This Is Nette

Jeannette Wiedekam

Send en email til Jeannette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Jeannette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Mit navn er Jeannette og jeg er 43 år. Jeg bor alene med min søn Mathias på 14 år. Vi bor i udkanten af Odense.

Jeg kommer oprindelig fra Lolland, men flyttede til Amager som 19-årig med min daværende kæreste for at komme i lære indenfor kontorfaget. Jeg elskede at bo på Amager, men alligevel flyttede jeg dog til Odense, hvor jeg i dag har boet i over 14 år.

Jeg arbejder til daglig som sekretær i uddannelsesverdenen. Min fritid bruger jeg på at nyde livet så meget som muligt, både med min søn, venner og familie. Min søn spiller håndbold, så det bakker jeg rigtig meget op omkring og det bruger jeg derfor meget tid på. Derudover er jeg motionsløber og holder meget af at læse, rejse og være kreativ på forskellige måder.

Mit hjerte banker for at hjælpe udsatte familier, især enlige mødre med små midler, så dette bruger jeg også lidt tid på, især i julemånederne.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive og har i mange år ville lave en blog, hvor jeg kunne dele ud af min erfaring med livet, så jeg er glad for, at være blevet en del af Kvinder uden filter.

Jeg lægger vægt på, at vi skal kunne tale om alt og at det hele ikke skal fremstå så perfekt. Jeg glæder mig til at byde jer indenfor i mit univers, hvor jeg kommer til at fortælle lidt om alt, lige fra hvordan det er at være enlig mor og single gennem mange år til livet som håndboldmor og det sjove liv med forhåbentlig masser af oplevelser endnu og så alt det midt i mellem, som i høj grad kan være ret så uperfekt.

//Nette

Nette's indlæg

instagram
Første halvdel af søndagen er brugt i fodboldens tegn - sønnike havde sidste kamp og de vandt 19-0, hvoraf han scorede 8 mål 💪⚽️ Hans far sidder nok og klapper i hænderne på sin lille sky. 🙈🙌👏 Ikke mindst blev de også rækkevinder...... NU PAUSE 
#fodbold #sejr #storsejr #mål #odense #fyn #solskin #soccer @mathias_helveg
Lørdagen er gået med loppemarked på vejen hvor vi bor sammen med nogen af naboerne. Det er kun anden gang jeg prøver at have sådan en stand, men første gang var det på stort organiseret børmeloppemarled med sønnen. I dag var det lidt af det hele og jeg synes det gik rigtig fint og er klar til at prøve igen, når afholder igen i august. Resten af dagen er gået med tøj vask, oprydning, støvsugning og afslapning med en tiltrængt pizza. Hvad har din lørdag budt på? 
#lørdag #weekend #loppemarked #salg #genbrug #naboer #rengøring #tøjvask #afslapning #fyn #odense #kvinderudenfilter #kvinderderdeler #blogger
Lørdag den 22/6 - 19 kl 10-15 er der loppemarked i Odense S - Brobæklunden ulige numre og du er velkommen til at komme forbi og gøre et godt køb. Der vil være alt muligt til salg lige fra tøj, bøger, pynt, tasker, tørklæder.... følg flagene fra Svemborgvej og ned af Højby Alle, så finder du os. DEL MEGET GERNE 
#loppemarked #højby #odense #genbrug #tilsalg #kigforbi #brobæklunden #fyn #bøger #tøj #tasker #møbler #pynteting #fyn #køb
Ved I at @normal_dk har #flotteposen som er fyldt med forskellige ting fra butikken? Jeg har prøvet min første i dag. Den kommer i den sødeste stofpose og så er der alt muligt lækkert i... både neglelak, micellar water, ansigtscreme, elastikker, maske m.m. Jeg er positivt overrasket. Den er billig og kom som lovet. Det er ikke et abonnement og man skal aktivt tilvælge den hver måned... Det kan jeg godt li og det er helt sikkert noget der skal prøves igen. Kender du Flotteposen?
#beauty #forkælelse #lækkerier #overraskelse #essie #nivea #ivyaia #beautyprodukter #normal #billigt #odense #fyn #influencer #ambassadør #microinfluencer #blogger ..................................................................
Det er ikke reklame, jeg er bare positivt overrasket over et fint køb som jeg deler med jer...
Nyder solen titter frem og slapper lidt af ovenpå en lang arbejdsdag. Dem er der mange af i øjeblikket, men så er det skønt at tænke på at ferien kun er tre uger væk.... Jeg håber vi får en dejlig varm og solrig sommer igen i år, da vi skal holder ferie i Danmark. 🤞🌞🤞🌞🤞
#sol #solskin #varme #sommer #odense #fyn
Luk Menuen