10 tings tankemylder #7

  1. På de sidste 3 dage har jeg fortæret et halvt kilo m&ms med peanuts – og nu har jeg lidt dårlig samvittighed – på vegne af min lidt slaskede krop selvfølgelig. Haha.

  2. Jeg smider dog alt skylden på de mindre fedtafgifter de har her i Frankrig – jeg var jo nærmest tvunget til at købe den pose – seriøst 30 kr – det får man sku ikke i DK.

  3. Er jeg den eneste der synes det er lidt sjovt pille i sår – eller hvis det væsker lidt – at fjerne det. Efter jeg har fået nipple piercinger har jeg virkelig prøvet at rense dem, og ikke pille for meget – men når man liiiige kan pille en lille sårskorpe af – det er fryd.

  4. I forgårs da jeg ude og køre på rulleskøjter var asfalten så varm, at den bløde gummi der sidder bag på skøjten (som jo egentlig skulle være min bremser) var slidt helt af.

  5. Det opdagede jeg så først halvvejs på turen – så hjem af var det knapt så sjovt – min hjerne kørte bare ”hvad nu hvis der kommer en bil – hvad nu hvis jeg er nødsaget til at køre ind i busk for at redde mig selv” – Så jeg endte sku med at tage ”letbanen” et stykke af vejen – bare for ikke at risikere at slå mig selv ihjel.

  6. Jeg er lidt træt af at jeg nu skal have den bremser fikset inden jeg kan stå igen – for rulleskøjter var lidt min ”snyde-motion” – I ved, den der slags motion, man ikke rigtig føler er motion.

  7. Så nu skal jeg vel i gang med at løbe igen – det er bare så kedeligt haha. Gode råd modtages med kyshånd.

  8. Jeg var i Geneve i går til en barbecue, med mine kollegaer. Én af dem havde sin norske kæreste med, og han havde fandme taget linie aquavit med! Så er det sku rigtig påske!!! – Troede aldrig jeg ville være personen der satte pris på linie aquavit – men det smagte lidt af hjem (og stærk alkohol). haha!

  9. Sidder her i min seng og synger med på dramatiske sange – det vil jeg meget hellere end at vaske tøj og gøre rent – som jeg egentlig havde sat mig for.

  10. Jeg var jo også syg det meste af sidste uge, så det er nok også på tide at jeg lige får de der baciller ud af mit liv en gang for alle.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Skriv et svar