This Is Nette

Jeannette Wiedekam

Send en email til Jeannette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Jeannette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Mit navn er Jeannette og jeg er 42 år. Jeg bor alene med min søn Mathias på 13 år. Vi bor i udkanten af Odense.

Jeg kommer oprindelig fra Lolland, men flyttede til Amager som 19-årig med min daværende kæreste for at komme i lære indenfor kontorfaget. Jeg elskede at bo på Amager, men alligevel flyttede jeg dog til Odense, hvor jeg i dag har boet i over 14 år.

Jeg arbejder til daglig som sekretær i uddannelsesverdenen. Min fritid bruger jeg på at nyde livet så meget som muligt, både med min søn, venner og familie. Min søn spiller håndbold, så det bakker jeg rigtig meget op omkring og det bruger jeg derfor meget tid på. Derudover er jeg motionsløber og holder meget af at læse, rejse og være kreativ på forskellige måder.

Mit hjerte banker for at hjælpe udsatte familier, især enlige mødre med små midler, så dette bruger jeg også lidt tid på, især i julemånederne.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive og har i mange år ville lave en blog, hvor jeg kunne dele ud af min erfaring med livet, så jeg er glad for, at være blevet en del af Kvinder uden filter.

Jeg lægger vægt på, at vi skal kunne tale om alt og at det hele ikke skal fremstå så perfekt. Jeg glæder mig til at byde jer indenfor i mit univers, hvor jeg kommer til at fortælle lidt om alt, lige fra hvordan det er at være enlig mor og single gennem mange år til livet som håndboldmor og det sjove liv med forhåbentlig masser af oplevelser endnu og så alt det midt i mellem, som i høj grad kan være ret så uperfekt.

//Nette

Nette's indlæg

instagram
Velkommen til @followloopdk 12. Followloop  Har du en ÅBEN profil og ønsker du nye, aktive profiler? Så se med her! 
Vi har samlet en stak spændende profiler, der sidder klar til at følge DIG indenfor 24 timer. Alt DU skal gøre er: 
1. Følg: @followloopdk @christinaelsborgdk & @rikkeskivholme
2. Gå til #followloopdksfollowloopnr12 - følg alle der har postet dette billede ☝🏻 Like deres billede og kommentér “⭐️”
3. Vent på at blive fulgt tilbage. (Værter og followloopdk undtaget) 
4. Sørg for, at din profil er åben 
5. Ønsker du at poste billede, samt tekst, send DM til @followloopdk
Husk vi har apps til at tjekke unfollowers! #followloopdk
Det er fredag og lige om lidt er det også weekend for mit vedkommende.  Den kommer til at stå i håndboldens og hyggens tegn. I dag skal vi se Mathias' kammerater spille og derefter har han én kammerat med hjem til drengehygge og overnatning.  Søndag spiller han selv kamp på hjemmebane... 🤾‍♂️🤾‍♂️🤾‍♂️.
Jeg håber lidt vi også kan nå ud at kigge på noget tøj til hans konfirmation... 👔👖
Hvad har I af planer for weekenden? Jeg håber den bli'r super skøn for os alle... ☀️☀️☀️.
#fredag #weekend #håndbold #hygge #odense #fyn #weekendplaner #konfirmationstøj #konfirmation #kammerater #selfie #mig #kvinderudenfllter #dm_andfriends
Mums!!! Når @kosmetolog.bjerrehus skal besøges skal vi lige forkæles med lækre sæson flødeboller fra @summerbird_chocolaterie ❤❤❤Så lækre... #flødeboller #summerbird #lækkerier #guf #odense #fyn #chokolade #fynskelækkerier #mums #dm_andfriends
#reklame 😊 Hej torsdag - endelig er denne uge på vej mod sin ende. Den startede knapt så fedt med diaré og opkast, men jeg kom da op igen og fik tirsdag aften løbet en tur på 6 km. Dejligt når man havde ligget ned i 3 dage. Denne uge har ikke budt på meget andet end arbejde og at være chauffør for sønnen, når han skal til håndboldtræning, da de træner i den anden ende af byen. 
Idag satser jeg på (udover arbejde), at nå endnu en løbetur, være chauffør igen og et besøg hos min skønne veninde @kosmetolog.bjerrehus imens sønnike træner 😍.
Tjek lige mit lækre armbånd fra #moffdeluxe som du kan købe hos @mydreams.dk - du kan få 10% på dit køb med koden MY2019. 
Hav en dejlig torsdag ❤.
#torsdag #arbejde #løb #løbeture #armbånd #smykker #håndbold #sport #odense #fyn #komweekend #kosmetolog #venindebesøg #blogger #influencer #ambassadør #dm_andfriends
Så er det #goodiebox tid igen... må indrømme, at jeg synes den er lidt kedelig denne gang. Det eneste som jeg synes, at jeg rigtigt kan bruge er håndcremen fra Raunsborg. Men sådan er det jo.... Den ene måned er man begejstret og den næste måned er man skuffet. 
Hvad synes I andre om månedens box? 
#beauty #håndcreme #raunsborg #goodieboxdk #kedelig #odense #fyn #blogger #kvinderudenfllter #dm_andfriends
Luk Menuen