This Is Nette

Jeannette Wiedekam

Send en email til Jeannette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Jeannette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Mit navn er Jeannette og jeg er 42 år. Jeg bor alene med min søn Mathias på 13 år. Vi bor i udkanten af Odense.

Jeg kommer oprindelig fra Lolland, men flyttede til Amager som 19-årig med min daværende kæreste for at komme i lære indenfor kontorfaget. Jeg elskede at bo på Amager, men alligevel flyttede jeg dog til Odense, hvor jeg i dag har boet i over 14 år.

Jeg arbejder til daglig som sekretær i uddannelsesverdenen. Min fritid bruger jeg på at nyde livet så meget som muligt, både med min søn, venner og familie. Min søn spiller håndbold, så det bakker jeg rigtig meget op omkring og det bruger jeg derfor meget tid på. Derudover er jeg motionsløber og holder meget af at læse, rejse og være kreativ på forskellige måder.

Mit hjerte banker for at hjælpe udsatte familier, især enlige mødre med små midler, så dette bruger jeg også lidt tid på, især i julemånederne.

Jeg har altid godt kunne lide at skrive og har i mange år ville lave en blog, hvor jeg kunne dele ud af min erfaring med livet, så jeg er glad for, at være blevet en del af Kvinder uden filter.

Jeg lægger vægt på, at vi skal kunne tale om alt og at det hele ikke skal fremstå så perfekt. Jeg glæder mig til at byde jer indenfor i mit univers, hvor jeg kommer til at fortælle lidt om alt, lige fra hvordan det er at være enlig mor og single gennem mange år til livet som håndboldmor og det sjove liv med forhåbentlig masser af oplevelser endnu og så alt det midt i mellem, som i høj grad kan være ret så uperfekt.

//Nette

Nette's indlæg

instagram
Godmorgen insta's 😍 Det er onsdag og vi er halvvejs gennem den travle arbejdsuge. I går var jeg bl.a. på job fra 8-21... Og jeg må indrømme at jeg ligenu ser frem til weekend. I denne uge er min bil på værksted for at få fixet en mindre bakkeskade 😱 og få lidt service, så der bli'r cyklet og gået en hel del. Min søn og jeg bor jo i udkanten af Odense, så der er et stykke vej til alt. Men det er god motion og frisk luft. ❤ Det er der vist ingen der tager skade af. 
I dag holder jeg tidligt fri og så skal jeg forkæle mig selv med et besøg hos @kliniknielsen hvor glabella skal fixes lidt af Pernille. Det glæder jeg mig ret meget til. 
Husker du at forkæle dig selv indimellem? Og hvordan gør du? 
#onsdag #halvvejs #snartweekend #cykelture #gåture #motion #friskluft #forkælelse #kliniknielsen #glabella #filler #botox #odense #fyn #blogger #kvinderudenfllter #kvinderderdeler #thisisnette
Mandag morgen i Odense. Det er smukt, men det er mildest talt ikke mit yndlingsvejr. Jeg hader sne og specielt når her til morgen havde aftale om, at aflevere min bil til service og reparation af en mindre skade på bagskærmen. Og dermed en udsigt til at være uden bil indtil sidst på ugen. Dagen er derfor startet med en 5,7 km gåtur i sne og sjask. God start på mandagen og ugen... Masser af frisk luft og motion kommer ugen til at byde på. 
Hvordan er ugen startet hos dig? 
#sne #snevejr #snow #koldt #cold #gåtur #walk #walking #friskluft #odense #fyn #mitodense #ingenbil #manglerminbil #værksted #bilpåværksted #mandag #mandagmorgen #monday #mondaymorning #nyuge #newweek
Så er der lagt op til en hyggelig søndag aften efter en dag i håndboldhallen, hvor sønnens hold desværre måtte indkassere et nederlag... På trods af det kun er tre uger siden, at jeg havde juleferie, så synes jeg allerede nu, at jeg trænger til ferie igen. Men jeg må vente til påsken og nøjes med at nyde weekenderne indtil da.... heldigvis er humøret i top, så det hjælper på det, når man har svært ved at komme op om morgenen. Hvad med dig? Kører januar på skinner? 
#søndag #weekend #søndagaften #hygge #trængertilferie #juststrong #bejuststrong #glad #humøreterokay #odense #fyn #influencer #ambassadør #microinfluencer #juststrongclothing #altfordamerne #chokolade #kvinderderdeler #kvinderudenfllter #blog #blogger
#reklame
Sådan en lørdag starter bare skønt, når man har tid hos kosmetologen. Bl.a. når ens bryn trænger til en omgang. I dag havde jeg tid hos Kosmetolog. Charlotte Bjerrehus som vurderede, hvad min hud trængte til, så hun sørgerede for, at vokse hele mit ansigt, afrens, peeling, fugtighed, frugtsyre og anti-age, samt en anti-age lysbehandling inden hun til slut farvede og rettede mine bryn. Og nøj hvor er det bare skønt, at rejse sig og gå derfra og føle sig super godt tilpas med et friskt ansigt.
Da min hud i øjeblikket virker stresset anbefalede Charlotte mig en lækker natcreme fra @medex.dk som jeg så købte med hjem. Den glæder jeg mig til at prøve.
Ønsker du også at forkæle dig selv, kan du få 10% rabat på din første ansigtsbehandling, hvis du nævner mit opslag. Kosmetolog Charlotte Bjerrehus holder til i Kongensgade 11, 2. sal i Odense. 
#lørdag #weekend #velvære #luksus #kosmetolog #ansigtsbehandling #lysbehandling #peeling #maske #serum #bryn #voksbehandling #natcreme #skønhed #beauty #luksus #antiage #odense #fyn #influencer #ambassadør #microinfluencer #rabat
Ovenpå en lang håndbolddag i Herning i går, er det igen arbejdsdag og ikke mindst også tid til løbetur med min kollega. 5,3 km overstået i det skønneste solskin. Det føles helt godt for både krop og sjæl. Nu tælles der ned til weekend - jeg glæder mig til at slappe lidt af. 
Er I også klar på weekend? 
#løbetur #løb #odense #fyn #run #running #weekend #fredag #solskin #løbmedkolleger #sundtforkropogsjæl #fit #fitmom #sundtforsjælen #danskeløbere #thisisnette #blog #blogger #kvinderudenfllterdk #kvinderudenfilter
Luk Menuen