10 tings tankemylder #2

  1. Jeg overhørte for nogle dage siden én af mine roomates have telefonsex med sin kæreste. I værelset lige ved siden af mit. Kl. 01.00 om natten. 

  2. Okay jeg ved selvfølgelig ikke helt om det var telefonsex, jeg hørte hende bare stønne rimelig højt.. Måske onanerede hun bare. Der skal jo være plads til det hele. Meeeeen lige der ønskede jeg mig godt nok væk til drømmeland.

  3. Gad vide om jeg var den eneste der hørte det….. Ej det ville også være akavet at starte en samtale med: ”heyyyy, I ved her i fredags, var jeg den eneste der hørte Henriette stønne for vildt?” hahaha.

  4. For lige at snakke om MIG og MIN liderlighed i stedet, er jeg begyndt at tage mig selv i at gnubbe mig op af genstande. Køkkenbordet, kontorstolen, you name it. Er det ikke kun sådan noget børn i 10-årsalderen gør, når de udforsker deres kønsdele. Nå ja, men det er jo så mig i 23-årsalderen. Det må jeg så lære at leve med.

  5. Jeg spildte kage ned af mig selv på arbejde i dag, i min nye hvide kjole. Så meget for at prøve at se godt ud på ens anden dag på meget seriøst arbejde.

  6. Er jeg den eneste der er lidt kræsen i forhold til vand i udlandet? Selvom jeg godt ved det ikke er farligt at drikke, så synes jeg bare ikke det smager godt hvis der er for meget klor i.

  7. Dette har så resulteret i at jeg allerede 2 gange på de 6 dage jeg har været hernede, har SLÆÆÆÆBT 6 x 1,5 liters vandflasker op på 5 sal. Av min ryg hahaha.

  8. Jeg kan ikke vænne mig til at alle giver hinanden hånd hver morgen, wtf is that about. Vi har sku da allerede hilst på hinanden den første dag jeg var her?

  9. Nogle kysser endda …. På kinden selvfølgelig. Og så er det også forskelligt om det er 2 eller 3 gange… Og jeg ved heller ikke om jeg skal kysse igen. Er det mening man skal lave lyd når man ”luftkysser”, eller skal man bare vende kinden til? Jeg kender ikke reglerne her i kommunen.

  10. Tit er jeg bange for at give folk en skalle, eller komme til at ramme deres mund! Fuck det kunne hurtigt blive rigtig pinligt! Med mit held sker det nok i morgen, hahaha! Jeg er bare hende danskeren der ikke kan finde ud af at hilse korrekt. Bum.

Læs også 10 tings tankemylder #1

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Skriv et svar