjælper lidt og ellers må jeg have fat i lægen. 
Er du ramt af pollenallergi og hvad gør du for at lindre kløen i øjnene? 
#allergi #solskin #blæsevejr #pollen #birk #birkepollen #antihistamin #kløe #pollenallergi #recept #receptpligtig #odense #fyn
Så er man hjemme og tænger i den grad til afslapning efter tre dage på farten. Jeg har hygget, set en masse håndbold og fået snakket en masse.... da vi kom hjem fra stævne idag, tog vi en tur til Haarby for at hygge med min veninde og hendes kæreste og nød nogle hyggelige timer med god mad i solen. 
Jeg slutter lige dagen af med en dybderens af underansigtet fra @beautepacifique_official efterfulgt af masser af fugt.... og en god natcreme. 
#afslapning #maske #migtig #beautepacifique #dybderens #beauty #hygge #godmad #odense #fyn #blogger #kvinderudenfllter #kvinderderdeler
Ham her!!! @mathias_helveg har spillet noget rigtig fin håndbold de sidste tre dage. Jeg er så stolt af hvor meget han har udviklet sig på håndboldbanen igennem det sidste år, men også som person. 
Du er absolut mit yndlingsmenneske og ét af de mest kærlige og omsorgsfulde mennesker jeg kender. 
Tænk! at om tre uger skal du allerede konfirmeres, tiden er gået så stærkt. Og jeg glæder mig til at fejre dig og håber at jeg kan give dig den dag du fortjener, selvom jeg godt ved, at ét af de vigtigste mennesker i dit liv mangler.... Jeg er dog sikker på din far følger med et sted foroven ❤❤❤
#håndbold #talent #dygtig #cool #udvikling #yndling #konfirmation #odense #fyn #minsøn #mindreng #elsker #kærlighed
Luk Menuen