This Is Nette

Jeannette Wiedekam

Send en email til Jeannette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Jeannette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Mit navn er Jeannette og jeg er 43 år. Jeg bor alene med min søn Mathias på 14 år. Vi bor i udkanten af Odense.

Jeg kommer oprindelig fra Lolland, men flyttede til Amager som 19-årig med min daværende kæreste for at komme i lære indenfor kontorfaget. Jeg elskede at bo på Amager, men alligevel flyttede jeg dog til Odense, hvor jeg i dag har boet i over 14 år.

Jeg arbejder til daglig som sekretær i uddannelsesverdenen. Min fritid bruger jeg på at nyde livet så meget som muligt, både med min søn, venner og familie. Min søn spiller håndbold, så det bakker jeg rigtig meget op omkring og det bruger jeg derfor meget tid på. Derudover er jeg motionsløber og holder meget af at læse, rejse og være kreativ på forskellige måder.

Mit hjerte banker for at hjælpe udsatte familier, især enlige mødre med små midler, så dette bruger jeg også lidt tid på, især i julemånederne.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive og har i mange år ville lave en blog, hvor jeg kunne dele ud af min erfaring med livet, så jeg er glad for, at være blevet en del af Kvinder uden filter.

Jeg lægger vægt på, at vi skal kunne tale om alt og at det hele ikke skal fremstå så perfekt. Jeg glæder mig til at byde jer indenfor i mit univers, hvor jeg kommer til at fortælle lidt om alt, lige fra hvordan det er at være enlig mor og single gennem mange år til livet som håndboldmor og det sjove liv med forhåbentlig masser af oplevelser endnu og så alt det midt i mellem, som i høj grad kan være ret så uperfekt.

//Nette

Nette's indlæg

instagram
Afslutning på et sejrrigt træningsstævne i Kolding for DHG U15 drenges 1. hold.... sejr over GOG, Kolding og Vejle med et spil der tegner godt for den kommende sæson. Glæder mig til at følge drengene i den nye sæson som starter med første niveaustævne allerede på søndag om en uge. 
P.S. undskyld for manglende censur. Håber alle overlever. 😉
P.P.S. De dygtige drenge mangler sponsorer, så kom endelig på banen, hvis det har interesse. 
#stævne #håndbold #håndbolddrenge #dhg #dhgodense #odense #fyn
Igår morges da jeg skulle ud af døren stod min Goodiebox og ventede på mig... men jeg fik først åbnet den senere da jeg kom hjem. 
Min Goodiebox har denne gang været helt gratis og betalt af point man kan opspare ved at skaffe nye medlemmer eller anmelde produkterne. DET er jo lækkert... Ønsker du også at være medlem, så send mig en besked med din mail, så inviterer jeg dig, og så får du første box til halv pris, nemlig 84,50 kr inkl fragt. 
Klik på næste billede, hvis du vil se hvilke produkter der er i boxen denne gang. 
Er du medlem af Goodiebox? Hvis ja, hvad synes du så om denne måneds indhold?
#goodiebox #goodieboxdk #beauty #lækresager #lækkerier #goodiepoint #produkter #søndag #weekend
Jeg har brugt denne solrige lørdag i en håndboldhal i Kolding. Sønnike er til træningsstævne og har spillet to kampe mod GOG og Kolding, som endte med sejr til vores DHG U15 drenge.... 💪💪🤾‍♂️🤾‍♂️ Vel hjemme igen og heldig at man begge veje er sluppet for den massive kø der i dag har været på motorvejen. Nu vil jeg slappe lidt af og nyde en alene aften med lidt netflix. 
Hvad har du brugt lørdagen på?? #håndbold #håndbolddrenge #dhg #dhgodense #afslapning #lørdag #lørdagaften #netflix #relax #weekend #odense #fyn
Godmorgen til en lækker solrig sensommerdag 🌞🌞🌞 En lille lang update på den #pepsimax #challenge jeg havde giv et mig selv ud fra det antal likes I gav på et tidligere opslag. 
Jeg startede 5. august og jeg holdt ud indtil 13. dagen, hvor vi skulle til bisættelse for en træner i min søns håndboldklub. Han elskede pepsi max lige så meget som jeg og derfor blev det serveret som "gravøl" efter kirken sammen med hans yndlingskage. Og jeg faldt i med et brag og drak Pepsi Max. 
I dagene efter drak jeg ikke pepsi max,  men tænkte meget over tingene. Især over min søns fars død alt for tidligt i livet og nu også  en håndboldtræner alt for tidligt. Jeg kender flere der enten er døde eller har haft døden tæt på de senere år. Min mor som 58 årig for blot 5,5 år siden bl.a. og en god kammerat der har hjerteproblemer... så jeg tænker... Jeg er pt. sund og rask, normalvægtig og har ingen problemer med helbredet udover lidt stress symptomer for nogen uger siden.... Hvorfor fratager jeg mig selv noget jeg nyder at drikke? Måske min eneste last, hvis man kan kalde det det? Jeg hverken ryger eller drikker, jeg dyrker motion og spiser forholdsvist sundt.... så NEJ! Jeg blev faktisk enig med mig selv om, at nyde pepsi max men i noget mindre mængder.... og de 13+ dage uden, har da også gjort at jeg overhovedet ikke drikker det i de mængder jeg gjorde før og nogen dage slet ikke. Og jeg har nu også mere lyst til andre drikke. 
Så alt med måde... og så vil jeg nyde livet. For jeg har det trods alt stadig i behold (endnu). De senere år har lært mig, at det kan være slut før vi ved af det... så nej jeg vil ikke fratage mig selv noget mere. Jeg vil LEVE og jeg vil nyde at jeg gør det. MED min pepsi max.  Så skål derude...og hav en super god weekend. Nyd livet! Og lev det mens du har det. ❤
#nydlivet #levlivet #yolo #vileverkunengang #elsklivet #levmensdugørdet #elskmensdutør #elskmensdukan #odense #fyn
Jeg har ikke været så aktiv de sidste par dage... I går var jeg til undervisning i Fredericia og bagefter hjem og til forældremøde i håndboldklubben og i dag har jeg haft en travl dag på job med møder. Der blev dog alligevel tid til en løbetur på 5 km med lidt kolleger omkring  Hollofgaard skovområdet, så det var dejligt. 
Senere afsted til forældremøde med sønnens nye lærere i den nye klasse - jeg tror kl blev halv elleve inden jeg fik sat mig i sofaen i dag.... og nu er det snart sengetid. Håber I har haft en skøn tirsdag??? #tirsdag #travl #travldag #løb #løbetur #løbmedkolleger #motion #motionpåarbejdspladsen
#fit #fitmom #iform #hollufgaard #odense #mitodense #fyn
Luk Menuen